Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

QUOTE(Heileja @ 2009 06 04, 21:40)
Man irgi jis nustatytas. O kiek metų Jūsų dukrai? Aš jį tiesiog išaugau, dabar nebėra jokių bėrimų. O dermatologė buvo išrašiusi specialų tepalą, kurį reikia gamintis vaistinėje.
Ir šiaip tokiai odai reikalinga ypatinga priežiūra - pavyzdžiui naudoti ne muilą, o riebų dušo aliejų, kremus tik alergiškai odai. Nemanau kad yra vienas vaistas, kuris visa tai išgydo.

Dukrai 10 metu, bet pradejo sirgti budama 4. Ir as gaminu vaistinej tepalus, bet visi jie su hormonais. Dabar patare, kad su lakisio zole plauti oda. Kazin ar tai gerai?
Man labai svarbu suzinoti ar tai pagydoma.
Atsakyti
Girdėjau, kad dermatitą galima sumažinti geriant pakankamai daug vandens, ne mažiau 1.5 l per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2009 06 04, 23:42)
Juk viską galima per google susirasti. Paskaitykit čia

Aciu
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 05, 09:07)
Girdėjau, kad dermatitą galima sumažinti geriant pakankamai daug vandens, ne mažiau 1.5 l per dieną.

Bandem, bet labai sunku priversti tiek isgerti, nors ji jau supranta, kad gali buti jai geriau. Dabar nepilna litra vos isgeria.
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 05, 13:01)
Bandem, bet labai sunku priversti tiek isgerti, nors ji jau supranta, kad gali buti jai geriau. Dabar nepilna litra vos isgeria.

Bent litrą paprasto, nevirinto vandens. Mano draugas, kasdien išgerdamas 2 l vandens, išsigydė šienligę.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 05, 16:24)
Bent litrą paprasto, nevirinto vandens. Mano draugas, kasdien išgerdamas 2 l vandens, išsigydė šienligę.

Aciu uz patarimus.
Bandom dabar gert vandeni.

Kazin kaip zuvies tauku naudojimas? I gera ar nelabai?
Atsakyti
sveikos merginos, iskeliu tema, gal nesupyksit? 4u.gif
pati nesrgu bet prijauciu visiems kas turi sita liga

AD mano vyrui prasidejo nuobrendimo ...buvo akip ir aos daugeli cia: ir ligonines ir hormonianiai tepalai, kremai ir tt..pavadinimu nevadinsiu nes kiek ju buvo jau prie manes verysad.gif ir dar pries mane...jau nezinome ka daryti?negaliu ziureti i jo kancias, visda kasasi, nakti as atiskeliu ir laikau jo rankas cray.gif cray.gif cray.gif ..zaizdos didziausios, tepasi dabar kazkokiu nauju kremu, geria vaistus, drekina oda Uriaz kremu ir paprastu vazelinu rusisku(jis riebus)..ar verta eiti ir moketi didelius pinigus i privacias-na kad i ta union clinic? nejaugi visa gyvenima reiks kankintis? verysad.gif baisu net pagalvot...ir svarbiausia as niekuom negaliu jam padeti.. :verkiu
maisto prisilaikymai nieko nepadeda

merginos verysad.gif gal kokiu naujienu turite siame fronte, galite rasyti i az
Atsakyti
Sveikos, na ka parasysiu, kaip man sekesi po ozono kursu.
Rankos atrodo zymiai zymiai pagerejusios!!! Dar trupuciuka niezti, bet jau nezymiai, rankos nera raudonos, net nesimato, kad man alergija, anksciau net baisu budavo kam rankas parodyti. Su ozonu man dare 8 kartus, be to gydytoja, kaip jau rase skyre tokia roziu pasta, cia kiniska preke- Megui Fohow firmos, cia yra oligosacharidai, del ju zarnyne labai greitai dauginasi gerosios bakterijos, kaip gydytoja sake zymiai geriau, nei siaip geriant bakterijas http://www.kordyceps.lt/megui.html cia galit paskaityti apie t pasta. Nepagalvokit, kad reklamuoju, tiesiog dalinuosi savo patirtim... man padejo, nezinau, ar si pasta, ar ozonas. be to dar gydytoja paskyre gerti ir koralinio klubo koralinio vandens ir dar kita preparata naturalu, kuris valo organizma... kaip gydytoja sake, kad pas mane yra labai uzterstas organizmas. Na zodziu, man jau beveik 30 metu ir tik dabar as matau gerejimo pozymius. Dabar eisiu ozono procedurai po 4 men. ir kai baigsiu maitinti, gydytoja sake, kad mane gydis kazkokiais naturaliais antibiotikais... tikrai siulau pabandyti, aisku jei leidzia finansai... na jei norit suzinoti pas kokia gydytoja gydausi, ar ka daugiau, tai galit rasyt i AZ
Atsakyti
QUOTE(AlenaG @ 2009 05 30, 14:40)
Mano bendradarbis (labai protingas žmogus ) vis sako, kad tai yra daugiau psihologine liga ( ir hipnoze nuo jos turi padeti), o pati aš skaitau, kad tai hormonų "darbas" schmoll.gif  Bet šiaip, ar taip reikia bandyt viską
Na, del tos hipnozes. As bandziau. Diagnozuota man ekzema. Ant veido tik turiu. Mano atveju paveldeta. Pirma karta islindo, man bunant 19-os. 2 metus niekas, t.y. nei vienas gydytojas negalejo jos ismusti. Irgi kazkur isskaiciau, kad reikia pas ekstrasensus nueiti. Susiradau, nuejau. Rezultatas: kita diena isbere taip, kad pradejo odos gabai nuo veido kritineti, viskas paraudonavo. Skambinau tam "sensui", sake - taip turi buti, ale, visas brudas iseina, paumes ir dings.
Zodziu, niekas man nedingo nei kita diena, nei kita savaite. Iseiti is namu neimanoma - zmones pereidavo i kita gatves puse, tokia "grazuole" buvau.
Nuejau i privacia klinika, sumokejau (pries 11 metu tas buvo) apie 150,- litu, man prirase vaistu uz.... 21.30 LTL. Buvo ir tepalu, ir cinko misinys, ir injekcijos (suprastina leido). Po dvieju dienu nebeliko nieko, tik randai. Bet kursas buvo 3 savaites. Uzdraugde praustis vandeniu - tik spiritu.

Na, o dabar is asmenines patirties. Kartais, iki siol, man islenda tos "rozes". Ju priezastis - dideli stresai ir nervai. Kai nusiramini, organizmas nusiramina - tada gauni tas "dovaneles" ant veido. Toliau - kuo daugiau saules. Jokio lietaus ir dregnu oru (na, lt su tuo sunkoka, tad tenka papiktnadziauti soliariumais). Is papildomu priemoniu - Elocon (hormonalinis tepalas). Kremas veidui - tik jautriai odai ir tik geros kokybes. O siaip, kaip minejo jau - geriausiai aliejus. As naudoju is tos parduotuves "Aliejus" abrikosu kauliuku sumaisiusi su trupuciuku jojobos. Glotni, grazi oda. Tik alieju tepti ant varvancio veido, ant sauso negalima. Ir leisti isdziuti. Ir kuo geriau miegoti. Kartais profilaktiskai tavegil tablete-dvi suriju.

Visi tie dermatitai, ekzemos jau visam gyvenimui. Tik remisijos kartais buna ilgesnes, kartais trumpesnes. kaip kada. Svarbiausia - rami sielos busena. Be pergyvenimu. tada ne taip daznai islenda.
Atsakyti
Sveikos mamutes,

jei leliukui beria zandukus.....
parduodu 4 skarbonkytes misinuko NAN 1 H.A. mums jis netiko, nors kiti sako kad jis labai geras.
Parduodu pigiau nei parduotuveje, galime deretis. rasykite i AZ
Gyvenu Kaune
Atsakyti
QUOTE(erikared @ 2009 07 02, 23:03)
Sveikos mamutes,

jei leliukui beria zandukus.....
parduodu 4 skarbonkytes misinuko NAN 1 H.A. mums jis netiko, nors kiti sako kad jis labai geras.
Parduodu pigiau nei parduotuveje, galime deretis. rasykite i AZ
Gyvenu Kaune

MANISKEI IRGI BERE,IR JOKIE MISINUKAI ISVARDINTI JUMIS NEPADEJO,TIESIOG REIKIA ISAUGTI IS SIO LAIKOTARPIO
Atsakyti
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 07 03, 19:08)
MANISKEI IRGI BERE,IR JOKIE MISINUKAI ISVARDINTI JUMIS NEPADEJO,TIESIOG REIKIA ISAUGTI IS SIO LAIKOTARPIO

Labai klaidingas poziuris,belaukiant,kol isaugs ir nieko nedarant...alergija gali (o dazniausiai taip ir buna siais laikais) tiesiog imti ir peraugti i kita,sunkesne forma.Reikia daryti viska kad isvengti alergenu,kad organizmas daugiau neisijautrintu,o ne laukti,kol isaugs.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 07 03, 21:37)
Labai klaidingas poziuris,belaukiant,kol isaugs ir nieko nedarant...alergija gali (o dazniausiai taip ir buna siais laikais) tiesiog imti ir peraugti i kita,sunkesne forma.Reikia daryti viska kad isvengti alergenu,kad organizmas daugiau neisijautrintu,o ne laukti,kol isaugs.

TAI KAD AS BANDZIAU IR TEPALIUKAIS TEPT IR MISINUKUS KEITEM,GALOP DAKTARE PATARE VITAMINU 'D' TEPTI ZANDUKA. TOKIU BUDU PO 4 MEN.VISKAS PRAEJO
Atsakyti