Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

QUOTE(lamur @ 2008 12 07, 21:58)
Jo, bandysim ax.gif
Beje, dar noreciau tave pasveikinti, besilaukiant leliuko 4u.gif , jei teisingai supratau g.gif Graziu akimirku nestuke.gif  smile.gif

aciu uz sveikinima 4u.gif

as va ka tik irgi is pasto, kvapas tai neblogas lotuliukas.gif bet nieko... kai pamaciau konsinstencija, tai galvojau, vaje, kaip cia isitepti reikes, bet normaliai, isitryne, dabar lauksim rezultatu!! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lamur @ 2008 12 08, 13:12)
As tai kai ieskojau, pasiula buvo kur kas mazesne.
O tu cia tikrai puikiu gaminiu radai. Tik zinai, kiek jos naturalios, nes ka raso, dar nereiskia, kad taip ir yra.
Beje, mes ieskom TAUKMEDZIO SVIESTO, o ne SVIESTMEDZIO.O gal cia tas pats g.gif , bet ne manau.
Mano problema tai rankos, bet dabar ir akys. Jau antra savaite kaip vokai ir aplink akis istine doh.gif , neisivaizduoju, siaip nuo kosmetikos buna, bet as jau jos nenaudoju visai

o taukmedis ir sviesmedis, tai tas pats yra... bet man idomu, kodel 100 proc. toks pigus cia g.gif net itarimu kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat turiu sita problemele. bet tik ant delnu ir kaikur ant kuno, naudoju labai retai hormonini tepaliuka, o siaip perku rusu gamybos toki tepala su selenu ir saltalankiu, siaip nesiskundziu, daugiau neplinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 08, 14:38)
aciu uz sveikinima  4u.gif

as va ka tik irgi is pasto, kvapas tai neblogas  lotuliukas.gif  bet nieko... kai pamaciau konsinstencija, tai galvojau, vaje, kaip cia isitepti reikes, bet normaliai, isitryne, dabar lauksim rezultatu!!  drinks_cheers.gif
Papildyta:
o taukmedis ir sviesmedis, tai tas pats yra... bet man idomu, kodel 100 proc. toks pigus cia  g.gif  net itarimu kyla  lotuliukas.gif

man tai atrodo taukmedis ir sviestmedis tas pats smile.gif nes (en) shea butter.
Aš irgi nesuprantu kodėl jis toks pigus g.gif
drinks_cheers.gif Laukiam rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
is tiesu taukmedis ir sviestmedis yra tas pats, pasidomejau.
Bet man atrodo, kad teks grizti prie L'occitane, nes kazkaip ima niezteti ta svietas, kur pasitepiau siandieniniu kremu g.gif , gal praeis dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 08 gruodžio 2008 - 15:53
Kaip gerai mergytes, kad uzvedet tokia temele 4u.gif Gerai, kad jums tai pasireiskia tik ant ranku ir kuno... O man, daugiausia ant veido... verysad.gif Prasidejo kazkur 14 m., man dabar 21 m. Labai del to nerimavau. Bet man ne nuo chemikalu, kaip dauguma pasakojate, o nuo maisto. Irgi dariausi alergijos testus, bet rodo kad niekam nealergiska. O kazkodel pletmais supleiskanoja po dienos, kai ko nors ne taip uzvalgau. Tai vienintele iseitis - labai saugotis, retai kokiu vaisiu galiu valgyti, jokiu saldumynu. Tada ir nebuna nieko, bet sugiresiju kartais, nes nusibosta iki gyvo kaulo visos dietos, tai neina issigydyti ilgai, visas veidas niezti unsure.gif Galvojau niekada niekas i mane tokia neziures, bet laimingai istekejusi esu. Tik labai noretusi kaip nors ta organizmo jautruma isgydyti, nes pavargau labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KPC: 08 gruodžio 2008 - 19:40
Kukuruze, man zinok, tas kremas netinka, per stiprus tikriausiai man, netinka 100% taukmedzio sviestas, teks grizti prie L'Occitane 20% taukmedzio. Juo jau buvau beveik issigydziusi rankas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(KPC @ 2008 12 08, 20:39)
Kaip gerai mergytes, kad uzvedet tokia temele 4u.gif  Gerai, kad jums tai pasireiskia tik ant ranku ir kuno... O man, daugiausia ant veido... verysad.gif  Prasidejo kazkur 14 m., man dabar 21 m. Labai del to nerimavau. Bet man ne nuo chemikalu, kaip dauguma pasakojate, o nuo maisto. Irgi dariausi alergijos testus, bet rodo kad niekam nealergiska. O kazkodel pletmais supleiskanoja po dienos, kai ko nors ne taip uzvalgau. Tai vienintele iseitis - labai saugotis, retai kokiu vaisiu galiu valgyti, jokiu saldumynu. Tada ir nebuna nieko, bet sugiresiju kartais, nes nusibosta iki gyvo kaulo visos dietos, tai neina issigydyti ilgai, visas veidas niezti  unsure.gif Galvojau niekada niekas i mane tokia neziures, bet laimingai istekejusi esu. Tik labai noretusi kaip nors ta organizmo jautruma isgydyti, nes pavargau labai...

verysad.gif Aš taip tave suprantu KPC, pas man irgi veidas labiausiai kenčia verysad.gif man ne vien pleiskanoja man baisiai raudnuoja ir tada pradeda luptis visas kokius keutir kartus, tik pagerėjus vėl iš naujo doh.gif ir taip jau tris metus doh.gif niekas nebepadeda verysad.gif bet aš vis tikiuosi, kad įvyks stebuklas bigsmile.gif ir vėl turėsiu sveika veid odą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 12 08, 21:06)
Kukuruze, man zinok, tas kremas netinka, per stiprus tikriausiai man, netinka 100% taukmedzio sviestas, teks grizti prie L'Occitane 20% taukmedzio. Juo jau buvau beveik issigydziusi rankas smile.gif .

na man jis irgi nelabai padeda, kas del issausejimo, tai padeda, bet niezulio nenuima, tuoj va issikasysiu doh.gif ir vel tas pats verysad.gif
Atsakyti
O ar esate naudoje chlatrimazolio krema?As juo zaizdeles uzsigydziau ant ranku ir tada taukmedzio sviestas.
KUKURUZE, jei niezti, tai ne kas, nes ir man nuo jo niezti. Jei gali, pabandyk l'occitane europoj galima nusipirkti.
Atsakyti
LABUKAS,
KUKURUZE, KAIP TAU RANKELES?
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 12 09, 11:08)
O ar esate naudoje chlatrimazolio krema?As juo zaizdeles uzsigydziau ant ranku ir tada taukmedzio sviestas.
KUKURUZE, jei niezti, tai ne kas, nes ir man nuo jo niezti. Jei gali, pabandyk l'occitane europoj galima nusipirkti.

clatrimazolio tepala? rolleyes.gif o jis kartais ne nuo grybelio?
siaip pries tai naudojau celestoderm, jis hormoninis, tai dabar negaliu nestumo metu jo naudoti verysad.gif o nestummo metu kaip man viskas pablogejo ir daugiau vietu apeme, anksciau buvo tik viena ranka, dabar dvi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lamur @ 2008 12 12, 00:08)
LABUKAS,
KUKURUZE, KAIP TAU RANKELES?

aciu uz rupesti lamur smile.gif siandien iki verkimo nusikasiau, kaip atsobodo doh.gif laukiu kol vaikas gims, kad galeciau pasitepti, bet jei maitinsiu, kazin ar galima bus, ar vel reikes kenteti verysad.gif

o kaip ravo rankos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 12 12, 12:56)
aciu uz rupesti lamur  smile.gif  siandien iki verkimo nusikasiau, kaip atsobodo  doh.gif  laukiu kol vaikas gims, kad galeciau pasitepti, bet jei maitinsiu, kazin ar galima bus, ar vel reikes kenteti  verysad.gif

o kaip ravo rankos?  4u.gif

LABUKAS.MAN TAS KREMAS IS KAUNO NETINKA, NES TAIP PAT NIEZTI RANKAS. JEI MAITINSI PATI, NEGALESI NAUDOTI HORMONINIU TEPALIUKU, OI KIAP AS VARGAU doh.gif ZINAI, VAKAR MAXIMOJ NUSIPIRKAU UNIVERSALU KREMA SU SALTALANKIO ALIEJUMI "MARGARITA", TAI GALIU PASAKYTI, KAD NUEME MAN NIEZEJIMA. BET TIK TEN, KUR ALERGIJOS PAZEISTA ODA, JI RAUDONA SIEK TIEK.gAL TAU IR PADETU g.gif ? AI, AS TAI, NELABAI MALONIAI JAUCIUOSI, KAD IKALBEJAU KAIP IR TAVE NUSIPIRKTI TO TAUKMEDZIO SVIESTO KREMO, BET TIKRAI NOREJAU TIK GERO ax.gif
Atsakyti