Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvalyti nuo vandens gelstančią vonią?

QUOTE(Lotosas @ 2004 11 21, 11:35)
Sveiki,
Manau, ne tik as susiduriu su sia problema, kaip isvalyti nuo vandens periodiskai pagelstancia vonia?
Nusivyliau visom priemones, teigianciom, kad isvalo rudis ir apnasas:( Niekas nieko neisvalo, arba as dar nerdau tokio valiklio.
Bandziau geriausiai, tai padeda tualeto valiklis, tik jis ziauriai gadina vonuios emali? O ka daryti???? Ka jus darote?

tavo vonios emalis sugadintas. Ir sugadino ji butent netinkamos valymo priemones. Arba gal kada kokiu nukalkintoju plyteles virs vonios valei ir po to su dusu nuplovei....
Geriau nebesuk sau galvos, pataupyk naujai voniai. Sutaupysi valymo priemonem 4u.gif
Atsakyti
Mama vonia pasveicia su skalbimo milteliais ir liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 04 27, 00:12)
Aš valau su Yplon Lavatory Cleaner (mėlynas skystis). Ne ką prasčiau nei Cilit Bang (man tiesą sakant net labiau patinka už jį) ir beveik trigubai pigiau.  cool.gif

man sitas irgi super o ir kaina apie 3.8 jei neklystu, o, kad emaly paeda irgi nesuku sau galvos, senos vonios su svelniom priemonem neisvalysi schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai valau su Froch kreminiu valikliu, jis su nat. marmuro dalelėm, nebraižo emalės ir labai skaniai apelsinais kvepia wub.gif Tik labai pažeistiems ir užrūdijusiems paviršiams tai jau gal nebepagelbėtų...
Atsakyti
Man tai geriausias valiklis Cif biggrin.gif Ir išvalo gerai, ir kvepia skaniai (tiesa, reikia nepatingėti pašveisti...)
Atsakyti
As papildavau to smirdincio ACE kur senas variantas - su chloru ir tik baltiem skalbiniam, ir per sekunde balta pasidaro. yahoo.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Ander @ 2005 08 20, 21:52)
As papildavau to smirdincio ACE kur senas variantas - su chloru ir tik baltiem skalbiniam, ir per sekunde balta pasidaro.  yahoo.gif  ok.gif

mano mama ir taip pat daro. ilgai kovojo su rudimis vonioje ir klozete. pabandė su ACE ir thumbup.gif balta net tviska
Atsakyti
Aš tai šveičiu su AJAX milteliais ir pan super ir dar kvapas puikus.
Atsakyti
Dar vienas neblogas ir pigus patarimas, pati dar nebandziau, bet siandien zadu pabandyti (jei vakare nepatingesiu), per teleka rode: kad labai gerai padeda soda, o jei yra kalkiu ir rudziu tai reikia pabarstyti soda ir uzpilti actu, palaikyti, patrinti ir viska nuplauti. 4u.gif Mes nuomajames buta, tai vonia doh.gif siaubas, dar vanduo rudas buna - tai greit pagelsta, tai neblogai nuvale DOMESTOS, tik atsargiai, nes labai aitrus kvapas, galima ir apsinuodyti
Atsakyti
Vonios emalį gadina visi valikliai, turintys fosforo rūgšties, nors jie valo viską puikiai. Kad ir SANITARINIS valiklis. Kvapas tai jo ne koks, bet kaina nedidelė. Klozetui arba kriaulei labai tinka (čia kai vanduo rudas palieka dėmes). Emaliuotai voniai tiktų su sieros rūgštimi, bet kad tokių nemačiau.
Atsakyti
del kalkiu nuosedu,tai neverta pirkt nei cilit bang,nei dar kokio ...paprasciausiai suvilgykite skudureli acte ir uzdekit ant krano.siaip tiksliai nezinau per kiek laiko suveikia,nes as nakciai palieku-rezultatas -kaip nauja!ir i klozeta pripilu nakciai ,nes pas mus nuo vandens uzruduoja,o dar i virdulius -ryte nepatikesit kaip naujas bus...man tai patinka,kad pigu,o ir veiksminga,be to sako,kad uzmusa visus mikrobus ir bakterijas(kas liecia WC)..
Atsakyti
vonia kazkada taip atsveiciau su kazkokiu tai cloruotu valykliu tulikam.ten atn buteliuko palmes yra nupiestos.oskart isgrauzia nuosedas tas geltonas.tikkai plausi tai butina pirstines muvet,kitaip rankas nugraus.
Atsakyti