Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

kas liecia kedukus, jau nemazai metu esu istikima nike. vyras taip pat ax.gif karts nuo karto isbandom kokia kita firma, bet visgi nike pasiula ir kokybe yra thumbup.gif
o rubeliai labai neblogi audimo, tikrai nike'ui niekuo nenusileidzia, modeliukai netgi geresni, nes nike daznai turiu problemu su kelniu ilgiu doh.gif daugelis per trumpos...
Atsakyti
jei kalbant apie sportbacius tai as istikima adidas tongue.gif mano va sitokie tik juosteles ne ruzavos o tamsiai melynos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 09, 18:38)
nezinau gal as ne tose isparduotuvese ziuriu bet uz paprasta medvilnine maike jau su nuolaida moket 130 kazkaip man nesinori... smile.gif

apie shiaures miesteli shnekam?

na kad buna ir pigesniu maikuciu. aisku ne 20-30 lt, bet shiaip esu macius apie 60-80 lt.
shiaip man aktualesnes kelnes buvo, tai ash ju ieskojau ten. tai kelniu kainos man visai normalios apie 100 lt.
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2006 07 11, 09:04)
apie shiaures miesteli shnekam?

na kad buna ir pigesniu maikuciu. aisku ne 20-30 lt, bet shiaip esu macius apie 60-80 lt.
shiaip man aktualesnes kelnes buvo, tai ash ju ieskojau ten. tai kelniu kainos man visai normalios apie 100 lt.

aha smile.gif maciau as irgi uz 60-80 bet ten jau visa tokios nekokios...o zaroj kur sportiniai rubeliai ir pigesnes ir grazesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 11, 09:30)
aha smile.gif maciau as irgi uz 60-80 bet ten jau visa tokios nekokios...o zaroj kur sportiniai rubeliai ir pigesnes ir grazesnes smile.gif

bet zaros greciau ir nusiskalbia smile.gif
Atsakyti
Sportine apranga sau ir vyrui perku Audime, man patinka rolleyes.gif kai sportoji kunas kvepuoja ir medziaga maloni kunui, kainos irgi normalios, o vat keduku dar savu neatradau g.gif vis gaila pora simtuku lt nupirkti firminius blush2.gif na bet gal ateiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 11, 04:55)
jei kalbant apie sportbacius tai as istikima adidas tongue.gif mano va sitokie tik juosteles ne ruzavos o tamsiai melynos
user posted image

lotuliukas.gif
As tokius pat turiu, tik zomsinius ir raudonus
Atsakyti
man tai labiau Audimo patinka, nike pati neturejau, nes kaip tai neishsirinkdavau, o va manishkis tai ir Audimo ir Nike neshioja kuo puikiausiai, tik Nike kainos kosmines, verta pirkt tik per ishpardavimus, kaip tik Kaune ten dabar nuolaidos thumbup.gif Audime taip pat.... 4u.gif
vakar pirkau shortukus ir maikute ish Audimo rolleyes.gif
Atsakyti
Na, gal po beveik 2 metų atsirado naujų "taškų", kur mes galėtumėm apsipirkti? ax.gif
Atsakyti
Man labiau patinka Nike ir Adidas drabuzhiai . Prie Zhirmunu Norfos yra ishparduotuve Adidas , o ten visai shalia pachioj Norfoj Neto sport . Kazhkada Sport Line per ishpardavima nusipirkau Nike kelnes , tai neshioju ilgokai ir nei keliai ishsitempe , nes prasiuti , nei spalva ishbluko . Na man atrodo kokybe geresne uz Audima . Taip pat yra www.vabbi.lt Madoj .
Kazhkaip negailiu pinigeliu sporto drabuzhiams , nes man tai yra vienas is stimulu sportuot 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, kad su tais pašiltintais šortais ir diržais daugiau skysčių yra netenkama, nes padidėja tam tikros vietos kūno temperatūra.Bet tai neigiamai veikia širdį.Prie visų temperatūros pakyčių turi prisitaikyti ir mūsų širdelė. Treniruotės metu didėja krūvis-dažnėja širdies susitraukimo dažnis(ŠSD) natūraliai kyla kūno temperatūra-dar didėja ŠSD, o čia jūs dar papildomą krūvį uždedat.
Atsakyti
as tai dazniausiai audime,jei ten nerandu kartais i city sport,nors ten nezmoniskos kainos...bet siaip dar visai nieko pasirinkimas mega sport europoj... cool.gif
Atsakyti