Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvalyti nuo vandens gelstančią vonią?

QUOTE (vilkeS @ 2004 11 22, 20:21)
nu pas mus senoji vonia buvai smarkiai nusidevejus, bet su comet ji butent taip idirbant, kaip rasiau, tai rezultatas buvo neitiketinas. o pries tai bandem ir su visokiais chemikalais ar kitais valikliais, tai tik pavirsius gerai nsuivalydavo, bet baltumo nelabai priduodavo. g.gif ir svarbiausia, kad comet neisesdindavo vonios. girdejau, kad tas cilitas naujasis labai daug kam bedos pridare - isesdino ivairius daiktus g.gif
na zodziu siaip ar taip reikia bandyti ir ziureti - ar pades, ar nepades comet, actas ar dar kas nors wink.gif

pritariu tau vilkeS, as irgi taip pat valau ir man issivalo.
o tas cilit bang man visiskai nepatiko, nes jis taip nevalo kaip yra reklamuojamas. g.gif
Atsakyti
QUOTE (vilkeS @ 2004 11 21, 22:47)
kai turejom ta sena spizine vonia, tai as ja iki nerealaus baltumo issveizdavau su COMET milteliais. cia svarbi sveitimo taktika. zodziu taip - sudrekini vonia, tada visa visa isbarstai COMET milteliais - tik negailedama berk - taip kad visa vonia jais apliptu - tada su sepeciu geru stipriais patrink visa ir palik kokiai 10-15 minuciu, tada ateik vel ir su sepeciu vel visa stipriai istrink, tada dar kokias 5 minutes palaikyk ir vel istrynk, bet jau su vandeniu nuplaudinedama. pamatysi, vonia baltutele bus net ten, kur jau nebesitikejai wink.gif tik reikia is peties trinti. plius - palikineti isigerti tuos miltelius kuriam laikui.

Ir neužmiršk dujokaukės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Dilma @ 2004 11 23, 23:57)
Ir neužmiršk dujokaukės laugh.gif

Ir nemaišykit priemonių, nes nusinuodysit umn.gif
Atsakyti
O as naudoju Cilit,tik nezinau ar bang (dabar kaip tik neturiu,o jau reikia),bet ant jo parasyta kiek prisimenu Gel ir kad jis skirtas kalkems ir rudims
Taigi as ji truputi praskiedziu,(nes jei nepraskiesciau uztektu dviems kartams ir kai tirstesnis maziau pasiskirsto po vonios krastus),praskiedus aplaistau visa vonia ir palaukiu apie 5-10min,po to su kempinele siurkstesne puse pavalau visur ir vonia kaip nauja,dar niekada savo vonios nesveiciau ir visu jegu iki prakaito,uztenka tik perbraukti ir blizga
Atsakyti
Paiduke, tai tavo vonia nauja:)
O cilit bang - pritariu, visiskas s.... atsiprasau. Man visai nepadejo. Gryna reklama.
O Comet bandysim, kai tik rasiu. Sian buvau parduotuvej - nera:(
Aciu uz patarimus!
Papildyta @ [mergetime]1101317383[/mergetime]
P.S. cia ne itema, bet KOPA, tavo labai miela katyte su bantuku:) Is kur tokia gavai? Gal tokia i meila galima isisdeti?
Atsakyti
QUOTE (Lotosas @ 2004 11 24, 19:29)
Paiduke, tai tavo vonia nauja:)

Mano vonia tikrai nenauja,sitam bute gyvenu truputi daugiau kaip metai,bet pries mane buve seimininkai gyveno 5m ir jie sake nicnieko nekeite,taigi ir vonios,tai palikimas nuo dar ankstesniu savininku,tai voniai minimum 6.5m.Mano vonia metaline,tai gal maziau issigriauzia g.gif

Papildyta @ [mergetime]1101319313[/mergetime]
Dar turiu kazkoki lietuviska valikli,labai smirdanti peroksidu,parasyta,kad valo kalkiu apnasas nuo plyteliu,tai bandziau vonia pavalyti,tai zinokit tikras š....
Atsakyti
užsisakėm akrilinę (ar palstikinę, na žodžiu tos naujosios vonios kur būna) masažinę vonią , sakykit, kaip jos valomos, prižiūrimos? tinka įprastos priemonės ar reikia specialių?
Atsakyti
reikia specialios prieziuros tokiai voniai. tie iprasti spizinei voniai valikliai nebetiks. jokiu milteliu naudoti negalima. tik zele. as plaunu su ajax zele voniai, dabar nusipirkau properio pabandymui, dar yra specialus poliruokliai akrilo vonioms. be to, masazine reikia profilaktiskai per menesi karta pravalyt - ta prasme ipilt kazkiek valiklio ant purkstuku, prileist vonia ir duot jai paburbuliuot biski, kad vamzdukai rpasivalytu ir nebutu blogo kvapo vonioj wink.gif siaip issami vonios prieziuros instrukcija bus toj pacioj bendroj vonios instrukcijoj.
Atsakyti
Su situo reklamuojamu Cilit Bang as sveiciau kriaukle sena emaliuota kaime... nu graziai issveite, nieko negaliu pasakyt... Gal ir voniai padetu...
tik as pyliau ji ant sauso, o paskui, po poros minuciu, su sepetuku patryniau ne per stipriausia...

Cilit man irgi padejo ,bet tik kur tualetui.Bet maniske buvo baisiai jau sugrauzta vonia,tai tik biski balciau.Tad liko tik restauravimas.
Atsakyti
Aš pabandysiu COMET miltekius, kartą sumaišiau visus valiklius, tai vos nenusitručijau wacko.gif ir kvapas bjaurus buvo, ir gerklę graužė.
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2004 11 22, 20:51)
Su situo reklamuojamu Cilit Bang as sveiciau kriaukle sena emaliuota kaime...

Man ir patiko, bet parekomendavo yplon lavatory cleaner... Efektas tas pats tik pigiau.
Atsakyti
Na aš padariau tokį atradimą: reikia balinimo priemonės milteliais. Paprastos baltarusiškos ar lietuviškos kuria balinami skalbiniai. Tais miltukais išbarsčiau drėgną vonią ir palaikiau pusdienį. Po to išveičiau ir vonia balta. Tiesa vonia špižinė paprasta, tikrai ne naujoviška.
Atsakyti