Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvalyti nuo vandens gelstančią vonią?

QUOTE(brytva @ 2008 02 08, 10:16)
aš...tiksliau vyras mano  blush2.gif šveičia su toleto valikliais "domestos" ir tais lietuviškais pigiais už porą litų - ar čia vyriškas trinimas ar čia priemonės geros, bet nusivalo gerai. Aš dar mėgstu su ACE užpilt riebiai ir pašveist net nereikia, nusibalina....tik, aišku, kad laikina...po kiek laiko vėl geltonuoja. Kriauklę nupilu kartą per savaitę su ace ir balta ji pas mane.

tik, aišku, pirštinyčių reikia, o vonią šveičiant ir ant kvėpavimo takų užsirišt, nes poto plaučius skauda nuo to viso brudo... doh.gif

Bet kam taip nuodijatės? doh.gif Gi dabar yra pasirinkimas-yra ekologiški,natūralių medžiagų pagrindu pagaminti valikliai,skalbikliai mirksiukas.gif Jie,žinoma,brangesni negu paprasta chemija,bet dėl sveikatos nieko negaila thumbup.gif O ypač jeigu yra vaikų namuose-tai tikrai geras sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Aš valau su ,,Cif"
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 02 08, 09:58)
Bet kam taip nuodijatės? doh.gif Gi dabar yra pasirinkimas-yra ekologiški,natūralių medžiagų pagrindu pagaminti valikliai,skalbikliai mirksiukas.gif Jie,žinoma,brangesni negu paprasta chemija,bet dėl sveikatos nieko negaila thumbup.gif O ypač jeigu yra vaikų namuose-tai tikrai geras sprendimas thumbup.gif

Su tom ekologinėm nieko nenušveisi. Švarią vietą gal ir gali pavalyt smile.gif .
Atsakyti
Nieko nepadarysi, teko atšveisti vos ne 40 metų senumo špižinę vonią ax.gif Jokie cilitai medžikai nepadėjo, ir properiai.... tai va, labai mirtinu atveju padėjo MAXIFLUSH active toilet tablets. Pakuotėj 8 tabletės. Kaina gal 8 - 9 litai. Sutryniau gal 2, gal 3.. na jau kvapas tai nosį kirto stipriai. Tačiau pabarsčiau tais milteliais, patryniau vos drėgnus ir palikau porai valandų.
Rezultatas man patiko thumbup.gif
Tai buvo vienkartinis geltono vidaus atgraužimas. Sugadinti kaip ir nebuvo ką, nes voniai jau apie 40 metų. Kitais metais paliekam šitą butą... Tačiau dabar niekas tai voniai tiek amžiaus neduos rolleyes.gif
Atsakyti
mes savo senutę (dar tėvų pirktą 1970m.) restauravom, nes jau niekas nebepadėjo, prieš 4 metus kainavo 200,-lt, atrodė kaip nauja. o paskui buvo labai lengva prižiūrėti paprastomis priemonėmis -pieneliais ir nereikia šveisti, pasidomėk skelbimuose. gal kas ir patarė taip, gal ir pasikartosiu, nes neskaičiau pilnai temos iki galo.
Atsakyti
pageltusia vonia valau taip:
Nusiperku ACE, uzsuku nuo langu ploviklio (pasibaigusio, nes po to naudot negalesit) purkstuka ir ispurskiu visa vonia, rankos nesmirda, akimirksniu vonia pabala. O jei dar kur iseini tai visai gerai, nes nejauti tos smarves mirksiukas.gif
Atsakyti
moretytes ar bandet TULPE? bigsmile.gif super dalykelis...jo galima rasti NORFOJ mirksiukas.gif kalkes geltonumas kaip mat nuimtas... thumbup.gif isbandykit ir tik 3 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 03 18, 17:43)
moretytes ar bandet TULPE? bigsmile.gif  super dalykelis...jo galima rasti NORFOJ mirksiukas.gif kalkes  geltonumas kaip mat nuimtas... thumbup.gif isbandykit ir tik 3 Lt thumbup.gif

jei meginsit bandyti...pamirsau pridurti 4u.gif pirkite melyna bonkute mirksiukas.gif
Atsakyti
O tos senosios spizines vonios skaitosi emaliuotos?Ko turi nebuti sudetyje valiklio, kad jis nepakenktu tokiai voniai?Labai geras variantas tokioms vonioms, tai truputi kuo nors pasveitus ir palikus (as naudoju vos ne visur Frosh melyna su soda purskikli, liuksiskas dalykelis, jau kalkes ima,tai tik spek ziuret...), nupilti viska verdanciu su citrinos rugstele vandeniu (as taip nuo kalkiu nuvirinu savo arbatini, tai tuo verdanciu vandeniu perpilu vonia), pabaltuoja staigiai tuomet man ji, o as irgi milijona variantu sveitimo isbandzius esu
Atsakyti
Man labai padeda lietuviskas valiklis ERI firmos, vadinasi Valymo priemonė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 03 18, 18:43)
moretytes ar bandet TULPE? bigsmile.gif  super dalykelis...jo galima rasti NORFOJ mirksiukas.gif kalkes  geltonumas kaip mat nuimtas... thumbup.gif isbandykit ir tik 3 Lt thumbup.gif

o,reiks pabandyt bigsmile.gif
nes siu metu man CIF thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 03 19, 10:27)
jei meginsit bandyti...pamirsau pridurti 4u.gif pirkite melyna bonkute mirksiukas.gif

bigsmile.gif reiks paieškot nusipirkt ir išbandyt

QUOTE(rut79 @ 2008 11 27, 19:49)
Man labai padeda lietuviskas valiklis ERI firmos, vadinasi Valymo priemonė  thumbup.gif

tas eri mums visą vonią išėdė schmoll.gif pasidarė kaip tarka unsure.gif
Atsakyti