Įkraunama...
Įkraunama...

Rogutės mažyliams

Tokios medines kaip cia buvo ikelta yra Akropolio maximoje tik modelis truputi kitoks. Jos atrodo daug tvirtesnes, tai jas ir nusipirkom. Tikiuosi sniego bus smile.gif
Atsakyti
Patariu pirkt rogutes firmos "Davos".Man jos laiko jau 10 metus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 11 30, 13:48)
Patariu pirkt rogutes firmos "Davos".Man jos laiko jau 10 metus. thumbup.gif

Čia tarkim galėtų būti tokios?
http://www.senukai.l...ist_tab=actions

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedas: 30 lapkričio 2008 - 14:07
Aha...mano panašios... smile.gif
Manau visos tos firmos rogutės kokybiškos thumbup.gif
Atsakyti
Maximoj mačiau vokiškas plastmasines, su rankena ir galima ją užlenkti tada bus traukiamos, nu nerealios, bet kaina kaina 229 lt.
Papildyta:
karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
o pas mus dar dukros medines rogutes stovi,jau kokie 7 metai nenaudojamos rusy,neskubekit pirkti,ziemos jau nebera pas mus,tik mes mamos ir bepamenamkas yra ziema,kai ant "fanieros" gabalo nuo kalnu leidiesi biggrin.gif o dabar pasninga 1-2 dienas ir viskas doh.gif o roges taip ir stovi rusy ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatričės mama @ 2008 12 09, 15:47)
Maximoj mačiau vokiškas plastmasines, su rankena ir galima ją užlenkti tada bus traukiamos, nu nerealios, bet kaina kaina 229 lt.
Papildyta:
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

O konkrečiau kurioje Maxsimoje?
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 12 10, 20:17)
Gal kur kaune matėt kažką panašaus į šias rogutes? smile.gif
user posted image

Yra Akropoly antrame aukšte. Kaina apie 300 Lt
Kėdutė tokia pat yra Maximoj, tik pigesnė. O pačios rogutės pigesnės, bet kiek žiūrėjau, tai kokybė akivaizdžiai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 11 gruodžio 2008 - 15:56
QUOTE(Preila @ 2008 12 10, 19:17)
Gal kur kaune matėt kažką panašaus į šias rogutes? smile.gif
user posted image

Man jos labai fainos thumbup.gif Kaina 229 lt maximoj. mirksiukas.gif Mes jas žiūrėjom, žiūrėjom, atrodo, kad jos trumpai tiks, nes poto kojytes nelabai kur bus pasidėti, jos trumpos labai g.gif Už tokią kainą norisi kad ilgiau tarnautų g.gif O dar kaip tokios pas mus žiemos, tai spėsim panaudoti arba ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2008 12 11, 15:55)
Kėdutė tokia pat yra Maximoj, tik pigesnė. O pačios rogutės pigesnės, bet kiek žiūrėjau, tai kokybė akivaizdžiai skiriasi.

Aha, kėdutę galima atskirai nusipirkti, ji 50 lt., ir tvirtinti prie kitokių plasmasinių rogučių g.gif Bet jau bus tik virve tempiamos, o taip norėtųsi stumiamų kokių g.gif
Atsakyti
labas mamytės...
na vat parnešėm mažiui rogutes iš rūsio.... jau tokios pobaisės, vos gyvos, o dar ir sulužo šiandien doh.gif
Gal žinot kur gauti tokias kaip tarybiniais laikais, metalines su mediniais pagaliukais su atlošu? 4u.gif nes gi norįs ir patiems dar su vaiku nuo kalno pačiuožinėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
senukuose yra rusisku smile.gif
http://www.senukai.l...st_tab=articles

Atsakyti
Šiemet ir mums jau prireikė rogučių biggrin.gif . Aišku, pradėjome žiūrinėti ten, kur atrodytų, vaikams yra visko... Radome, kainos nuo 150 Lt. ir t.t. Nusižiūrėjome kelias, bet pirkti, kad ir patinkančią, už 200 Lt, nesiryžome. Atsistiktinai užsukome į Norfą (Šiaurės miestely), nepatinka man ta parduotuvė schmoll.gif , maisto produktų retai ten užsukame... Bet rogutes... ir dar kokias ... nusipirkome rolleyes.gif . Su atlošu, medinė sėdynė, iš abiejų pusių medinės lentutės kojoms pasidėti. Žodžiu, džiaugiamės thumbup.gif
Atsakyti