Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos, alergijos

Sveikos 4u.gif

Nusprendžiau ir aš parašyti...turiu šią problemėlę nuo vaikystės, prieš metu ji man atsinaujimo visam gražume smile.gif Taigi nusprendžiau šiemet apsilankyti Izraelio Negyvosios jūros klinikose, kur specializuojamasi atopinio deratito, egzemos, bronchinės astmos ir kt gydyme smile.gif Na visų pirma Lietuvoje man diagnozavo bronchinę astmą ( irgi prieš metus ), nuvykus ten, mane ištyrė, ir paaiškino, kad neturiu aš jokios bronchinės astmos, mano didžiausia problema yra alergija su kai kuriais astminiais simptomais ir atopinis dermatitas ( kas gali paskiau pereiti į egzemą ) smile.gif ok, masažavo, naudojo akupunktūrą, procedūras lazeriu, jūros dumbliais, valė odą...unikali vieta, vien tuom, kad ten šalia yra toks miestelis Arads, kur oras unikaliai švarus, be jokių alergenų, tikras rojus alergiškiems žmonėms smile.gif Pati Negyvoji jūra unikali savo gydomosiomis savybėmis skirtomis būtent šioms odos ligoms, parsivežiau krūvą kosmetikos ne tik sau, bet ir kitoms mamytėms ( net ir neturinčioms tokių odos problemų ), ką mes galime pasidaryti čia, Lietuvoje...na visų pirma tai vonios su jūros druska...noriu įspėti mamytes, naudojančias tepaliukus, turinčius sudėtyje hormonų...Izraelio klinikos dermatologė, sužinojusi, kad naudojau Advantan ir Celestoderm tepaliukus tik už galvos susiėmė...jie labai gerai nuima visus nemalonius ligos simptomus..bet...prie jų oda priprantą, jie slopiną imunitetą, oda jau pati nebesugeba kovoti su liga...liga pradeda po laiko plisti...po tepaliukų panaudojio rodos nebėra berių, bet vis tiek jie atsinaujina, su laiku vis stipresni...todėl ėmėmės mes atrpatinimo procedurų..pirma nuvalė odą lazeriu ir elektros krūviais ( į procedūros ) ir ji man pasakė, jeigu man pavyks atprasti nuo tų tepaliukų nors jų naudojau retai ) tai bus didelė pergalė..va daba kankinuosi...nes paūmėjimai nebepraeina taip greit kaip norėtūsi..pasrivežiau iš ten irgi porą tepaliukų...pradžiai primaišiau mažą kiekį hormoninio tepaliuko į didelį kiekį gerojo...taip va ir kovoju kol kas...šiandien odelė visai nieko smile.gif
Todėl jeigu dar nemėginote, ar vaikučiui dar netepėte, venkite šitų tepliukų...o Lietuvoje man nė vienas dermatologas apie pripratimą ir imuniteto slopinimą neužsiminė.... 4u.gif Ir šiaip tokiai odeliai pirma reikia tepti tepaliuką su cinku o paskui jau kokį paprastą drėkinantį ar pan smile.gif O Tavegilas migdo labai, Aerius nnuima simptomų..aila daba nepaklausiau ten apie antihistaininius preparatus...reiks kaip nors užklausti...o natūraliai niežėjimą slopina vonelės jeigu neturit jūros druskos tai tiesiog vandens...galima tiesiog drėgnu skudurėliu apvynioti ir sausu iš viršaus o paskui patepti drėkinančiu kremuku 4u.gif

PS Nerašau čia apie dietas, nes apie tai jau skaičiau anksčiau šitam skyrelyje smile.gif Bet aišku kad visų pirma reikia vengti kontakto su alergenais, ir netoleruojamais maisto produktais smile.gif
Atsakyti
Man ne pačiaa bet teko susidurti su atopiniu dermatitu, kuris pasireiškė labai nemaloniai. Berdavo ir niežtėdavo jog negali susilaikyti ant kūno buvo gausybė žaizdų. perėjo visus galimus daktarus kol galiausiai buvo kreiptasi į Viliuje esančia union clinik kliniką. Po kelių mėnesių intensyvaus gydymosi tas žogus visiškai sveikas.
taigi patariu apsilankyti, gydymas nėra pigus bet... veiksmingas.
Atsakyti
iki septyneriu metu buvau labai labai alergiska viskam is eiles. na, bet as ne apie tai. dabar man beria tik lupas, kartais iplysta akiu vokai ir niekad neuzgyja vienas rankos pirstas. tiesa sakant, manau, jau laikas butu kazkur kreiptis, issiaiskint, kaip issigydyt. ar atsiras patareju nuo ko pradet? gyvenu antakalny, gal cia vietoj ir pasidaryt tyrimus?
Atsakyti
siaip pas alergologa siuntima gali duoti ir poliklinikos gydytojas. tada uz konsultacija moketi kaip ir nereiketu. tyrimai, kiek man zinoma, yra mokami. nors galbut yra ir kitaip.

turejau ir as toki dziaugsmeli. viena karta prasiverzusi. esme ta, kad buvau isgydyta gydytoju pagalba (tiksliau vienos gydytojos, nes jei ne ji, kazin ir dabar netureciau tos problemeles tokios rimtos; visi kiti gydytojai nepasake nieko gero mad.gif). bet labai pritariu nuomonei, kur buvo pasakojama apie gydyma Izraelyje. Reikia nuolat ir daug drekinti oda bei vengti kontaktu su alergenais. plius nemarinti ir nekankinti savo organizmo. plius nepriprasti prie visokiu tepalu. issigydom ir jokiu tepalu daugiau schmoll.gif

Atsakyti
Vilnije toje UNION clinik daro išsamius alergenų tyrymus, tik ten privatu tai kišenę papurtyt reikės. Bet mano manymu geriau eiti pas vieną geresnį gydytoją, nei per šimtą "veterinarų". Pati turiu problemų dėl odos išsausėjimo, dedervinių, bei kapiliarų trūkinėjimo, tai jau taupau pinigus ir keliausiu. ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes ir nemamytes, busimosios ir t.t

Ar yra tokiu žmogeliukų čia, kurie turi egzemą?
Man 22 metai, nuo 3 metukų vargstu jau. Niekas nebepadeda.
Visus metus nepagerėja, o dabar vasara artėja doh.gif
Praeitą vasarą nei sijonuko , nei maikutes užsidėjau verysad.gif
Padėkit!!!!!!
Atsakyti
Sveika, labai užjaučiu dėl ligos. Sakyk, o kos bėrimas pas tave yra?
Atsakyti
Pas mane atsiranda mažesnės ar didesnės raudonos dėmės,labai sausos,pakilusios ir pleiskanotos.Labai niežti.Tai nakti taip nusikasau, kad duobutėmis iškapstau, paskui šašai, kurie nespėja užgyti kaip ir vėl paūmėja verysad.gif
Naudoju pastoviai drėkinančius minkštinančius kremus, bet....
O tepalų tai net neišvardinsiu visų kokių bandžiai, Celestoderm, Dermovate, Excipial, Elocon, Fucidin ir t.t
Laikinai nuima, bet trumpam.
Taip nelaukiu vasaros..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2006 05 13, 15:28)
Pas mane atsiranda mažesnės ar didesnės raudonos dėmės,labai sausos,pakilusios ir pleiskanotos.Labai niežti.Tai nakti taip nusikasau, kad duobutėmis iškapstau, paskui šašai, kurie nespėja užgyti kaip ir vėl paūmėja  verysad.gif
Naudoju pastoviai drėkinančius minkštinančius kremus, bet....
O tepalų tai net neišvardinsiu visų kokių bandžiai, Celestoderm, Dermovate, Excipial, Elocon, Fucidin ir t.t
Laikinai nuima, bet trumpam.
Taip nelaukiu vasaros.....  verysad.gif

sveika, pas mane ta pati beda verysad.gif bet pas mane labiausiai veidas o kunas tai tik seip sausas tai del kuno per daug nepergyvenu tik del veido, nes veidas yra veidas. as irgi kokiu tepalu tik nebandzius, bet zinai tas dermovate tai ziauriai stiprus, su tokiais stipriais tepalais isvis oda sugadinsi ir po tokiu stipriu tau jau niekas nepades schmoll.gif siuo metu galiu pasigirti yra labai pagereje, anksciau tai veidas krauju budavo pasruves. tai man labai padejo eldel tepaliukas, lygtai toki pavadinima parasiau, as vietoj taves tikrai ji pabandyciau. seip jis yra brangus bet tikrai labai veiksmingas, ten yra naturalus produktas ten 15 ar 30mililitru ir jis kainuoja apie 80lt bet tikrai labai gerai padeda. reikia kelis kartus tepti i diena ir kai juo issitepi ant virsaus reikia uztepti dar savo drekinamo kremo. nu rezultatas tai pasakiskas thumbup.gif tikrai nepagailek pinigu pamatysi. as irgi labai bijojau tokius pinigus isleisti po visu rusiu kremu bandymo, bet pasiryzau ir po tos vienos tuteles jau pora metu viskas gerai su oda nu aisku kremo reikia bet ne tiek kiek anksciau, nors dabar man vel reiks jo nusipirkti nes ziuriu kad po truputi vel gryzta bedos... verysad.gif
Atsakyti
Bet ar tai tikrai atopinis dermatitas, nes tavo aprašymas labiau primena psoriazę. Bet nesigynčisiu. Visų pirmą Elidelio kremas yra kompensuojams, todėl būtinai paprašyk savo gydytojos, kad išrašytų. Antra pabandyk A-derma exomega, šis kremas skirtas būtent atopiniam dermatitui. O trečia, tai siūlyčiau išbandyti Homeopatiją, gydymas ilgas ,bet dažniausiai būna veiksmingas. Jei prireiks tai galiu rekomenduoti.Rašyk i až. Ir tik nenusimink, vasara juk nuostabiausias laikas, tai kad negalėsi vilkėti sijono, tai ne bėda, juk ir be jų yra daug gražių drabužių. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif SVEIKUTES,TURIU IR AS TOKIA BEDA unsure.gif MAN ANT KUNO NIEKO NERA,TIK ANT VEIDO,DAZNIAUSIAI PAUMEJA PAVASARI unsure.gif MAN TINKA EKSIPIALIS,DAUGIAU JOJIU KREMU TEPTI NEGALIU doh.gif SIEMET ISVIS JAU NORVEGIJOJ,TAIP BAISIAI PASIDARE,NET IKI ZAIZDU NUSIKASIAU,PAS GYDYTOJA EIT NEGALIU,GERIAU KA TUREJAU NUO ALERGIJOS IR GAMINTA TEPALIUKA ATSIVEZTA SUTEPIAU VISA-TIK VOS VOS GERIAU PASIDARE...SIAP VIENAIS METAIS GYDYTOJA PATARE KAROTINO KAPSULES GERT PAVASARI,TAI NEZINAU,AR SUTAPIMAS,BET TIKRAI MAZIAU BEDU BUVO..... g.gif LAUKIU DABAR VAISTUKU ATVAZIUOJANT thumbup.gif
pASAKYSIU KA PADARIAU,KAS NUSIMANO PASAKYKIT AR LABAI KVAILAI blush2.gif
KAI JAU NEBEZINOJAU KA DARYT,PASITEPIAU CLOTRIMAZOLO TEPALU blush2.gif JAU TAIP BUVO,KAD PAMANIAU-BLOGIAU VISTIEK NEBUS ax.gif PASKUI DAR SAVO EKSIPIALIO UZSITEPIAU DREKINANCIO-PADEJO,NAKTI PAGALIAU RAMIAI MIEGOJAU rolleyes.gif TIK AR GALIMA JUO TEPT VEIDA ? NETURIU INFORMACINIO LAPELIO,JI DUKRYTEI NUO PARAUDIMU GYDYTOJA ISRASE rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane tikrai yra atopinis dermatitas. man tai kai gydytoja israse pries pora metu tai nekompensavo schmoll.gif g.gif
Atsakyti