Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

Gal kas yra susidūręs su saulės alergija?...Pas mane ji ant rankų pirštų pasireiškia, išlenda vandeningų puslyčių...Praeitais metais buvau pas odos gydytoją, tai išrašė kažkokį tepaliuką, nepamenu tik kaip vadinasi... doh.gif Tai kažkiek padėjo...Baigėsi vasara, karščiai, viskas praėjo...Šiemet vėl tas pats, va karščiai pabuvo ir vualia... doh.gif Jau treti metai kankinuosi su ja... verysad.gif Įdomu būtų sužinoti, gal kuri išsigydėte visam laikui?...Kokias priemones naudojate... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 20 liepos 2009 - 10:10
sveikos,gal yra naudojanciu specialiai egzemos gydymui skirtus sampunus ar kuno losjonus kurie tik tam ir skirti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frea @ 2009 07 21, 22:53)
sveikos,gal yra naudojanciu specialiai egzemos gydymui skirtus sampunus ar kuno losjonus kurie tik tam ir skirti?  4u.gif

As turiu Aveeno Eczema Care drekinanti krema, kuri pirkau dukrytei. Pabandyti neteko, nes kai tik isigijom, jos berimai eme sparciai gereti... noriu viltis, kad gal isaugom...
Kremas stovi nenaudojamas, gal bus norinciu isigyti, mielai parduociau uz kiek pirkau ar pigiau.
Atsakyti
O pas mane irgi sausa egzema...israse Fucicort 5.0 ant kojos... ligioje odos pavirsiuje.nesuprantu is kur..ir kodel...ir info daug nerandu..
krastai raudoni,nedregna,sausa oda.. tai perskatyta info ..tai nzn ka ir galvot..o ko negalima valgyt,kai yra sita liga?
Atsakyti
As irgi turiu bedu su berimais.tik jie pas mane labai jau kazkokie keistoki blink.gif,nes beria ne spuogais o kazkokiom juostom.nei is sio nei is to staiga ant kurios nors kuno vietos islenda toks poros cm ilgio net nezinau kaip tikslai parasyt,nei koks guzelis,nei spuogas g.gif .jeigu su pirstai prabraukiu pvz per nugara ar slaunis,tai ziurek jau ir yra 4 ar 5 juostos,tokios raudonos.kartais niezti,kartais ne.pabuna pora minuciu ir vel nera.atsirado po gimdymo,ir tuoj jau 2 metai kaip kankinuos.blogiausia kai islenda kur nors viesoj vietoj ir dar ant veido,toks jausmas kad muse ant jo sedi.niekur nerandu informacijos apie tokius berimus.gal kartais kas esat susidurusios?
jei su dirzu per uzpakali uzvaziuot,tai tokia desrele pasirodo,tai vat pas mane kazkas panasaus,labai nemalonu cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Noriu pasidalint patirtim. Turiu atopini dermatita jau daaaug daug metu. Ir tik dabar uzskaiciau gera patarima. Naudodavau berimams hormonus elocona. Taciau dabar jau pusmetis kaip namie sito tepalo net nebera. Vasarom tai praktiskai kaip ir nebuna tu berimu, bet kai lietus prasideda, kai rudenelis ateina, pareina ir mano dermatitas. Tai dabar naudoju isbertom vietom ar kai jauciu kad isbers smulkiai tarkuoto agurko kompresus. Nuima perstejima, niezejima ir berimas greit isgyja.
Tikiuosi kam nors pagelbes mano patirtis.
Atsakyti
Na o as kankinausi gal kokius 8 jei ne daugiau metus su ta alergija ( egzema) nuo cheminiu priemoniu, t.y. vos tik namuose uzsiimu tvarkos darymu is karto pirstu oda parausta ir ima lupinetis iki krauju, o dar budavo , kad taip isdziusta pirstai, kad sulenkus net trukdavo oda ir darydavosi zaizdos
na ir prie ko as cia viska vedu smile.gif
o gi nusipirkau body shope rankom krema su kanapem..tai nereikia nei advantano tepalo(be kurio as jau nebegaledavau apseiti) po triju dienu mano rankos pradejo gyti..labai buvau nustebus..tas kremas skirtas labai sausai ir skerdejanciai ranku odai..
kas turite tokia problema tikrai siulau isigyti..nes jau jeigu man padejo..tai sita krema galiu skaityt stebuklingu.. sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo facebook: 20 spalio 2009 - 11:03
Turiu ir aš tą ''džiaugsmą''-dermatitą. Vienintelis veiksmingas tepalas ELIDEL ,bet jau kaina blink.gif Girdėjau,kad vaikams jį kompensuoja(bent iš dalies),o kaip suaugusiems ?
Atsakyti
laba 4u.gif

gal kam teko susidurt su dishidrozine egzema? nei sio nei to ant pirstu po oda atsirado puslytes ir pradejo po truputi plisti.. kazkaip labai nekreipiau demesio, nes momentais ju net nesimate, tik nuo vandens, muilo, ploviklio kokio paryskedavo ir pradedavo dilgciot. Prasidejo nuo mazo ploto, bet kaip pradejo dauget, issigandau.. is pradziu nenorejau eit pas gydytoja, kad nesakytu jog parsimanau, nes kartais vos matos. Bet bijojau, kad nebutu kokia uzkreciama liga ir vaiku neuzkresciau, tai nukulniavau pas dermatologe.. Tai va, nustate ta dishidrozine egzema.. kaip aiskina, kad nuo nervu doh.gif pirmas klausimas buvo ar neapturejau kokio streso.. sako, kad siaip turi isnykti, israse tepala cutivate ir raminamuju biggrin.gif bet labai bijau, kad nebutu cia pasaka be galo, nes raso, kad gali kartotis... verysad.gif gal kam teko susidurt su sia liga??? aisku prisiziurejau internete nuotrauku kaip gali buti, nu tai siaubas.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 23 spalio 2009 - 22:23
sveikos 4u.gif gal kuri iš jūsų susidūrėte su baltąja dedervine?mano sūnui ją kaip ir deagnozavo išrašė tepaliuko, bet rezultatų jokių, o sakė po savaitės jau turi matytis rezultatai ir baltos dėmės trauktis, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Elzevyra @ 2009 08 24, 16:17)
As irgi turiu bedu su berimais.tik jie pas mane labai jau kazkokie keistoki blink.gif,nes beria ne spuogais o kazkokiom juostom.nei is sio nei is to staiga ant kurios nors kuno vietos islenda toks poros cm ilgio net nezinau kaip tikslai parasyt,nei koks guzelis,nei spuogas g.gif .jeigu su pirstai prabraukiu pvz per nugara ar slaunis,tai ziurek jau ir yra 4 ar 5 juostos,tokios raudonos.kartais niezti,kartais ne.pabuna pora minuciu ir vel nera.atsirado po gimdymo,ir tuoj jau 2 metai kaip kankinuos.blogiausia kai islenda kur nors viesoj vietoj ir dar ant veido,toks jausmas kad muse ant jo sedi.niekur nerandu informacijos apie tokius berimus.gal kartais kas esat susidurusios?
jei su dirzu per uzpakali uzvaziuot,tai tokia desrele pasirodo,tai vat pas mane kazkas panasaus,labai nemalonu cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Jei cia nuo prisilietimu,tai greiciausiai bus taip vadinamas odos dermografizmas,cia neurologinis dalykas,buna jautriems zmonems.Turiu sita malonuma,ir mazoji dukra turi,bet kadangi mums tai iprasta,tai nekreipiam demesio,be to,ne taip smarkiai mum kaip tavo atveju.Kazkada sanatorijoj masaziste isgasdinau su situo dalyku,ji kai pamate mano nugara,tai net klyktelejo,oi,kas cia jum yra ant nugaros! Is pradziu nesupratau (nugi nematau as pati savo nugaros doh.gif ),o paskui prisiminiau,kad laukdama buvau i fotelio atlosa atsiremus (beje,labai trumpam),tai visas zemelapis ir atsispaude doh.gif
Atsakyti
QUOTE(facebook @ 2009 10 20, 12:01)
Na o as kankinausi gal kokius 8 jei ne daugiau metus su ta alergija ( egzema) nuo cheminiu priemoniu, t.y. vos tik namuose uzsiimu tvarkos darymu is karto pirstu oda parausta ir ima lupinetis iki krauju, o dar budavo , kad taip isdziusta pirstai, kad sulenkus net trukdavo oda ir darydavosi zaizdos
na ir prie ko as cia viska vedu  smile.gif
o gi nusipirkau body shope rankom krema su kanapem..tai nereikia nei advantano tepalo(be kurio as jau nebegaledavau apseiti) po triju dienu mano rankos pradejo gyti..labai buvau nustebus..tas kremas skirtas labai sausai ir skerdejanciai ranku odai..
kas turite tokia problema tikrai siulau isigyti..nes jau jeigu man padejo..tai sita krema galiu skaityt stebuklingu.. sekmes

As irgi turiu tokia problema, jei susiduriu su cheminem priemonem namus tvarkant, pirstai nusilupa, sutruksta iki kraujo. Tai pastebejau, kad jei bet kokiu kremu pasitepu, man maziau oda lupasi is trukineja.. smile.gif Bet reiks pabandyt sita krema kur minejai, gal bus dar geriau smile.gif
Papildyta:
Taip pat dar turiu alergija braskems doh.gif
Atsakyti