Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 21, 09:53)
Pas mus nuo įvairių uogų kaime lūžta medžiai ir krūmai nelabai ir skinam ir eidami pro šalį kartais kokią uogytę suvalgom miške irįgi mėlyniu labai daug,visai neįvertini kai savo turi,o va kiti žmonės žiūri kad tik kur gaut nusipirkt gaila kad toli gyvenam pakviesčiazu į svečius pauogaut wub.gif  turim labai didelį sodą smile.gif

gaila jog toli gyvenat. bet gal kada ir atvaziuosiu. man buna sauna i galva ir vaziuoju. tik dabar dar masina reikia pakeisti. o pas mus nedaug uogu. o avieciu isvis nera schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 21, 13:20)
Zinok kai pradedi tvarkyt tai tie ka jie sake ir zadejo labai greitai isgaruoja  unsure.gif visi bankai sudare sutartis del lengvatiniu paskolu ir kiekvienas skirtingas sumas gauna del to sutinku  drinks_cheers.gif
Mes emem nelengvatine paskola,nes tas nervu gadinimas ir pastovus lakstymas visur su popieriais,laukimas is savivaldybes ats kad turim teise gaut lengvatine paskola,poto visi kiti popierizmai atima daug sveikatos  doh.gif o norinciuju gaut lengvatine paskola dabar milijonai,pilna net tokiu kuriems ji net nepriklauso,bet jie ja gauna  mad.gif todel nusprendem,sau nervu negadinti  smile.gif

as nesuprantu i ka ziuri valdininkai. kam labiausiai reikia tos paskolos negauna,o kuriem net ir nepriklauso gauna. kokia neteisybe. g.gif
Atsakyti

Labas drinks_cheers.gif
Seniai buvau pokalbiuose,o jus visos cia del paskolu bendraujat,as biski skaitydama pastebejau,kad esu atsilikusi nuo to Lietuvisko pasaulio,net nezinojau,kad galima imti paskola,ir i tai atsizvelgia kad augini vaika su negalia...
Pirkom,mes buta salia savo mamos namu,bendrabucio tipo,pries naujus,bet viskas atskirai,Kiap ir toki kur rase Joolita,kad su spinta persitvertu,tai musu toks dabar yra,bet sioks toks,vistiek nuosavas,bet darau dabar remontus,ir vel isskrisiu,tad reikes nuomoti,pirkom uz 30000lt,dabar jau duoda 60000,tai reikia palaukti,ir dar pasitaupyti (kaip nors g.gif ),tada koki 2kambariu zieti,nes vienas ne kaip,dar antras pakeliui leliukas,tad aisku kainos nesveikos,noretusi namuko,bet....
Nezinau,kaip pasisuks musu kelias,ar uzsieni gyvensim ,ar LT...
Tad tiek
iki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 07 29, 14:12)
Labas drinks_cheers.gif
Seniai buvau pokalbiuose,o jus visos cia del paskolu bendraujat,as biski skaitydama pastebejau,kad esu atsilikusi nuo to Lietuvisko pasaulio,net nezinojau,kad galima imti paskola,ir i tai atsizvelgia kad augini vaika su negalia...
Pirkom,mes buta salia savo mamos namu,bendrabucio tipo,pries naujus,bet viskas atskirai,Kiap ir toki kur rase Joolita,kad su spinta persitvertu,tai musu toks dabar yra,bet sioks toks,vistiek nuosavas,bet darau dabar remontus,ir vel isskrisiu,tad reikes nuomoti,pirkom uz 30000lt,dabar jau duoda 60000,tai reikia palaukti,ir dar pasitaupyti (kaip nors  g.gif ),tada koki 2kambariu zieti,nes vienas ne kaip,dar antras pakeliui leliukas,tad aisku kainos nesveikos,noretusi namuko,bet....
Nezinau,kaip pasisuks musu kelias,ar uzsieni gyvensim ,ar LT...
Tad tiek
iki drinks_cheers.gif

sveikute 4u.gif
o del butu kainu tai jos velniskai greitai kyla g.gif man neduoda paskolos bankas. nes nedirbu. ir pajamos per dideles gauti socialini busta. tai planuoju kai pauges miglute,eiti padirbeti ,kad paskola gauciau.
savas yra savas bustas.

o kaip tavo leliukas jauciasi/ kiek jau menesiuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 29, 13:56)
sveikute 4u.gif
o del butu kainu tai jos velniskai greitai kyla g.gif  man neduoda paskolos bankas. nes nedirbu. ir pajamos per dideles gauti socialini busta. tai planuoju kai pauges miglute,eiti padirbeti ,kad paskola gauciau.
savas yra savas bustas.

o kaip tavo leliukas jauciasi/ kiek jau menesiuku? ax.gif

Labutis,
Tu apie kuri leliuka ax.gif ? biggrin.gif
Na aisku,kad suprantu apie kuri,gerai,tyrimai geri,taip ir toliau laikysiu save thumbup.gif ,jau 12 savaiciu,greitai laikas bega,man taip patinka buti besilaukianciai,rimtai rimtai,pacios graziausios moterys tada buna,grazu zieti,na bent jau man...
O kitam leliukui bus tuoj 3, 4u.gif svesim tortadieni,jau pats vis sneka,tik balionu nenori,nes kazko issigandes ju yra,gal kur issigando,kai sprogo,net nezinau...
Kaip mamytes gyvenat?
Maciau gera tema yra,kazkokia biski kvank,ta moteriske,mano manimu.
IKI drinks_cheers.gif
Atsakyti

va kaip ten viskas vyksta,o as galvojau........... doh.gif pirma gal reikia sulaukt pinigu,o tada buta ieskot?
[/quote]
na merginos sia tema ir as domejausi,bet deja ten visiska nesamone yra...mes paskola pasiiemem kol musu mazius buvo dar pilvuke ,buvau nescia paskutiniame menesyje norejome sudaryti pirmagimiui geras salygas ir panasei,juk nzn,kad jis bus su negalyte verysad.gif .O kai dabar turime grupe nuejom pasidometi ar galetu mums padengti ta 20% valstybe tai mums pareiske,kad jei mes emem paskola is ju tai jokiu problemu nera,bet jei emem paskola is banko tai galim uzdaryti duris ir eiti savo keliais ir toliau moketi savo paskola be jokiu padengimu...Tai va kokie musu istatymai gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliauskis @ 2007 08 04, 16:44)
Labutis,
Tu apie kuri leliuka ax.gif  ? biggrin.gif
Na aisku,kad suprantu apie kuri,gerai,tyrimai geri,taip ir toliau laikysiu save thumbup.gif ,jau 12 savaiciu,greitai laikas bega,man taip patinka buti besilaukianciai,rimtai rimtai,pacios graziausios moterys tada buna,grazu zieti,na bent jau man...
O kitam leliukui bus tuoj 3, 4u.gif  svesim tortadieni,jau pats vis sneka,tik balionu nenori,nes kazko issigandes ju yra,gal kur issigando,kai sprogo,net nezinau...
Kaip mamytes gyvenat?
IKI drinks_cheers.gif

kaip man faina klausyti kai mamos pasiryzta antram vaikuciui,po tokios nesekmes as kazkodel bijau verysad.gif ,na galvoju gal dar nedauk laiko praejo todel esu kategoriskai nusiteikus daugiau vaikuciu netureti,net nzn....O tau stiprybes ir saugok save egliauskis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 08 04, 15:44)
Labutis,
Tu apie kuri leliuka ax.gif  ? biggrin.gif
O kitam leliukui bus tuoj 3, 4u.gif  svesim tortadieni,jau pats vis sneka,tik balionu nenori,nes kazko issigandes ju yra,gal kur issigando,kai sprogo,net nezinau...
Kaip mamytes gyvenat?
IKI drinks_cheers.gif

gerai jog auga leliukas gerai thumbup.gif
o tavo suneli su gimtadieniu artejanciu happybday.gif jau bus didelis mamos pagalbininkas thumbup.gif
jo ir man ta moteris truputi su savais "valetais"pasirode lotuliukas.gif
sekmes jums
Papildyta:
[ [/quote]
na merginos sia tema ir as domejausi,bet deja ten visiska nesamone yra...mes paskola pasiiemem kol musu mazius buvo dar pilvuke ,buvau nescia paskutiniame menesyje norejome sudaryti pirmagimiui geras salygas ir panasei,juk nzn,kad jis bus su negalyte verysad.gif .O kai dabar turime grupe nuejom pasidometi ar galetu mums padengti ta 20% valstybe tai mums pareiske,kad jei mes emem paskola is ju tai jokiu problemu nera,bet jei emem paskola is banko tai galim uzdaryti duris ir eiti savo keliais ir toliau moketi savo paskola be jokiu padengimu...Tai va kokie musu istatymai gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif
Papildyta:

[/quote]

na ir kaip jums baigesi? gavot pinigeliu ar ne?
as tai irgi"kak tolka,tak srazu" antra leliuka planuosiu thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labas,
Nereikia bijoti,gimdyti,paprasciausiai mano Mariui ne psichine negalia yra,jis protingas berniukas,tad nemanau,kad antram turetu buti tas pats,cia buvo jam,tik daktaru atlaidumas,jie zadejo man jy istraukti jau 7men,bet tempe kiek galedami ilgiau,kol galiausiai,mane paleido is Kauno ligonines,be judesiu,isvaziavau su nerimu tokiu,o kaip reikia,galejo paguldyti ir stebeti,tad per kelias dienas,man jis stipriai priduso,ir baigiasi tuom,kad buvo darome viskas extra,bet jis mano dziaugsmas,tad nematau didelios negalios pas jy...
Tad ir nemanau,kad dabar kai laukiuosi nestuke.gif ,sulausksiu visko to paties,nors ir bus antikuniu,reikia tik didesnes prieziuros,o toliau viskas bus kaip turi buti...
Tiek cool.gif
Gimdykit be jokios baimes,ir viskas bus ok! thumbup.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 08 07, 08:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
labas,
Nereikia bijoti,gimdyti,paprasciausiai mano Mariui ne psichine negalia yra,jis protingas berniukas,tad nemanau,kad antram turetu buti tas pats,cia buvo jam,tik daktaru atlaidumas,jie zadejo man jy istraukti jau 7men,bet tempe kiek galedami ilgiau,kol galiausiai,mane paleido is Kauno ligonines,be judesiu,isvaziavau su nerimu tokiu,o kaip reikia,galejo paguldyti ir stebeti,tad per kelias dienas,man jis stipriai priduso,ir baigiasi tuom,kad buvo darome viskas extra,bet jis mano dziaugsmas,tad nematau didelios negalios pas jy...
Tad ir nemanau,kad dabar kai laukiuosi  nestuke.gif ,sulausksiu visko to paties,nors ir bus antikuniu,reikia tik didesnes prieziuros,o toliau viskas bus kaip turi buti...
Tiek cool.gif
Gimdykit be jokios baimes,ir viskas bus ok! thumbup.gif  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

kaip smagu girgdeti jog tu taip optimistiskai nusiteiks. taip ir turi buti thumbup.gif
vaikai tai dziaugsmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielosios mamytės,
mes turime mažiausią kampinę kėdutę, Laimutis iš jos jau išaugo, o aprūpinimo skyriuje pasakė, kad galime atiduoti ją kitiems,
tad jeigu kam reikia - prašom, atiduosime ( ji pačio pirmo dydžio, tad tiks, jei jūsų neįgaliukas visai mažas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiiia: 13 rugpjūčio 2007 - 13:28
QUOTE(maiiia @ 2007 08 13, 14:28)
Mielosios mamytės,
mes turime mažiausią kampinę kėdutę, Laimutis iš jos jau išaugo, o aprūpinimo skyriuje pasakė, kad galime atiduoti ją kitiems,
tad jeigu kam reikia - prašom, atiduosime ( ji pačio pirmo dydžio, tad tiks, jei jūsų neįgaliukas visai mažas)

thumbup.gif mes neseniai tokia pasikeitem i didesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 08 13, 14:51)
thumbup.gif  mes neseniai tokia pasikeitem i didesne 4u.gif

nebaisu, kad gali iškristi? Mūsų Laimutis sveria 18 kg, ir ūgis 110..
o kur statote tą kampinę kėdutę?

Mums labai patinka darbo kėdutė, su ratukais - liuks.
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2007 08 13, 14:58)
nebaisu, kad gali iškristi? Mūsų Laimutis sveria 18 kg, ir ūgis 110..
o kur statote tą kampinę kėdutę?

Mums labai patinka darbo kėdutė, su ratukais - liuks.

kampinej kedutej gerai sededavo. nebuvo iskritus. o dabar darbo kedute turim, ji su ratukais galiu pasistumt kur reikia. as ja ten prisegu dirzais,tai neiskris 4u.gif
Atsakyti