Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

QUOTE(Serinute @ 2010 02 07, 23:15)
Yra ir internetinėje, jeigu apie šitą buvo kalbama:
http://www.safora.lt...0gaminiai/p,458

Taaaaaaaip, apie šitą thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 07, 22:23)
Taaaaaaaip, apie šitą thumbup.gif .

Taip sitas thumbup.gif Singe parasykit ,kaip pabandysit ,ar jums padejo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edekka @ 2010 02 10, 00:06)
Taip sitas thumbup.gif  Singe parasykit ,kaip pabandysit ,ar jums padejo. 4u.gif

Būtinai. Rytoj dar į prie namų vaistinę nueisiu, nes ten būna rusiškų kremų. Jeigu nerasiu, užsakinėsiu iš ten.
Atsakyti
edekka, nesupratau bajerio blink.gif -radau vaistinėj aš ZOLOTOJE ČIŪDO, žiūriu, kad ten parašyta-gelis kojoms. Tai aš gal ne taip nužiūrėjau-ZOLOTOJE ČIŪDO-gal čia firma. Nieko nesupratau blink.gif .
Atsakyti
Va dabar atidžiai dar kartą perskaičiau eddekos nuorodą. Dabar viską supratau-ZOLOTOJE ČIŪDO yra linija. Tad reikia ieškot atyskirai nuo dermatito. GAl ir buvo, reikės dar kartą pažiūrėt. O jei ne, užsakinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 10, 18:23)
Va dabar atidžiai dar kartą perskaičiau eddekos nuorodą. Dabar viską supratau-ZOLOTOJE ČIŪDO yra linija. Tad reikia ieškot atyskirai nuo dermatito. GAl ir buvo, reikės dar kartą pažiūrėt. O jei ne, užsakinėsiu.

Taip smile.gif cia linija ,jums reikia ieskoti is nuorodos.jus galite paskambinti i safora ,ir jums pasakys ,kas vilniuje ju kremais prekiauja.
Atsakyti
Pries kelias dienas radau nuoroda. Ieskojau, kas galetu pagelbeti kvepuojantiems per burna ir stai ka radau: http://www.liptraine...main/eczema.htm

Uzsakiau tuos aparaciukus, ziuresim ar pasitvirtins. Paskaitykit ir atsiliepimus, man ispudi paliko.

Tikiuos bent cia nepasivaidens kam nors, kad esu sarlatane, aferiste, bizniere ir t.t...

Nekreipkite demesio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 02 13, 01:37)
Pries kelias dienas radau nuoroda. Ieskojau, kas galetu pagelbeti kvepuojantiems per burna ir stai ka radau: http://www.liptraine...main/eczema.htm

Uzsakiau tuos aparaciukus, ziuresim ar pasitvirtins. Paskaitykit ir atsiliepimus, man ispudi paliko.

Tikiuos bent cia nepasivaidens kam nors, kad esu sarlatane, aferiste, bizniere ir t.t...

Nekreipkite demesio... biggrin.gif

kai isbandysit parasykit, ar tikrai veikia
Atsakyti
Sveikos. Netyčia suradau šią temą ir pasipasakosiu apie savo ligas smile.gif
Dermatitas kankina nuo pat kūdikystės - paveldėjau ir tėčio. Labiausiai beria veidą ir rankas. Kai laukiausi - visos šios bėdos buvo pradingę, bet po gimdymo senos bėdos sugrįžo. Visai netyčia šeimos gydytoja pasiūlė Elocon losjoną. Pagerėjimą pasitepus matau jau kitą dieną thumbup.gif Kainuoja nedaug, apie 20lt. Vėliau vaistininkė pasiūlė, kad kai jau pradeda gyt bėrimai nusipirkt tokį patį Elocon, bet kremą. Jis greičiau įsigeria, o losjonas toks kaip aliejus - ilgai išbūna. Man jie dabar vaistai Nr.1. Ir vaikui gydytoja sakė jei pasireikš alergija galės naudoti.
Mano atveju manau ši liga neišgydoma. Tik kartais ji labiau paūmėja.
Atsakyti
QUOTE(inese80 @ 2010 02 13, 15:11)
kai isbandysit parasykit, ar tikrai veikia

Jei nepamirsiu butinai parasysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 02 13, 15:27)
Sveikos. Netyčia suradau šią temą ir pasipasakosiu apie savo ligas smile.gif
Dermatitas kankina nuo pat kūdikystės - paveldėjau ir tėčio. Labiausiai beria veidą ir rankas. Kai laukiausi - visos šios bėdos buvo pradingę, bet po gimdymo senos bėdos sugrįžo. Visai netyčia šeimos gydytoja pasiūlė Elocon losjoną. Pagerėjimą pasitepus matau jau kitą dieną thumbup.gif  Kainuoja nedaug, apie 20lt. Vėliau vaistininkė pasiūlė, kad kai jau pradeda gyt bėrimai nusipirkt tokį patį Elocon, bet kremą. Jis greičiau įsigeria, o losjonas toks kaip aliejus - ilgai išbūna. Man jie dabar vaistai Nr.1. Ir vaikui gydytoja sakė jei pasireikš alergija galės naudoti.
Mano atveju manau ši liga neišgydoma. Tik kartais ji labiau paūmėja.

Su Elocon kremu reika atsargiai, jis veiksmingas, bet yra hormoninis, naudoti galima trumpam laikui-kokias 5 dienas-nuimti uzdegima, ilgai jo negalima naudoti, nes naudojant ilgesni laika isplones oda, gali sutrukineti kapiliarai-cia ypac jei naudoti veidui
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 02 13, 23:54)
Su Elocon kremu reika atsargiai, jis veiksmingas, bet yra hormoninis, naudoti galima  trumpam laikui-kokias 5 dienas-nuimti uzdegima, ilgai jo negalima naudoti, nes naudojant ilgesni laika isplones oda, gali sutrukineti kapiliarai-cia ypac jei naudoti veidui

Na aš kiekvieną dieną nenaudoju. Kai jau pamatau, kad veidą pradeda berti, tai ir tepu. Kiti vaistai man nepadeda, o ir pavargau ieškot verysad.gif Tai nors tam kartui padeda
Atsakyti