Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(Munika @ 2007 04 20, 15:24)
Man labiausiai patikdavo kai atvaziuodavo tetukai  biggrin.gif o ten tai cirku prisiziuredavom  doh.gif  mega_shok.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na jo is tu irgi cirku cirkai doh.gif lotuliukas.gif
pas mus viena tai vis atvarydavo, tai su meiluziu tik kukuodavo blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 21, 15:40)
na jo is tu irgi cirku cirkai doh.gif  lotuliukas.gif
pas mus viena tai vis atvarydavo, tai su meiluziu tik kukuodavo  blink.gif  unsure.gif

Ir pas mus lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal cia ta pati? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 04 20, 15:22)
dabar man lengviau, kas liecia pasalpa rolleyes.gif

nezinau kaip anksciau buvo schmoll.gif bet dabar pakanka man 4u.gif o dar kai pakele dabar,tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 23, 10:34)
nezinau kaip anksciau buvo schmoll.gif  bet dabar pakanka man 4u.gif  o dar kai pakele dabar,tai isvis  thumbup.gif

Dabar jau gyvent galima thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 04 23, 10:45)
Dabar jau gyvent galima  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na taip taip ax.gif nesupykciau jai ir dar pakeltu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 23, 10:48)
na taip taip ax.gif  nesupykciau jai ir dar pakeltu thumbup.gif  thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 04 23, 11:11)

ir darbo planus atideciau velesniam laikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 04 23, 11:13)
ir darbo planus atideciau velesniam laikui ax.gif

Kiti net tiek neuzdirba kiek tu dabar gauni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 04 21, 16:11)
Ir pas mus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal cia ta pati?  biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif gal lotuliukas.gif

QUOTE(joolita @ 2007 04 23, 10:48)
na taip taip ax.gif  nesupykciau jai ir dar pakeltu thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif oho, kokia tu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki,turiu dukryte 9men jai itaria CP.mes nemokam sedeti nesivartom,bet labai daug sypsomes ir norim bendrauti,nenorim buti vieni su savo nerimu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jona @ 2007 04 23, 19:00)
sveiki,turiu dukryte 9men jai itaria CP.mes nemokam sedeti nesivartom,bet labai daug sypsomes ir norim bendrauti,nenorim buti vieni su savo nerimu.... unsure.gif

4u.gif Junkis greičiau,čia daug mamyčių auginančių savo neįgaliukus,tikrai nesijausi viena.O tai dukrytei dar tik įtaria VCP?
Atsakyti
QUOTE(Jona @ 2007 04 23, 18:00)

sveikute 4u.gif na ir svarbiausia kad daug sypsotes ir norit bendrauti, tai jau didelis zingsnis i prieki. thumbup.gif mirksiukas.gif as esu cerebrinuke ir kuo toliau tuo labiau neimu tai i sirdi, esu visiskai susitaikius su negalia ir kaip ismanydama stengiuos jai nepasiduoti, gyvenu labai aktyvu gyvenimeli, kartais net pernelyg. karsta.gif mastau.gif tad net jei ir tikrai tavo dukrytei CP, nenusimink, kovokit su sia ligele ir viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti