QUOTE(joolita @ 2007 07 11, 07:45)
o kaip jie ten elgesi? o tau kur geriau lietuvoj ar uzsieni? ar ten brangios medicinines paslaugos? 

Labux!

Na man gal ir geriau uzsienyje,viskas nemokamai,kaip ir cia LT,nes esi ten priregistruotas,ie moki mokescius,tiksliau as ju dabar nemoku,ta prasem draudimo,nes kol auginu vaika niekur nedirbu,ir nereikia moketi uz tai,o kai pradesiu,tai ir moketi reikes...
O Lietuviai ziauriai elgesi su Lietuviu,buvo mus net apvoge ir i namus isilauze,bet as tada LT buvau,apsirenge tipo elektrikais isilauze tiksliau merginos likusios namie vakare juos isileido,o pasirodo buvo Lietuviai,tai gerai kad ju nesumuso,o tik viena vyra primuso ir isnese pinigos jo,tai vienas spejo gryzti ir iskviete mentus,aisku pabego tie,nes vienos panikes draugas,suprato kad kazka ne taip namie,kai atodare visai nepazystamas duris,tad ir dave i kojas,per ta laika jie ir susisuko,aisku pagasdino,kad dar grys,tipo pasiseke jums sy karta,tai ka jus manot,visi kelias savaites nakti beveik be miego,kol susirado kita nama,kad issikelti,tai mano vyras toks sukudes gryzo ir pajuodes,tad negeri dalykai vyksta tarp Lietuvaiciu...
o del Mariaus ten man geriau,esu jau rasiusi,kad darzeliai ir mokyklos,viskas pritaikyta vaikam su visokiom negaliom ir fizinem ir psichinem,tad nera jokio isskirtinio reikala,vaikai sveiki eina kartu i mokykla su visais vaikais,ta prasme,kad jie yra pratinami,prie neigaliu vaiku,leidzia jiems kartu padirbeti,jie mokosi kaip reikia padeti tokiems vaikams,o zinau ta,nes vedziojau mergaite i mokykla,ir ten matydavau visokiu vaiku,ir pati ji pasakodavo,kad buvo kitoje grupeje...
tai va...
tiek
iki