Mes praeitais metais pirkom rogutes senukuose.Ir su atlosu ir su tokia rankena stumti.Labai fainos

sveikos,
gal kas zinote kur galima nusipirkti dvivietes roges ???
gal kas zinote kur galima nusipirkti dvivietes roges ???

QUOTE(Perse @ 2007 11 29, 17:31)
Mes praeitais metais pirkom rogutes senukuose.Ir su atlosu ir su tokia rankena stumti.Labai fainos 

Mes vakar Senukuose nupirkom medines pacias ilgiausias roges ir atskirai dar atlosas tvirtinamas prie rogiu kuris turi rankena stumimui. Tiesa kaina to atloso

Perse, o ta rankena patvari stumti, nenuluz po pirmo pastumimo?
Labai ieškau rogučių, kur atskirai galima prisitvirtinti atlošą.
Gal matet kur pirkti medines arba plastikines?
AČIŪ

AČIŪ

QUOTE(Sprigė @ 2007 12 04, 17:24)
Labai ieškau rogučių, kur atskirai galima prisitvirtinti atlošą.
AČIŪ

AČIŪ

akropolio maksimoj maciau, jei dar neispirko, nes as praitais metais isigyjau jas, labai patenkinta esu. ir siais metais maciau kad yra pirk
Pilna yra mediniu roguciu ir Senukuose ir Akropoly ir Ermitaze. Mediniu yra 3 dydzio. Mes pirkom pacias ilgiausias, prie ju parinkom atlosa kur yra dar stumiama rankena.Tiesa nuo kainos galima apalpt - pacios roges kainavo 99 o atlosas 50 litu nes jis neuzlenktas (t.y. ne ovalo formos) o turi pilna nugarele ir sonuose gaunasi tokie poilgiai tureklai.
QUOTE(korrona @ 2007 12 11, 20:54)
Labai ieskojau sios temos
mes uz poros dienu skrendam atostogom i LT,musu vezimelis toks smulkutis kad nepritaikytas ziemos salygoms
,o vat jus kaiptik davet minciu kur galima isigyti
,o juolab kad as jas ir nusipirksiu,juk uzteksim ne vieniems ir nedviems meteliams
Aciu merginos!!!!!!

mes uz poros dienu skrendam atostogom i LT,musu vezimelis toks smulkutis kad nepritaikytas ziemos salygoms

Aciu merginos!!!!!!
musu mergina labai ilga kaip dviem beveik metukam, bet bandem ja sodint ant tu rogiu ilgiausiu su atlosu tai dar vietos liktu dar vienam vaikui. Ir patogu sedet su juo (atlosu), nes jis vientisas.
Įsigijom šiais metais. Patinka dukrytei - tik sustoji pasitaisyt kepurės ar pirštinių, tuoj moja su ranka į priekį

Vokiskam tinklalapyje buvo nukainuotos ir paprastos rogutes, ir su papildomu atlosu, bet kainos neisidemejau kazkaip
Na gal roges galima ir Lietuvoje issirinkti, bet yra ten kitas man patikes daiktas, kurio Lietuvoje gal dar nera, o gal as tiesiog nemaciau. Tai uzdedamos tokio kaip slides ant kiekvieno vezimelio rato. Mazam vaikui man tai atrodo super-idedi i vezima kailini voka ir sliuozi sau patogiai
Kainavo ne per nukainavima apie 100 litu. Jei ka sudomino www.babybutt.de

QUOTE(banginukas @ 2008 02 09, 02:33)
Vokiskam tinklalapyje buvo nukainuotos ir paprastos rogutes, ir su papildomu atlosu, bet kainos neisidemejau kazkaip
Na gal roges galima ir Lietuvoje issirinkti, bet yra ten kitas man patikes daiktas, kurio Lietuvoje gal dar nera, o gal as tiesiog nemaciau. Tai uzdedamos tokio kaip slides ant kiekvieno vezimelio rato. Mazam vaikui man tai atrodo super-idedi i vezima kailini voka ir sliuozi sau patogiai
Kainavo ne per nukainavima apie 100 litu. Jei ka sudomino www.babybutt.de

Geras

Sudomino mane sis dalykas

Gal kas galit imest nuoroda, kur didelis roguciu pasirinkimas?
Nes pvz Seniuose, tai nera i ka ziuret...
Va sitos super http://www.winnerspo...8/Babydream.jpg
Nes pvz Seniuose, tai nera i ka ziuret...
Va sitos super http://www.winnerspo...8/Babydream.jpg