Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(joolita @ 2007 07 11, 07:45)
o kaip jie ten elgesi? o tau kur geriau lietuvoj ar uzsieni? ar ten brangios medicinines paslaugos? 4u.gif

Labux! thumbup.gif
Na man gal ir geriau uzsienyje,viskas nemokamai,kaip ir cia LT,nes esi ten priregistruotas,ie moki mokescius,tiksliau as ju dabar nemoku,ta prasem draudimo,nes kol auginu vaika niekur nedirbu,ir nereikia moketi uz tai,o kai pradesiu,tai ir moketi reikes...
O Lietuviai ziauriai elgesi su Lietuviu,buvo mus net apvoge ir i namus isilauze,bet as tada LT buvau,apsirenge tipo elektrikais isilauze tiksliau merginos likusios namie vakare juos isileido,o pasirodo buvo Lietuviai,tai gerai kad ju nesumuso,o tik viena vyra primuso ir isnese pinigos jo,tai vienas spejo gryzti ir iskviete mentus,aisku pabego tie,nes vienos panikes draugas,suprato kad kazka ne taip namie,kai atodare visai nepazystamas duris,tad ir dave i kojas,per ta laika jie ir susisuko,aisku pagasdino,kad dar grys,tipo pasiseke jums sy karta,tai ka jus manot,visi kelias savaites nakti beveik be miego,kol susirado kita nama,kad issikelti,tai mano vyras toks sukudes gryzo ir pajuodes,tad negeri dalykai vyksta tarp Lietuvaiciu...
o del Mariaus ten man geriau,esu jau rasiusi,kad darzeliai ir mokyklos,viskas pritaikyta vaikam su visokiom negaliom ir fizinem ir psichinem,tad nera jokio isskirtinio reikala,vaikai sveiki eina kartu i mokykla su visais vaikais,ta prasme,kad jie yra pratinami,prie neigaliu vaiku,leidzia jiems kartu padirbeti,jie mokosi kaip reikia padeti tokiems vaikams,o zinau ta,nes vedziojau mergaite i mokykla,ir ten matydavau visokiu vaiku,ir pati ji pasakodavo,kad buvo kitoje grupeje...
tai va...
tiek
iki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 07 15, 22:38)
Labux! thumbup.gif
Na man gal ir geriau uzsienyje,viskas nemokamai,kaip ir cia LT,nes esi ten priregistruotas,ie moki mokescius,tiksliau as ju dabar nemoku,ta prasem draudimo,nes kol auginu vaika niekur nedirbu,ir nereikia moketi uz tai,o kai pradesiu,tai ir moketi reikes...
O Lietuviai ziauriai elgesi su Lietuviu,buvo mus net apvoge ir i namus isilauze,bet as tada LT buvau,apsirenge tipo elektrikais isilauze tiksliau merginos likusios namie vakare juos isileido,o pasirodo buvo Lietuviai,tai gerai kad ju nesumuso,o tik viena vyra primuso ir isnese pinigos jo,tai vienas spejo gryzti ir iskviete mentus,aisku pabego tie,nes vienos panikes draugas,suprato kad kazka ne taip namie,kai atodare visai nepazystamas duris,tad ir dave i kojas,per ta laika jie ir susisuko,aisku pagasdino,kad dar grys,tipo pasiseke jums sy karta,tai ka jus manot,visi kelias savaites nakti beveik be miego,kol susirado kita nama,kad issikelti,tai mano vyras toks sukudes gryzo ir pajuodes,tad negeri dalykai vyksta tarp Lietuvaiciu...
o del Mariaus ten man geriau,esu jau rasiusi,kad darzeliai ir mokyklos,viskas pritaikyta vaikam su visokiom negaliom ir fizinem ir psichinem,tad nera jokio isskirtinio reikala,vaikai sveiki eina kartu i mokykla su visais vaikais,ta prasme,kad jie yra pratinami,prie neigaliu vaiku,leidzia jiems kartu padirbeti,jie mokosi kaip reikia padeti tokiems vaikams,o zinau ta,nes vedziojau mergaite i mokykla,ir ten matydavau visokiu vaiku,ir pati ji pasakodavo,kad buvo kitoje grupeje...
tai va...
tiek
iki drinks_cheers.gif

daug cia prirasiai thumbup.gif ir as esu girdejus jog lietuviai savus ten skriaudzia,kazkokius nalogus renka.

graziai papasakojai apie darzelius. kad pas mus taip butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 17, 14:30)
graziai papasakojai apie darzelius. kad pas mus taip butu thumbup.gif

Nu juk panasei taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 17, 14:33)
Nu juk panasei taip ir yra  4u.gif

kai ateis laikas miglutei eiti i darzeli tada ir as galesiu pasakyti savo nuomone. o dabr nemacius negaliu nieko pasakyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 17, 14:39)
kai ateis laikas miglutei eiti i darzeli tada ir as galesiu pasakyti savo nuomone. o dabr nemacius negaliu nieko pasakyt. mirksiukas.gif

Zinoma.nuo kada galvoji jau leist?
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 17, 14:49)
Zinoma.nuo kada galvoji jau leist?

kokiu keturiu ar kpenkiu metuku. kai i vilniu grysiu. nes cia nera darzeliu neigaliukams. gal po poros metu buta isigysiu,tai gerai bus mums vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 17, 20:49)
kokiu keturiu ar kpenkiu metuku. kai i vilniu grysiu. nes cia nera darzeliu neigaliukams. gal po poros metu buta isigysiu,tai gerai bus mums vilniuje ax.gif

Labas,
Kaip berysio,kad nera kiekvienam miesteli ar kaimeli mokykleliu ar darzeliu,o juk vaiku yra visur su negalia,ane?
O kur jus siuo metu gyvenat?
Negaliu gincytis del darzeliu kituose miestuose,bet Siauliai tikrai neturi tokiu darzeliu ar mokyklu,kad lankytu visi vaikai bendrai...
Jo sekmes jums,isigyti buta Vilniuje,as labai Myliu Vilniu,patinka man ten labai labai ax.gif
iki
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 07 18, 21:39)
Labas,
Kaip berysio,kad nera kiekvienam miesteli ar kaimeli mokykleliu ar darzeliu,o juk vaiku yra visur su negalia,ane?
O kur jus siuo metu gyvenat?
Negaliu gincytis del darzeliu kituose miestuose,bet Siauliai tikrai neturi tokiu darzeliu ar mokyklu,kad lankytu visi vaikai bendrai...
Jo sekmes jums,isigyti buta Vilniuje,as labai Myliu Vilniu,patinka man ten labai labai ax.gif
iki

sveika,

uz 15km yra darzelis,bet jis tik sveikiems vaikams. cia nera neigaliukams mokykleliu. tai kol dar maza gyvensiu sirvintu rajone. o kai ateis laikas tai i vilniu vaziuosiu. thumbup.gif
Atsakyti
Musu Kretinga maza,bet yra darzelis neigaliems,mokykla iki 18m. ir ugdymo centras,jau vyresniems.
Beje,ugdymo centras grazus siuolaikiskas pastatas,aptvertas tvora,tvarkinga aplinka..nelabai seniai pastatytas,matyt,kazkas pafinansavo neblogai..

Vieni draugai,pirko Vilniuj neseniai buta,dvieju kambariu-400 000lt. ir cia skaitosi pigiai nupirko..
Tai kol Jolita issiruosit su Migle,jau ir puse milijono reikes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 07 19, 09:09)
Musu Kretinga maza,bet yra darzelis neigaliems,mokykla iki 18m. ir ugdymo centras,jau vyresniems.
Beje,ugdymo centras grazus siuolaikiskas pastatas,aptvertas tvora,tvarkinga aplinka..nelabai seniai pastatytas,matyt,kazkas pafinansavo neblogai..

Vieni draugai,pirko Vilniuj neseniai buta,dvieju kambariu-400 000lt. ir cia skaitosi pigiai nupirko..
Tai kol Jolita issiruosit su Migle,jau ir puse milijono reikes..  doh.gif

per ilgai delsiau. pakilo kainos nerealiai. neisgalesiu as tokio ismoket. verysad.gif o socialinio negaunu nes pajamos per dideles. doh.gif
Atsakyti
Kazkada ir as buvau nuejus paklausti,del butu,kur valstybe duoda..Tai eilej,kokie 300 zmoniu,o butu per metus,viena ar du tik skiria..kol sulauksim ir numirsim..nesirasiau ne i eile.. irnesakyk.gif
Zemes sklypa turim,o ar pasistatysim kada nors nama neaisku..
Kai Airidas gerai jauciasi-tai ir upas kazka daryti yra..,o kai pablogeja,vienodai viskas pasidaro..nesinori jokiom statybom uzsiimti,viskas atrodo beprasmiska..
Taip ir gyvenam pas mano tevus,jie pirmam aukste,mes antram-turim atskira iejima is kitos namo puses,savo virtuve,wc,vonia,du kambarius-apie 60 kvadratu- nera bedos.. Tik vyrui vis tiek ne savi namai..
Atsakyti
Kainos tai nerealios doh.gif sutinku drinks_cheers.gif jau mes kaip savo pirkom,visi aikciojo kad per brangiai imam.o dabar tai isvis blink.gif ir vistiek zmones perka unsure.gif
Atsakyti