Įkraunama...
Įkraunama...

Gretutės gimimas

Grazi istorija graziai papasakota pasidaro superistorija thumbup.gif
saunuole mamyte, tik as kazkaip skaitydama emiau... blink.gif pykt ant tavo vyro ( turbut labai isijauciau i tavo pojucius g.gif ), nu kad jis taip tipo dar pabuk, pamiegok ir pan., nu sakes, buciau nudobus tavo vietoj turbut laugh.gif
sauniai aukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE (LiVo @ 2004 11 29, 22:15)
Grazi istorija graziai papasakota pasidaro superistorija thumbup.gif
saunuole mamyte, tik as kazkaip skaitydama emiau... blink.gif pykt ant tavo vyro ( turbut labai isijauciau i tavo pojucius g.gif ), nu kad jis taip tipo dar pabuk, pamiegok ir pan., nu sakes, buciau nudobus tavo vietoj turbut laugh.gif
sauniai aukit smile.gif

Na ash kadangi nei klykiau nei kaip nors kitaip leidau suprast, kad man blogai, tai jis galvojo, kad cia dar tik pradzia ir dar iiilgai viskas uztruks... uztat taip ir sake:)
gal man reikejo garsiau savo emocijas lieti wink.gif bet viso gimdymo metu beveik nepratariau nei zodzio - jokiu reksmu, keiksmu ar pan... (nors ish anksto buvau pasiruoshus keleta skambiu fraziu - del visa ko wink.gif matyt buvau labai susikaupus procesui:)
Atsakyti
Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaip grazu smile.gif wub.gif smile.gif
Aukit didutes wink.gif
Atsakyti
jooo clap_1.gif nu cia ir istorija.labai viskas fainai tik ant vyro as vis pykau, ko cia "dar ne laikas".man taip butu pasakes maniskis, tai ko gero i galva butu gaves. rolleyes.gif geriau jau anksciau nuvaziuoti, negu per velai...
Atsakyti
Meg, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu cia tai istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

saunuoliai...o vyras tai ramybes isikunijimas mamyte irgi...
Atsakyti
oi kokia fajna istorija smile.gif Kaip smagu siaip kad nereikejo poliklinikoj ilgai kankintis. Viens du ir jau viskas smile.gif
Kazin kaip man bus. As gi tokia nedrasi ir jei biski ka paskaud atai dar irgi neskubu niekur biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vat as lygiai taip pat vos namie nepagimdziau. Sukausi vilkeliu po kambari ir laukiau, kada saremiai kas 5 minutes pasidarys, nes buvo kas 7-8. Ir vyras, labai panasiai, nesiteike keltis (mat man labai anksti ryte prasidejo), parpia sau, galvoja, gal cia nieko rimto, o as lakstau po kambari biggrin.gif
Tai nuvaziavau i ligonine su pilnu atsidarymu. biggrin.gif
Tikrai knygu maziau skaityt reik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija! Saunuolei teveliai! Mamyte, tai stipruole! Aukit sveikutes ir grazutes!

O pas mus atvirkciai buvo. As vyrui sakiau, kad gal dar palaukim, kad dar ne laikas. Ko ten vaziuot, jei vistiek namo isleis... O rezultate, tai po 3 h buvimo ligoninej jau turejau savo maziu.

Atsakyti
Nu klausyk, Meg, pagaliau prisiruosiau tavo istorija perskaityti. Ale net ir neisivaizdavau, kad sugebejai taip tyliai i skausma sureaguot. As tai kelis kartus klykiau, nors tiesa pasakius, tai nelabai tepadejo smile.gif
Bet labai smagi tavo istorija. O svarbiausia- su angeliska pabaiga. Tiksliau visko pradzia... thumbup.gif
Atsakyti
jo... tikra dydvyre. Man saremiai prie 2 cm jau buvo kas 2-3 min. ir nuskausminima pasidariau iskart, nors pries gimdyma buvau beveik priesininke epidurinio.
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2005 01 25, 19:13)
Nu klausyk, Meg, pagaliau prisiruosiau tavo istorija perskaityti. Ale net ir neisivaizdavau, kad sugebejai taip tyliai i skausma sureaguot. As tai kelis kartus klykiau, nors tiesa pasakius, tai nelabai tepadejo smile.gif
Bet labai smagi tavo istorija. O svarbiausia- su angeliska pabaiga. Tiksliau visko pradzia... thumbup.gif

Tai va, kad tas rekimas man irgi atrodo, kad nepadeda;) Ash tai buvau nusiteikus blogiausiam, net kelias frazes buvau pasiruoshus ish anksto mintyse:))) bet taip ir neprireike... kazkaip per gimdyma man nieko nesinorejo, nei reikt, nei ka kalbet, nei kad kas liestu (vyro masazavimo igudziai taip ir liko neishbandyti, nes vos jis prisiliesdavo, ash liepdavau manes neliest), nei kamuolio, nei vonios, nei kopeteliu - nieko. Norejau but viena pati ir kantriai sulaukt savo ziogiuko atejimo smile.gif
Atsakyti