Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno humanitarinė pagrindinė mokykla

O aš apie šią mokyklą susidariau nekokią nuomonę, nes keleta vaikų iš mano dukters mokyklos po 4 klasių nutekėjo į Daukanto mokyklą, o į ją atkeliavo nemažai iš humanitarinės. Tai sako, kad šie visai nesugeba mokytis, o svarbiausia išklausyti mokytojų, kurie dabar juos moko. Jokios pagarbos arba tolerancijos...
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2008 09 19, 22:09)
O aš apie šią mokyklą susidariau nekokią nuomonę, nes keleta vaikų iš mano dukters mokyklos po 4 klasių nutekėjo į Daukanto mokyklą, o į ją atkeliavo nemažai iš humanitarinės. Tai sako, kad šie visai nesugeba mokytis, o svarbiausia išklausyti mokytojų, kurie dabar juos moko. Jokios pagarbos arba tolerancijos...

Cha-cha-cha:
Paskutinio matematikos konkurso Kengūros rezultatai, beje skelbiami viešai:
S.Daukanto m-klos 1 klasės geriausias balas- 125,00, Humanitarinės- 131,25
2 klasė: SD m-kla - 119,50, H m-kla - 136,25
3 klasė: SD m-kla - 128,50 (bendroje trečiokų įskaitoje 132 vieta), H m-kla - 138,75 (bendroje trečiokų įskaitoje 21 vieta thumbup.gif )
Ir tik ketvirtokai išsilygina (bet nepralenkia lotuliukas.gif mūsų vaikų) surinkę po 138,75 balus.
Taip kad... tolerancijos ir pagarbos tegu mokosi tas, kas paskalas skleidžia. Gabūs vaikai, puikūs pedagogai Humanitarinėje mokykloje thumbup.gif Pasitempkit Daukantiečiai ir vykitės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 20 rugsėjo 2008 - 15:02
QUOTE(Surfinija @ 2008 09 20, 15:58)
Cha-cha-cha:
Paskutinio matematikos konkurso Kengūros rezultatai, beje skelbiami viešai:
S.Daukanto m-klos 1 klasės geriausias balas- 125,00, Humanitarinės- 131,25
2 klasė: SD m-kla - 119,50, H m-kla - 136,25
3 klasė: SD m-kla - 128,50 (bendroje trečiokų įskaitoje 132 vieta), H m-kla - 138,75 (bendroje trečiokų įskaitoje 21 vieta thumbup.gif )
Ir tik ketvirtokai išsilygina (bet nepralenkia lotuliukas.gif mūsų vaikų) surinkę po 138,75 balus.
Taip kad... tolerancijos ir pagarbos tegu mokosi tas, kas paskalas skleidžia. Gabūs vaikai, puikūs pedagogai Humanitarinėje mokykloje thumbup.gif  Pasitempkit Daukantiečiai ir vykitės biggrin.gif

Nelabai susišnekėjom lotuliukas.gif
Aš kalbu apie "Varpelio" vaikus atėjusius į penktą klasę Daukanto mokykloje ( ten ėjo, nes "Varpas" nepriima penktokų) ir nustebusių, kaip leidžia sau elgtis vaikai atėję iš humanitarinės ( aišku, negali taip elgtis visi vaikai, kalbama apie keletą iš jų).
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2008 09 22, 21:04)
Nelabai susišnekėjom lotuliukas.gif
Aš kalbu apie "Varpelio" vaikus atėjusius į penktą klasę Daukanto mokykloje ( ten ėjo, nes "Varpas" nepriima penktokų) ir nustebusių, kaip leidžia sau elgtis vaikai atėję iš humanitarinės ( aišku, negali taip elgtis visi vaikai, kalbama apie keletą iš jų).

Va va va - apie keletą vaikų. O keli vaikai - tai ne mokykla. Iš to nuomonės apie mokyklą susidaryti tikrai neverta schmoll.gif
P.S.: prieš "Varpelį" beje nieko neturiu - gera mokyklėlė (kaip ir Humanitarinė thumbup.gif lotuliukas.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Na va, prazondavau "savais kanalais": Larysos žodžiai - tai beveik pacituoti S. Daukanto dailės mokytojos žodžiai. Nemėgsta ji moksleivių, atėjusių iš Humanitarinės. Humanitarinės vaikai skundžiasi, kad ji tą nemeilę atvirai demonstruoja. Vaikai tai priima gan skaudžiai verysad.gif O kiti vaikai pagauna jos žodžius ir kartoja.
O kad su šia dailės mokytoja tikrai matyt ne kas dar diskutuota šioje temoje:
http://www.supermama...?...01486&st=36
Džiaugiuosi, kad pasirinkom ne šią mokyklą.
Atsakyti
Sveikos visos humaniterietės,

gal galit patarti- šį rudenį žadu savo panelę leist į humanitarinę, kada reikia pradėti "lįsti" į akis mokykloje, nuo kada užrašo, kokios mokytojos ir pnš.
Atsakyti
Vilkra registracija prasideda jei neklystu geguzes 15 diena, bent siais metais taip buvo. Eiliu abejoju ar yra, nes mes lengvai papuolem. Del mokytoju tai nezinau kaip ten, bet siaip atrodo visos malonios. mirksiukas.gif Siaip mokykla man patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske1977 @ 2009 01 06, 11:49)
Vilkra registracija prasideda jei neklystu geguzes 15 diena, bent siais metais taip buvo. Eiliu abejoju ar yra, nes mes lengvai papuolem. Del mokytoju tai nezinau kaip ten, bet siaip atrodo visos malonios.  mirksiukas.gif  Siaip mokykla man patinka.  thumbup.gif

Kažkada girdėjau (ach tie pletkai), kad ten yra "Stojamasis mokestis" Ar tikrai? ir koks. O kokia mokymo kokybė. Ką šketai veikia po pamokų?
Atsakyti
Na gal kas parekomenduosit gera mokytoja sios mokykleles,kuri si rudeni perims pirmokelius?
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2009 02 25, 11:38)
Na gal kas parekomenduosit gera mokytoja sios mokykleles,kuri si rudeni perims pirmokelius?

Pagaliau atsirado "kolegų" . Mes irgi į šią mokyklą žadu mažę leisti. Irgi aktualu mokytojos, ir kada atvirų durų diena. Gal kas ir atsilieps..
Atsakyti
As manau bandysiu kovo men. vidury nueit pas direktore su dokumentais.Po to bus ramu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 25 vasario 2009 - 11:28
QUOTE(Loretele @ 2009 02 25, 12:27)
As manau bandysiu kovo men.  vidury nueit pas direktore su dokumentais.Po to bus ramu  ax.gif

Kad, girdėjau pareiškimus priiminėja tik nuo gegužės... : g.gif
Atsakyti