Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos keitimas

QUOTE(uola @ 2005 01 26, 00:27)
O ka tai nekompetetingai mokytojai sakyti motinai, kuri "nesigaudo", kaip sekasi jos vaikui

Apie ka as ir kalbu. smile.gif Jei visos tokios nervingos kaip Uola... smile.gif smile.gif smile.gif
P.s. Gali buti rami - motina gerai susigaudo kaip sekasi jos vaikui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2005 01 25, 17:08)
Apie ka as ir kalbu.  smile.gif  Jei visos tokios nervingos kaip Uola...  smile.gif  smile.gif  smile.gif 
P.s. Gali buti rami - motina gerai susigaudo kaip sekasi jos vaikui.  smile.gif

hah.gif Dziugauju, kad taip puikiai izvelgi mano nervuotumo laipsni.
Jei pastebejai visiskai nesirupinau tavo susigaudymais, tiesiog stebejausi keistu poziuriu "uzsimerksiu ir neliks bedu" g.gif
Atsakyti
Uola, kaip norėčiau, kad tu būtum mano vaikų mokytoja. 4u.gif Šiaip, kartais net pamąstau, kad gal tu esi mano dukros mokytoja. unsure.gif Bet ji sūnaus neturi. Hm. Na bet labai panašus požiūris ir charakteris. thumbup.gif Vat, sūnus auga. rolleyes.gif O tu pradinukų mokytoja? O kuriame Vilniaus rajone dirbi?
Na, tokią mokytoją gavus- tai super. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 25 sausio 2005 - 17:54
QUOTE(vaižgantė @ 2005 01 25, 07:30)
Na, nejuokaukit. Tėvą- pas psichologą... Mūsų atveju tai neįmanoma. O vaikai žeminami ir mušami ne tik asocialiose šeimose. Mano vyrą vaikystėje tėvas spardė ir žemino, tokį auklėjimo supratimą ir jis atsinešė į šeimą. O pas psichologą jo nenuvesi. Jis treji metai kosti, o pas medikus kojos nekelia. Galiausiai jis nėra toks žmogus, kuris norėtų ką nors keisti savo gyvenime.Aš jau seniai rankas nuleidau, nes išmėginau viską, kas įmanoma.

Manau, kad civilizuota visoumenė neveltui kovoja su tokiais "auklėjimo metodais". Aš pati niekam neleidžiu mušti ir žeminti savo vaikų.
Atsakyti
"Mane stebina tai, kiek mokytojos turi laiko rasyti pastaboms. Sunaus knygele raudonuoja: "neatsinese, pastume, pasake, numete, nepadare, pamirso ir t.t." "

Sveikutes, as esu pradinuku mokytoja, bet paskaicius kai kuriuos komentarus taip nusistebejau blink.gif Ypac tuo, kur virsuje pacitavau. O tai ka, mamos siais laikais neberupi, kad vaikas i mokykla kazko neatsinese, kazka pastume ar pan.???
Atsakyti
O man kyla kitas klausimas: kodėl mokytoja, su kuria kiekvieną dieną matausi mokykloje, rašo mano sūnui pastabas, o man to pačiai nepasako?
O kartą buvo išvis gerai: ateinu per pertrauką, o man sūnaus mokytoja ir sako : "kad papurčiau aš jį!" Aš taip ir likau be žado. Nekeisiu gi kasmet mokyklų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 01 25, 20:55)
O man kyla kitas klausimas: kodėl mokytoja, su kuria kiekvieną dieną matausi mokykloje, rašo mano sūnui pastabas, o man to pačiai nepasako?
O kartą buvo išvis gerai: ateinu per pertrauką, o man sūnaus mokytoja ir sako : "kad papurčiau aš jį!" Aš taip ir likau be žado. Nekeisiu gi kasmet mokyklų.

Na, jei jau apie papurtymus kalbam... tai tikrai netoleruociau ir netyleciau Jusu vietoje schmoll.gif , o pastabu rasymas yra ir tam, kad vaikas sureaguotu i savo veiksmus, galbut mokytoja del to ir raso.
Atsakyti
Aš tik nesupratau, kai mokytoja purto vaiką, tai nepasitenkinimas atsiranda (ir teisingai, kad atsiranda). O kai tikras tėvas terorizuoja savo vaiką, tai dzin? Na, vaiko vietoj pabandyk atsidurti. Taigi daug skaudžiau, kai savas žemina, nei koks pašalinis.

Dievaž, gaila man tavo vaiko. sad.gif
Atsakyti
Buvau šiandien pas privačią psichoterapeutę. Mėginsim kažką daryti.
Aš taip pat kažkada sakiau, kad mano vaikų niekas nemuš, kad neleisiu, bet realybė yra tokia, kokia yra. Pasmerkti visuomet yra lengviausia.
Turėdama problemų šeimoje, kitaip pradėjau žiūrėti ir į savo mokinius. Domiuosi humanistine pedagogika (Amonašviliu, Ščetininu, Šatalovu) ir mėginu darbe atsikratyti autoritarizmo. Pirmiausia nuo ko atsipratinau (man nebuvo sunku)- tai nuo rėkimo ant mokinių. Bendrauju su jais kaip su draugais.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 01 25, 21:35)
Buvau šiandien pas privačią psichoterapeutę. Mėginsim kažką daryti.
Aš taip pat kažkada sakiau, kad mano vaikų niekas nemuš, kad neleisiu, bet realybė yra tokia, kokia yra. Pasmerkti visuomet yra lengviausia.
Turėdama problemų šeimoje, kitaip pradėjau žiūrėti ir į savo mokinius. Domiuosi humanistine pedagogika (Amonašviliu, Ščetininu, Šatalovu) ir mėginu darbe atsikratyti autoritarizmo. Pirmiausia nuo ko atsipratinau (man nebuvo sunku)- tai nuo rėkimo ant mokinių. Bendrauju su jais kaip su draugais.

Tikiu, kad isspresi problemas seimoje.Humanistai. Grazu, gera, sektina, bet jokia pedagoigika neegzistuos be mokytojo - asmenybes. Jei humanizmas neplaukia is dusios mokykis jo neismoksi. Seimos vertybes, paveldas, santykiai joje, meile, supratimas, seimos pavyzdys- garantas sekmingo vaiko starto gyvenime. Jei vaikas neturi pamato, jokios "puosniosios" teorijos, jokie svetimi zmones jo neisugdys. Smagu, kad stengiesi but gera svetimiems vaikams. Patarimas. Pirmiausia pamilk save, savo seima o veliau gelbek pasauli smartass.gif

p.s. norge, dekui uz kvietkus bis.gif wink.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą. O tau pasiūlyčiau savo mintimis pasidalinti www.ateitiesmokykla.lt Ten rastum su kuo pasiginčyti.
Atsakyti
Tikslinu smoke.gif

http://www.ateitiesmokykla.lt/forumas/ tongue.gif
Atsakyti