Mano patirtis su AD neilga, pasireiske tik pries pusantru metu, bet taip, kad vienu metu nebuvo odoje sveikos vietos. Oda luposi visur, o kur dar nukasymai, nudraskymai. Teko ir ligonineje paguleti, hormonus ne tik teptis, bet ir gerti

visiskai ligonine neisgyde, atskiri zidinukai liko, o po kokio menesiuko vel pradejo lysti nauji. vel tabletikes, hormoniniai tepaliukai ir pan. maza to, pradejo ziauria tinti veidas, ypac apie akis. kelis sykius buvo taip sutine, kad vos galejau atmerkti akis, po to kokia savaite praeidavo, kol tinimas praeidavo, ir dar pora kol veido oda daugiaumaziau atsigaudavo - ir vel naujas tinimas ir .................. tyrimai rodo, kad yra didele alergija, bet nerodo, kam

be drekinanciu, maitinanciu kremu negaledavau isbuti ir val, nes imdavo labai temti sausa oda. veidui tokiu atveju man geriausiai tiko dermobaza, cutibaza - kiek apramindavo. beje, net veidui teko doze hormonu - bukle tokia buvo, jog kitaip jau niekaip. Kadangi galvojam apie antra vaika, o tradicinis gydymas kaip ir netinkamas nesciajai, teko ieskoti netradicinio. Dabar vaikstau jau antras menuo pas homeopata. tiesa sakant, ejau kiek skeptiskai, bet jau nebezinaujau ka daryti. nepilnu dvieju menesiu mano homeopatinio gydymo rezultatai: sveikimas banguojantis - kelios dienos pagerejimas, kelios vis islenda paberimai, buvau ir patinusi. bet - ne karto nebuvo taip blogai kaip iki atejimo pas homeopata, o atsirade nauji berimai, pakoregavus gydyma, vaistukus, praeidavo per para, dvi. tinimas praejo per pus paros (viena diena vakarop pradejau tinti, kita diena per pietus jau tinimo nebuvo, per pora dienu oda jau beveik atsigavusi), kai tradiciniais hormoniais vaistais tepliojantis, tabletikes geriant tinimas tesdavosi savaite. labai sumazejo, o kai kurie ir isnyko buve senesni odos pazedimai (atsirade nuo intensyvaus kasymosi). taip toliau geriu zirniukus ir viliuosi, kad bent sia vasara galesiu issitraukti sijona
Homeopatinio gydymo minusai:
-kainuoja vizitacija pas gydytoja (bet kai paskaiciuoji, kiek jau isleidau tradiciniam vaistam ir odos prieziuros priemonem, kaina nebeatrodo tokia didele)
- reikia labai atidziai stebeti savo organizmo bukle ir reaguoti i bet kokius pasikeitimus ir apie juos informuoti gydanti homeopata
- reikia laiko. kadangi mano sveikimas toks banguojantis, o gydytojas ispejo, jog pablogejus ar seip labai kam pasikeitus, pasirodyti, tai taip jau iseina, kad aplankau ji bent karta per savaite, o kartais ir du kart. dar koki karta tenka skambinti pasikonsultuoti. Todel tik galiu dekoti savo bendradarbiams, kurie mane siame sveikimo procese palaiko ir isleidzia pas gydytoja
o jei labai rimtai, ar zinot kas labiausiai padeda sveikti? kai atsikeli ryte, ir bijai net pati ziureti veidrodyje i savo atvaizda (raudona, patinusi, serpetojanti kuna), tavo gyvenimo vyriskis pasiima tave uz parankeskai bijau pati ziureti i save veidrodyje, tiek mano seimyna, tiek bendradarbiai, bei draugai sako "siendien tu atrodai daug geriau"