Kaip sunelis gyvena,ar viskas gerai?
Kaip jau rasiau,elabai imk i galva ka daktarai sako,ir buk stipri,neklausyk ir nesidek sau i galva blogiausias mintis.pamatysi,tada gerai bus,o kad nesedes ar nevaikscios,dar jis per mazas kad nusprestu,jis pats epr laika tau daug ka parodys,pamatysi viskas bus gerai,reikia tik laiko,susitaikyti!Daug darbo tikrai reikes,bet dar daugiau kantrybes,ismoksi gyventi ir susitaikyti su tuom,pamatysi...

Sprendziu pagal save,sunku buvo,kai pasake,kad gali buti taip ir taip,galvojau apie tai,kodel mano vaikui,o dar sunkiau buvo,kai brolio mergyte gime sveika,ir maciau kaip ji auga,nes vienodo amziaus,ir dare tai,ko nedare maniskis,paskui ismokau,nebekreipti demesio,na ir kas kad dabar nedaro,ateis laikas ir padarys,patikek,jis pats labai nori vaiskcioti ir pats labai stipriai laikosi i gyvenima,o man dar lengviau,nes jis suteikia vilties,ismoko pats ropoti,ismoko atsistoti,ismoks ir vaikscioti,tik reikia laiko,o norisi taip greit visko...
Tad stiprybes tau ir

Parasyk,ka jus mokat daryti,tigi jis dar mazytis ar ne?
Del galvos nelaikimo,jis man ir nelaike budamas 3-5 menesiu,tvirtai laike tik 7 kazkur menesiu,nesedejo ir nesidi iki siol,bet bando pats,kazkaip koja tempia per sona,ir saukia,mama zie,moku,ir tai dziugina kad jis bando...
Kol mazas buvo,labai vargau nes daug vergdavo,nakti diena,paskui alergijos visokios buvo,netiko maistelis,tad nuo 8 menesiu jau pradejau duoti kosytes,nes nebegalejau.nuo visko berdavo ir neraus buvo,istysai pilva raizydavo..
tiek tada
iki