Tokios medines kaip cia buvo ikelta yra Akropolio maximoje tik modelis truputi kitoks. Jos atrodo daug tvirtesnes, tai jas ir nusipirkom. Tikiuosi sniego bus

Patariu pirkt rogutes firmos "Davos".Man jos laiko jau 10 metus.

QUOTE(Ruta1992 @ 2008 11 30, 13:48)
Čia tarkim galėtų būti tokios?
http://www.senukai.l...ist_tab=actions

Aha...mano panašios... 
Manau visos tos firmos rogutės kokybiškos

Manau visos tos firmos rogutės kokybiškos

Maximoj mačiau vokiškas plastmasines, su rankena ir galima ją užlenkti tada bus traukiamos, nu nerealios, bet kaina kaina 229 lt.
Papildyta:
Papildyta:

o pas mus dar dukros medines rogutes stovi,jau kokie 7 metai nenaudojamos rusy,neskubekit pirkti,ziemos jau nebera pas mus,tik mes mamos ir bepamenamkas yra ziema,kai ant "fanieros" gabalo nuo kalnu leidiesi
o dabar pasninga 1-2 dienas ir viskas
o roges taip ir stovi rusy

QUOTE(Beatričės mama @ 2008 12 09, 15:47)
Maximoj mačiau vokiškas plastmasines, su rankena ir galima ją užlenkti tada bus traukiamos, nu nerealios, bet kaina kaina 229 lt.
Papildyta:

Papildyta:

O konkrečiau kurioje Maxsimoje?
QUOTE(Preila @ 2008 12 10, 20:17)
Yra Akropoly antrame aukšte. Kaina apie 300 Lt
Kėdutė tokia pat yra Maximoj, tik pigesnė. O pačios rogutės pigesnės, bet kiek žiūrėjau, tai kokybė akivaizdžiai skiriasi.
QUOTE(Preila @ 2008 12 10, 19:17)
Man jos labai fainos

Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2008 12 11, 15:55)
Kėdutė tokia pat yra Maximoj, tik pigesnė. O pačios rogutės pigesnės, bet kiek žiūrėjau, tai kokybė akivaizdžiai skiriasi.
Aha, kėdutę galima atskirai nusipirkti, ji 50 lt., ir tvirtinti prie kitokių plasmasinių rogučių

labas mamytės...
na vat parnešėm mažiui rogutes iš rūsio.... jau tokios pobaisės, vos gyvos, o dar ir sulužo šiandien
Gal žinot kur gauti tokias kaip tarybiniais laikais, metalines su mediniais pagaliukais su atlošu?
nes gi norįs ir patiems dar su vaiku nuo kalno pačiuožinėti
na vat parnešėm mažiui rogutes iš rūsio.... jau tokios pobaisės, vos gyvos, o dar ir sulužo šiandien

Gal žinot kur gauti tokias kaip tarybiniais laikais, metalines su mediniais pagaliukais su atlošu?

Šiemet ir mums jau prireikė rogučių
. Aišku, pradėjome žiūrinėti ten, kur atrodytų, vaikams yra visko... Radome, kainos nuo 150 Lt. ir t.t. Nusižiūrėjome kelias, bet pirkti, kad ir patinkančią, už 200 Lt, nesiryžome. Atsistiktinai užsukome į Norfą (Šiaurės miestely), nepatinka man ta parduotuvė
, maisto produktų retai ten užsukame... Bet rogutes... ir dar kokias ... nusipirkome
. Su atlošu, medinė sėdynė, iš abiejų pusių medinės lentutės kojoms pasidėti. Žodžiu, džiaugiamės