Įkraunama...
Įkraunama...

Gretutės gimimas

Labai linksmai papasakojai thumbup.gif biggrin.gif Bet jau vyro ramumas blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
smagus pasakojimas. Jei gerai suprantu laukies antro, tikiuos gimdymas bus toks pats magus kaip ir pirmasis. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
nu ir istorija.. blink.gif
tikrai gerai, kad mašinoj nepagimdėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai grazus pasakojimas 4u.gif Jumoro jausmo mamyte tikrai nestokoja, taip ir toliau thumbup.gif
Sveikateles jums visiems 4u.gif
Atsakyti
oi kokia grazi istorija! biggrin.gif
nu ramiakas tas jusu vyras tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, laukiam antro, tai tikiuosi si karta nepaveluosim:) Ir labai tikiuosi, kad viskas eisis sklandziai wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorija, bet buvau apakusi blink.gif blink.gif blink.gif - koks atsiputes vyras. ir kaip miegot jam leidot - as turbut nebuciau iskentusi... blush2.gif
Atsakyti
Patiko shponka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2004 11 20, 19:09)

knygoj rasho, kad vaziuot reikia kai saremiai kas 3-5 minutes, o paziurek, tau tai kas 7, tai kas 8... nu kai shita istorija papasakojau tevams, tai jiems akys ant kaktos  blink.gif nu sako jus vaikai gal maziau knygu skaitykit ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

istorija labai faina, gerai jums augti 4u.gif
Atsakyti
Labai gerai aprašyta istorija thumbup.gif Mane irgi vyro ramumas nustebino lotuliukas.gif Bet džiugu, kad viskas taip šauniai praėjo...O Gretutei linkim gražiai augti bigsmile.gif
Atsakyti
Labai graži, pilna optimizmo istorija thumbup.gif Norėčiau ir aš kada nors kai bus antras lelius, va taip va gimdyti wub.gif

Aukit didelės ir sveikos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif
Atsakyti