Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(rena @ 2007 04 20, 14:58)
as atsimenu i sanatorija 400lt. vezdavaus doh.gif tai kazkaip issisukdavom, o vat invalidumas buvo, tik 270lt berods, nepamenu dabar jau schmoll.gif

270lt blink.gif tai apsurdas kazkox, ka tu gali padaryt uz tuos kelis simtus, juk ir drabuziai waikui ir pampersai ir waistai, nu bet aciu Diewui susiprotejo walstybe doh.gif o tai sunki negalia tiek ir buwo?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 20, 13:58)
as atsimenu i sanatorija 400lt. vezdavaus doh.gif tai kazkaip issisukdavom, o vat invalidumas buvo, tik 270lt berods, nepamenu dabar jau schmoll.gif

Ir as tiek vezdavaus drinks_cheers.gif biggrin.gif jei 500-600lt atsivezdavom tai ochocho papramogaut galedavom assa.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 20, 14:18)
270lt blink.gif tai apsurdas kazkox, ka tu gali padaryt uz tuos kelis simtus, juk ir drabuziai waikui ir pampersai ir waistai, nu bet aciu Diewui susiprotejo walstybe doh.gif o tai sunki negalia tiek ir buwo?

tada, nebuvo sunki nesunki schmoll.gif visi vienodai gaudavo doh.gif

QUOTE(Munika @ 2007 04 20, 14:50)
Ir as tiek vezdavaus  drinks_cheers.gif  biggrin.gif jei 500-600lt atsivezdavom tai ochocho papramogaut galedavom  assa.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na kai su tiek babkiu, tai tada jau kaip bajorai gyvendavot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 20, 14:18)

Va taip ir gyvenom,sukdavomes kaip bitutes.man tai tevai padedavo aciuks.gif
Anksciau nebudavo sunki,vidutine ar lengva,budavo 1,2,3grupes.ir sunkiausia budavo tik 270lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 04 20, 14:56)
Va taip ir gyvenom,sukdavomes kaip bitutes.man tai tevai padedavo  aciuks.gif
Anksciau nebudavo sunki,vidutine ar lengva,budavo 1,2,3grupes.ir sunkiausia budavo tik 270lt  blink.gif

tai kas kad 1,2,3, visi gi vienodai gaudavo mirksiukas.gif

gerai atsimenu, nes kazkaip pikta budavo, kai kitos mamos atvaro i sanatorija ir pacios visur varineja, o vaikai patys i proceduras nuvaro ir t.t., patys pavalgo, na zo beveik sveiki, o gaudavo tiek pat kaip mes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 20, 14:54)
na kai su tiek babkiu, tai tada jau kaip bajorai gyvendavot bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai kas kad 1,2,3, visi gi vienodai gaudavo  mirksiukas.gif

gerai atsimenu, nes kazkaip pikta budavo, kai kitos mamos atvaro i sanatorija ir pacios visur varineja, o vaikai patys i proceduras nuvaro ir t.t., patys pavalgo, na zo beveik sveiki, o gaudavo tiek pat kaip mes doh.gif

as tikiu jog abidna,gerai kad nors dabar pakele drinks_cheers.gif bet ir kainos tada buvo mazesnes,o gal nerupejo valdininkam uz ka neigalieji valgo g.gif
Atsakyti
tai kas kad 1,2,3, visi gi vienodai gaudavo  mirksiukas.gif

Kai parasei,tada atsiminiau doh.gif

Jo va del sito ir man labai pikta budavo aggressive.gif daug tokiu "zibuciu"ten matydavom protest.gif gaila vaikuciu budavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 20, 15:03)
as tikiu jog abidna,gerai kad nors dabar pakele drinks_cheers.gif  bet ir kainos tada buvo mazesnes,o gal nerupejo valdininkam uz ka neigalieji valgo g.gif

apie ka tu cia sneki doh.gif tada tie neigaliukai visai niekam nerupejo schmoll.gif

bet skaitydavos, kad proceduros nemokamos, o dabar jau kaip sakant pakele pasalpas ir tipo viskas mokama, tik, kad tipo jie apmoka mums tai viska doh.gif

QUOTE(Munika @ 2007 04 20, 15:04)
Kai parasei,tada atsiminiau  doh.gif
Jo va del sito ir man labai pikta budavo  aggressive.gif daug tokiu "zibuciu"ten matydavom  protest.gif gaila vaikuciu budavo  verysad.gif

oi pas mus tokiu atvarydavo, kad tie vaikuciai jau savarankiski, o mamkos po kitas sanatorijas i sokius trali vali festivali, i baseinus koncertus varydavo, o mes su savo ligoniukais tik ir tupedavom, juk ir vaziuoji del savo ligoniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 20, 15:03)
as tikiu jog abidna,gerai kad nors dabar pakele drinks_cheers.gif  bet ir kainos tada buvo mazesnes,o gal nerupejo valdininkam uz ka neigalieji valgo g.gif

Nesvarbu,kad kainos budavo mazesnes vistiek neuztekdavo doh.gif verysad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 04 20, 15:17)
Nesvarbu,kad kainos budavo mazesnes vistiek neuztekdavo  doh.gif  verysad.gif  mad.gif

dabar man lengviau, kas liecia pasalpa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 20, 15:09)
oi pas mus tokiu atvarydavo, kad tie vaikuciai jau savarankiski, o mamkos po kitas sanatorijas i sokius trali vali festivali, i baseinus koncertus varydavo, o mes su savo ligoniukais tik ir tupedavom, juk ir vaziuoji del savo ligoniuku smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man labiausiai patikdavo kai atvaziuodavo tetukai biggrin.gif o ten tai cirku prisiziuredavom doh.gif mega_shok.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 04 20, 15:22)
dabar man lengviau, kas liecia pasalpa rolleyes.gif

Ir man drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti