O aš apie šią mokyklą susidariau nekokią nuomonę, nes keleta vaikų iš mano dukters mokyklos po 4 klasių nutekėjo į Daukanto mokyklą, o į ją atkeliavo nemažai iš humanitarinės. Tai sako, kad šie visai nesugeba mokytis, o svarbiausia išklausyti mokytojų, kurie dabar juos moko. Jokios pagarbos arba tolerancijos...
QUOTE(Larysa @ 2008 09 19, 22:09)
O aš apie šią mokyklą susidariau nekokią nuomonę, nes keleta vaikų iš mano dukters mokyklos po 4 klasių nutekėjo į Daukanto mokyklą, o į ją atkeliavo nemažai iš humanitarinės. Tai sako, kad šie visai nesugeba mokytis, o svarbiausia išklausyti mokytojų, kurie dabar juos moko. Jokios pagarbos arba tolerancijos...
Cha-cha-cha:
Paskutinio matematikos konkurso Kengūros rezultatai, beje skelbiami viešai:
S.Daukanto m-klos 1 klasės geriausias balas- 125,00, Humanitarinės- 131,25
2 klasė: SD m-kla - 119,50, H m-kla - 136,25
3 klasė: SD m-kla - 128,50 (bendroje trečiokų įskaitoje 132 vieta), H m-kla - 138,75 (bendroje trečiokų įskaitoje 21 vieta

Ir tik ketvirtokai išsilygina (bet nepralenkia

Taip kad... tolerancijos ir pagarbos tegu mokosi tas, kas paskalas skleidžia. Gabūs vaikai, puikūs pedagogai Humanitarinėje mokykloje

QUOTE(Surfinija @ 2008 09 20, 15:58)
Cha-cha-cha:
3 klasė: SD m-kla - 128,50 (bendroje trečiokų įskaitoje 132 vieta), H m-kla - 138,75 (bendroje trečiokų įskaitoje 21 vieta
)
mūsų vaikų) surinkę po 138,75 balus.
Taip kad... tolerancijos ir pagarbos tegu mokosi tas, kas paskalas skleidžia. Gabūs vaikai, puikūs pedagogai Humanitarinėje mokykloje
Pasitempkit Daukantiečiai ir vykitės 

Nelabai susišnekėjom

Aš kalbu apie "Varpelio" vaikus atėjusius į penktą klasę Daukanto mokykloje ( ten ėjo, nes "Varpas" nepriima penktokų) ir nustebusių, kaip leidžia sau elgtis vaikai atėję iš humanitarinės ( aišku, negali taip elgtis visi vaikai, kalbama apie keletą iš jų).
QUOTE(Larysa @ 2008 09 22, 21:04)
Nelabai susišnekėjom
Aš kalbu apie "Varpelio" vaikus atėjusius į penktą klasę Daukanto mokykloje ( ten ėjo, nes "Varpas" nepriima penktokų) ir nustebusių, kaip leidžia sau elgtis vaikai atėję iš humanitarinės ( aišku, negali taip elgtis visi vaikai, kalbama apie keletą iš jų).

Va va va - apie keletą vaikų. O keli vaikai - tai ne mokykla. Iš to nuomonės apie mokyklą susidaryti tikrai neverta

P.S.: prieš "Varpelį" beje nieko neturiu - gera mokyklėlė (kaip ir Humanitarinė

Na va, prazondavau "savais kanalais": Larysos žodžiai - tai beveik pacituoti S. Daukanto dailės mokytojos žodžiai. Nemėgsta ji moksleivių, atėjusių iš Humanitarinės. Humanitarinės vaikai skundžiasi, kad ji tą nemeilę atvirai demonstruoja. Vaikai tai priima gan skaudžiai
O kiti vaikai pagauna jos žodžius ir kartoja.
O kad su šia dailės mokytoja tikrai matyt ne kas dar diskutuota šioje temoje:
http://www.supermama...?...01486&st=36
Džiaugiuosi, kad pasirinkom ne šią mokyklą.

O kad su šia dailės mokytoja tikrai matyt ne kas dar diskutuota šioje temoje:
http://www.supermama...?...01486&st=36
Džiaugiuosi, kad pasirinkom ne šią mokyklą.
Sveikos visos humaniterietės,
gal galit patarti- šį rudenį žadu savo panelę leist į humanitarinę, kada reikia pradėti "lįsti" į akis mokykloje, nuo kada užrašo, kokios mokytojos ir pnš.
gal galit patarti- šį rudenį žadu savo panelę leist į humanitarinę, kada reikia pradėti "lįsti" į akis mokykloje, nuo kada užrašo, kokios mokytojos ir pnš.
Vilkra registracija prasideda jei neklystu geguzes 15 diena, bent siais metais taip buvo. Eiliu abejoju ar yra, nes mes lengvai papuolem. Del mokytoju tai nezinau kaip ten, bet siaip atrodo visos malonios.
Siaip mokykla man patinka.

QUOTE(braske1977 @ 2009 01 06, 11:49)
Vilkra registracija prasideda jei neklystu geguzes 15 diena, bent siais metais taip buvo. Eiliu abejoju ar yra, nes mes lengvai papuolem. Del mokytoju tai nezinau kaip ten, bet siaip atrodo visos malonios.
Siaip mokykla man patinka. 

Kažkada girdėjau (ach tie pletkai), kad ten yra "Stojamasis mokestis" Ar tikrai? ir koks. O kokia mokymo kokybė. Ką šketai veikia po pamokų?
Na gal kas parekomenduosit gera mokytoja sios mokykleles,kuri si rudeni perims pirmokelius?
QUOTE(Loretele @ 2009 02 25, 11:38)
Na gal kas parekomenduosit gera mokytoja sios mokykleles,kuri si rudeni perims pirmokelius?
Pagaliau atsirado "kolegų" . Mes irgi į šią mokyklą žadu mažę leisti. Irgi aktualu mokytojos, ir kada atvirų durų diena. Gal kas ir atsilieps..
As manau bandysiu kovo men. vidury nueit pas direktore su dokumentais.Po to bus ramu

QUOTE(Loretele @ 2009 02 25, 12:27)
As manau bandysiu kovo men. vidury nueit pas direktore su dokumentais.Po to bus ramu 

Kad, girdėjau pareiškimus priiminėja tik nuo gegužės... :