Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

QUOTE(Bazile111 @ 2007 08 26, 11:34)
gal prieš 10 metų teko naudoti toki tepalą-gamino vaistinėj, viena pagrindinių dalių buvo naftalanas(jei tisingai pamenu), pats tepalas buvo l.bjaurus, smirdantis,tepti reikejo nakčiai tai po kurso patalynę irgi galima buvo lauk mest, bet efektas buvo geras-uždegimas praėjo, pažeista oda 'nusišėrė' ,be to tai buvo vaistas be hormonų.Bet tada kai jį reikėjo gaminti išmaišėm visą miestą, skirtingose vaistinėse rankiodami sudedamasias dalis, ypa ilgai iešojom to pagrindinio.vaistas buvol. pigus ir vaistininkai aiskino kad mažai kam reikia ir tiesiog neužsakinėja. Į domu gal kas nors dabar naudojo kažką panašaus.Gaila nebeišsaugojau recepto

As pries koki menesi situo tepalu gydziausi smile.gif O jau kvapas doh.gif doh.gif doh.gif
Nepasakyciau, kad jis man itin padejo... Nepamenu pavadinimo, bet gydytoja ji vadino "degutu". Siaip gydziausi santariskese (Kairiukscio gatveje), ten manau turetu buti ju vietineje vaistineje 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Jums beria didelius kūno plotus ar būna tik keletras dėmelių visada tose pačiose vietose?
Atsakyti
man tai tragedija su delnu oda buna,nes,matyt,labiausiai dirginasi tai ir niezti,ir beria ja daugiausiai.
Dar beria pakinkliu ir alkuniu per sandura vietas, cia matyt,kad labiausiai prakaituoja g.gif
o gal galit parasyt tikslu to tepalo pavadinima?Gal kuri prisimintumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 26, 19:41)
Mergaitės, o Jums beria didelius kūno plotus ar būna tik keletras dėmelių visada tose pačiose vietose?

Man nuo vaikystes berdavo tik ranku ir koju sulenkimus..
O siemet tai dideli plotai ant koju buvo doh.gif Visa vasar prasikankinau
Bet issigydziau smile.gif Vien nusiteikimu ir geromis emocijomis thumbup.gif thumbup.gif Liko tik baltos demes

Selija, pabandysiu paieskoti recepto...nes kazkur ji nukisau
Atsakyti
[quote=VILTE20,2007 08 27, 11:15]
Man nuo vaikystes berdavo tik ranku ir koju sulenkimus..
O siemet tai dideli plotai ant koju buvo doh.gif Visa vasar prasikankinau
Bet issigydziau smile.gif Vien nusiteikimu ir geromis emocijomis thumbup.gif thumbup.gif Liko tik baltos demes
Selija, pabandysiu paieskoti recepto...nes kazkur ji nukisau
[/quote

Buciau labai dekinga 4u.gif Taip noretusi bent situo "dziaugsmu" atskratyt,ar bent palengvint ji rolleyes.gif
Atsakyti
Man karts nuo karto atsiranda rausvos, šerpetojančios, niežtinčios dėmelės ant veido (jei netinkamas kremas, kaitra ar kt. kontaktas su oda). Vaistininkė patarė ADVANTAN tepaliuką. Man padeda. Jis labai silpnai hormoninis, todėl nekenksmingas.
Atsakyti
Mano visa veido oda sausa (ne dėmėm) ir pastoviai atsiranda rausva mažytė dėmelė su mažuliuku taško dydžio ( . ) baltu pulinuku. Jei jo iškarto neišspaudi, tai po to jis virsta guziuku ir labai kasosi. Dermatologė sakė, kad lengvos formo atopinis dermatitas. Sakė, kad tepalas Protopic už 160Lt. tikrai padės. Iš pradžių pagerėjo, bet po savaitės dar blogiau. Ar jus irgi beria pulinukais? Nes apie tai jūs nerašote. Atsilepkite kas verysad.gif
Rytoj vėl turiu eiti pas gyd. kur konsultacija 85 Lt., tai net plaukai šiaušiasi pagalvojus ką ji vėl lieps naudoti.
Atsakyti
jei dziusta, skilineja iki kraujo rankos ir niekas daugiau nepadeda, pameginkit MEDETKU KREMA. Man padejo, kai net is cutivate, adavantan jokio rezultato nesimate. Be to nebrangu - apie 5 Lt tubele (40 g). Naturalus, nehormoninis. As tepdavausi vos ne kaip kremu - 3-4 kart per diena, bet jau po keliu dienu pradejo gereti, o po poros savaiciu rankytes kaip naujos.
tiesa, dabar kita beda - visa kuna beria, demem didziausio, vietomis jauciuosi kaip kas sarvus butu uzdejes. medetkos biski apramina,net geriau nei drekinamieji losjonai. bet visai nenuima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(melyne @ 2008 04 20, 11:28)
jei dziusta, skilineja iki kraujo rankos ir niekas daugiau nepadeda, pameginkit MEDETKU KREMA. Man padejo, kai net is cutivate, adavantan jokio rezultato nesimate. Be to nebrangu - apie 5 Lt tubele (40 g). Naturalus, nehormoninis. As tepdavausi vos ne kaip kremu - 3-4 kart per diena, bet jau po keliu dienu pradejo gereti, o po poros savaiciu rankytes kaip naujos.
tiesa, dabar kita beda - visa kuna beria, demem didziausio, vietomis jauciuosi kaip kas sarvus butu uzdejes. medetkos biski apramina,net geriau nei drekinamieji losjonai. bet visai nenuima sad.gif

Sveika,
galiu tau kūnui parekomenduoti the body shop kūno sviestus ax.gif pradėjus naudoti juos jokių problemų su kūnu neturiu smile.gif , o veidui man padeda kanapiu kremas taip pat iš body shop'o smile.gif
doh.gif 2 metus lankiausi ištisai pas gydytoja, bet odos būklė buvo kritiškla pradėjus naudoti šiuos kremus ax.gif matau labai gera rezultatą thumbup.gif
Atsakyti
man nuo vaikystes vis paberbavo per sulenkimus koju ranku, bet tai isaugau. bet va jau 20 metu ranku delnai doh.gif ispradziu buvo vienas delnas baisuoklis po to perejo i kita. visad naudojau betnovate tepala. jis geriausias buvo is daugelio. si liga pranyko nestumo metu, po jo vel atsirado. bet dabar pradejau velt veltinukus, ir ka, ogi delniukai svarus kokiu jau seniai, seniai nebuvo, tik ranku virsu dar niezti ir beria. doh.gif as tai darau taip, jau kai negliu kentet niezejimo, paleidziu karsta tekanti vandeni ir laikau rankas, taip gerai pakaso smile.gif paskiu patepu betnovate.kol kas tai padeda.
Atsakyti
Ilgai buvo keletas niežtinčių, pleiskanojančių dėmelių ant veido. Išbandžiau ne vieną tepalą, bet veltui. Paskui draugė vaistininkė patarė patept ADVANTAN tepaliuku, kad per trumpą laiką išgydyt paūmėjimą. Dingdavo, bet vos tik sudirgdavo oda, tuoj vėl dėmės toj pačioj vietoj atsirasdavo. Pradėjau tepti homeopatiniu IRICAR. Po keletos dienų išnyko dėmės, bet vis tiek tepiau 2 k. per dieną maždaug savaitę. Jau ilgą laiką jokių problemų nebėra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! Turiu klausimuką patyrusioms.. Ar toks bėrimas nuo maisto gali būt tik ant tam tikros kūno dalies? Labai išbėrė krutinę, nugarą, pilvą ir pečius. Pradžioj būna spuogiukai, lyg uodų įkandimai, o po poros dienų virsta sausais rausvais odos plėmukais (nuo poros milimetrų iki maždaug pusantro centimetro skersmens), labai niežti ir laikosi jau maždaug apie dvi savaites, neblanksta ir tų plemukų nemažėja, o kaip tik daugėja ir vis naujų "spuogiukų" atsiranda.. sad.gif Nelabai įsivaizduoju, nuo ko taip gali būti, nes kaip ir nieko naujo naudot nepradėjau unsure.gif Nebent skalbimo miltelius neseniai pakeičiau, bet kojų ar rankų iki alkūnių tai man neberia.. g.gif Sakau, gal nuo maisto kokio, bet ar gali taip būt, kad nuo maisto beria tik tam tikrose vietose? Seniau su oda jokių didelių problemų neturėjau, tik kad rankos linkusios sausėt, bet nemanau, kad tai susiję.. Patarkit, jei galit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 31 liepos 2008 - 02:42