Sveikos
Nusprendžiau ir aš parašyti...turiu šią problemėlę nuo vaikystės, prieš metu ji man atsinaujimo visam gražume

Taigi nusprendžiau šiemet apsilankyti Izraelio Negyvosios jūros klinikose, kur specializuojamasi atopinio deratito, egzemos, bronchinės astmos ir kt gydyme

Na visų pirma Lietuvoje man diagnozavo bronchinę astmą ( irgi prieš metus ), nuvykus ten, mane ištyrė, ir paaiškino, kad neturiu aš jokios bronchinės astmos, mano didžiausia problema yra alergija su kai kuriais astminiais simptomais ir atopinis dermatitas ( kas gali paskiau pereiti į egzemą )

ok, masažavo, naudojo akupunktūrą, procedūras lazeriu, jūros dumbliais, valė odą...unikali vieta, vien tuom, kad ten šalia yra toks miestelis Arads, kur oras unikaliai švarus, be jokių alergenų, tikras rojus alergiškiems žmonėms

Pati Negyvoji jūra unikali savo gydomosiomis savybėmis skirtomis būtent šioms odos ligoms, parsivežiau krūvą kosmetikos ne tik sau, bet ir kitoms mamytėms ( net ir neturinčioms tokių odos problemų ), ką mes galime pasidaryti čia, Lietuvoje...na visų pirma tai vonios su jūros druska...noriu įspėti mamytes, naudojančias tepaliukus, turinčius sudėtyje hormonų...Izraelio klinikos dermatologė, sužinojusi, kad naudojau Advantan ir Celestoderm tepaliukus tik už galvos susiėmė...jie labai gerai nuima visus nemalonius ligos simptomus..bet...prie jų oda priprantą, jie slopiną imunitetą, oda jau pati nebesugeba kovoti su liga...liga pradeda po laiko plisti...po tepaliukų panaudojio rodos nebėra berių, bet vis tiek jie atsinaujina, su laiku vis stipresni...todėl ėmėmės mes atrpatinimo procedurų..pirma nuvalė odą lazeriu ir elektros krūviais ( į procedūros ) ir ji man pasakė, jeigu man pavyks atprasti nuo tų tepaliukų nors jų naudojau retai ) tai bus didelė pergalė..va daba kankinuosi...nes paūmėjimai nebepraeina taip greit kaip norėtūsi..pasrivežiau iš ten irgi porą tepaliukų...pradžiai primaišiau mažą kiekį hormoninio tepaliuko į didelį kiekį gerojo...taip va ir kovoju kol kas...šiandien odelė visai nieko
Todėl jeigu dar nemėginote, ar vaikučiui dar netepėte, venkite šitų tepliukų...o Lietuvoje man nė vienas dermatologas apie pripratimą ir imuniteto slopinimą neužsiminė....

Ir šiaip tokiai odeliai pirma reikia tepti tepaliuką su cinku o paskui jau kokį paprastą drėkinantį ar pan

O Tavegilas migdo labai, Aerius nnuima simptomų..aila daba nepaklausiau ten apie antihistaininius preparatus...reiks kaip nors užklausti...o natūraliai niežėjimą slopina vonelės jeigu neturit jūros druskos tai tiesiog vandens...galima tiesiog drėgnu skudurėliu apvynioti ir sausu iš viršaus o paskui patepti drėkinančiu kremuku
PS Nerašau čia apie dietas, nes apie tai jau skaičiau anksčiau šitam skyrelyje

Bet aišku kad visų pirma reikia vengti kontakto su alergenais, ir netoleruojamais maisto produktais