Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

QUOTE(NERA @ 2006 10 12, 10:57)
Tiesa, kad su tais pašiltintais šortais ir diržais daugiau skysčių yra netenkama, nes padidėja tam tikros vietos kūno temperatūra.Bet tai neigiamai veikia širdį.Prie visų temperatūros pakyčių turi prisitaikyti ir mūsų širdelė. Treniruotės metu didėja krūvis-dažnėja širdies susitraukimo dažnis(ŠSD) natūraliai kyla kūno temperatūra-dar didėja ŠSD, o čia jūs dar papildomą krūvį uždedat.

drinks_cheers.gif plius, kad paskui vistiek organizmas tuos skyscius, kuriu netenka trevkes metu, atstato. tai cia toks sakyciau labai jau laikinas efektas... irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikutes, pas mano drauge didele krytine...tai nezino kur rasti liemeneles...sportui...
Gal kuri zinot? 4u.gif
Atsakyti
o audimo parduotuveje neziurejot? siaip turetu but bet niekad neatkreipiau demesio
Atsakyti
na, kur rasti tokia liemenele tai nezinau, bet as sportuoju su paprasta liemenele o ant virsaus- vasarine maikute (ant petnesu) uzsidedu smile.gif
Atsakyti
siaip sporto prekiu parduotuvese buna. tik del dydziu nezinau
Atsakyti
siulau pirkti "Minimizer" is Migles.Jis is elastano, gerai aptempia.Pati su tokiu sportuoju ir vaikstau, nes priklausau , deja, tai grupei, kuri nesioja D dydi doh.gif
http://www.migle.lt/...php?pid=6&id=20
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noriu pradėt sportuoti, būtent aerobiką. skaičiau kad būtina yra sportinė liemenėlė tokiu atveju smile.gif noriu paklaust - o kokios jos ten būna, kokią ir kur reikia pirkti - turi labai aptempti krūtinę ar nelabai, iš vis - aš tokio daikto akyse nemačius (iki šiol aktualu nebuvo blush2.gif ) labai ačiū už patarimus.
Atsakyti
Pasidairyk "Audime", pasiklausinėk specializuotose apatinio trikotažo parduotuvėse, net turguje - dažniausiai ką nors pasiūlys smile.gif Būna "besitampančios", be pakietinimų, lankelių, dažniausiai - ir be užsegimų. Geriau platesnėm petnešom, bet tada norisi palaidinės, kuri dengtų petnešas. Aerobikoj bent man patinka minimali apranga - kažkaip nešalta būna lotuliukas.gif - kartais tenka siauras nutysusias petnešas trumpinti. Dydis - kaip bet kurio rūbo (jei S, tai S, jei L, tai L ir pan.) Turginės - be dydžių.
Tikrai patogus ir būtinas daiktas sportuojant.
Dar būna dvisluoksnės sportinės palaidinės (antras sluoksnis krūtinės srityje, dažniausiai baigiasi guma ar pan.) - irgi nebloga išeitis, jei krūtinė mažesnė.
Nežinau, ar padėjau smile.gif
Atsakyti
as tai turiu triumph sportine liemenele, susisega prieky, storom petneselem tvirtom, be jokiu metaliniu lanku 4u.gif
Atsakyti
labai labai ačiū už patarimus 4u.gif žinoma kad padėjot 4u.gif
Atsakyti
O aš norėjau pasiklausti, nors tai ir ne visai sportinė apranga,kur galima įsigyt palankiom kainom akinukus ir kepurę baseinui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 01 24, 13:50)
O aš norėjau pasiklausti, nors tai ir ne visai sportinė apranga,kur galima įsigyt palankiom kainom akinukus ir kepurę baseinui smile.gif

drauge baseininke,tai pirko ir sau ir savo duktereciai sport line akropolio kaina apie 17,as tik ten nesigaudau ar buna megejiski ar prof. ax.gif
Atsakyti