[quote=Egliauskis,2007 03 21, 14:21]
Labas,
sutinku,kad namie ir reikia dirbti,bet pati nesuprantu,kodel nedirbu,kazkaip gal bijau ne taip ka padaryti,ir matau kaip reikia daryti,na as tikrai asitaisysiu,nes zinau,kad tai geriau mano vaikui...
bet norint kad vaikuciui butu geriau, reik dirbt ir nieko nebijot. pradet savarankiskas manksteles nuo paprasciausiu pratimeliu ir palaipsniuj juos sunkinant. labai gerai kasdien ir po truputi pratempt kojytes specialiais pratimukais.

oi man kas pastaruosiom dienom kas daros, nebesuprantu.

[/quote]
kaip dziaugiuosi uz tave

Papildyta:
QUOTE(Egliauskis @ 2007 03 21, 15:21)
Labas,
,o as manau,kad mano vaikui reikia daugiau,o ne to ka jie siulo,tai va ir eszinau,kaip bus po tos injekcijos,sake intesyvi fizioterapija,bet as dar papildomai imsiu masaziste namo,nes kaip ir sakiau turbut nieko jam rimto nedarys,o kiek vaikuciu cia yrakuriem tikrai padetu masazai..
iki

,o as manau,kad mano vaikui reikia daugiau,o ne to ka jie siulo,tai va ir eszinau,kaip bus po tos injekcijos,sake intesyvi fizioterapija,bet as dar papildomai imsiu masaziste namo,nes kaip ir sakiau turbut nieko jam rimto nedarys,o kiek vaikuciu cia yrakuriem tikrai padetu masazai..
iki

o kur tu esi dabar? tau cia ne lietuvoj ta injakcija darys? man sanatorijio gyditojas pasakojo,kad cia tik lietuvoj tie raidos centrai yra ir sanatorijos,tipo uzsieni to nera,nes pagal juos tai pinigu svaistymas. tipo gauna jie ta inventoriu ,invaliduma ir to jiems pakanka