QUOTE(Elzevyra @ 2009 08 24, 16:17)
As irgi turiu bedu su berimais.tik jie pas mane labai jau kazkokie keistoki

,nes beria ne spuogais o kazkokiom juostom.nei is sio nei is to staiga ant kurios nors kuno vietos islenda toks poros cm ilgio net nezinau kaip tikslai parasyt,nei koks guzelis,nei spuogas

.jeigu su pirstai prabraukiu pvz per nugara ar slaunis,tai ziurek jau ir yra 4 ar 5 juostos,tokios raudonos.kartais niezti,kartais ne.pabuna pora minuciu ir vel nera.atsirado po gimdymo,ir tuoj jau 2 metai kaip kankinuos.blogiausia kai islenda kur nors viesoj vietoj ir dar ant veido,toks jausmas kad muse ant jo sedi.niekur nerandu informacijos apie tokius berimus.gal kartais kas esat susidurusios?
jei su dirzu per uzpakali uzvaziuot,tai tokia desrele pasirodo,tai vat pas mane kazkas panasaus,labai nemalonu
Jei cia nuo prisilietimu,tai greiciausiai bus taip vadinamas odos dermografizmas,cia neurologinis dalykas,buna jautriems zmonems.Turiu sita malonuma,ir mazoji dukra turi,bet kadangi mums tai iprasta,tai nekreipiam demesio,be to,ne taip smarkiai mum kaip tavo atveju.Kazkada sanatorijoj masaziste isgasdinau su situo dalyku,ji kai pamate mano nugara,tai net klyktelejo,oi,kas cia jum yra ant nugaros! Is pradziu nesupratau (nugi nematau as pati savo nugaros

),o paskui prisiminiau,kad laukdama buvau i fotelio atlosa atsiremus (beje,labai trumpam),tai visas zemelapis ir atsispaude