Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(melodija @ 2007 03 02, 19:47)
Visoms  labutis ir su pavasariu ir vasaros dienelemis 4u.gif

as manau kad musa vaikus tos mamos kurios pacios silpnos...........
o kur tas berniukas gyvena?
FDS sveika sugryzus malonu vel tave sicia matyt smile.gif

cia sirvintu rajone jis gyvena,jam22 metai.turi visiska negalia.
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 03, 17:47)
gali buti.  drinks_cheers.gif prisimenu, kad daznai pas mus lankydavos is prienu internato.  mirksiukas.gif ne, besimokydama nelankiau jokiu klubu. idedu savo nuotraukyte, gal pazinsi mane.  g.gif  rolleyes.gif gal ir tu galetum parodyt savo? labai noreciau tave pamatyt.  mirksiukas.gif
user posted image

grziai atrodai sioje nuotraukoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 03 03, 10:51)
Tai va,buvau vieną dieną nuvažiavus panelių 'kiss' ir Samantą aplankyti i sanatoriją.

na apie si susitikima pati girdejau is KISS lupu, sake, patiko susitikimas bigsmile.gif

o paciai tai butinai gydytis reikia, neapsileisk, o nuo insulto mano tetis mire verysad.gif

QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 03, 13:25)
buvo ir man pries kokius metus trojanas pro kompa prasisukes

o trojana maniske antivirusine pagavo, va cia pries kelias dienas blink.gif tai dziaugsmo pilnos kelnes buvo thumbup.gif
beje, atrodai, kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 03 03, 11:51)
Sveikos merginos  hi.gif 
Buvo mūsų kompą virusai ne juokais užpuolę  wacko.gif  Pagaliau prisiruošėm sutvarkyti..
Tai va,buvau vieną dieną nuvažiavus panelių 'kiss' ir Samantą aplankyti i sanatoriją.. važiavau be žento,nes sirguliavo,dabar jau sveikas,atšilo orai-tai kokią dieną turbūt ir su Airidu nuvažiuosim pas mergas,nes kitą savaitę jau paskutinė joms kurorte.. Kadangi buvau nuotraukose mačiusi-tai koridoriuj iškart jas pažinau. Samanta daug šypsosi,labai nori bendrauti su žmonėmis..,kai kurios reakcijos labai neblogos,supranta ir labai džiaugiasi,kai į lauką ruošiasi eiti,net su garsu juokiasi  lotuliukas.gif
Man atrodo,kad mano žiopliukas,nors ir Samantos metų jau bus,kažin,ar mokės taip suprasti,žymiau emociškai sureaguoti į mėgstamus dalykus.. Dar tų vaistų kalnas dėl epilepsijos  verysad.gif
Ai,kad jau prisėdau pasibėdavosiu ir apie save..
Jau prieš mėnesį kelis kartus,nė iš šio,nė iš to,žiūrint televizorių užtirpo pusę galvos ir žando,tą dieną kelis kartus pasikartojo..,kitą dieną vėl tas pats.. Paskui,kurį laiką nebetirpo-tai visai pamiršau.. O dabar,porą savaičių,vėl užėjo.. Nuėjau pas gydytoją,baimė pradėjo imti,o kas jeigu nebeatsileis ir paliksiu su pusę užtirpusio veido  unsure.gif
Nuėjau pas gydytoją,papasakojau viską,sako,čia nuo pastovios nervinės įtampos,kraujagyslių spazmai galvoje užeina.. Prirašė daug vaistų,raminančių visokių,sakė,kai nusiims įtampa nuo nervų sistemos,praeis tie spazmai-griežtai prisakė gerti,nejuokauti,nes gali insultas ištikti. Aš esu i pesimizmą daugiau linkęs žmogus,nemėgstu išsipasakoti jausmų artimiesiems,ypač kas liečia Airidą,matyt,visą tai kaupėsi viduje,kol prasidėjo tokios nesąmonės su galva..ir šiaip jaučiau,kad paskutiniu metu,visai be savitvardos buvau palikusi,dėl bet kokio menkniekio prie vyro kabinėjaus,zyziau.. Tikiuos gydymas padės,atėjo pavasaris,ne laikas sirgti ir būti piktai,susiraukusiai  schmoll.gif
Tai va,tokie reikalai pas mus,jau kad prirašiau  doh.gif
Atsibudo ir 'leliukas' mano,eisim priešpiečius valgyti.

Dzeuse tu nejuokauk nono.gif rupinkis savim.noresi issikalbet,prasom.visada taves isklausysim,paguosim jei reiks,patarsim,pabendrausim,pasidalinsim savais rupesteliais juk del to ir esam 4u.gif wub.gif wub.gif negerai savyje laikyt schmoll.gif sveikatytes tau greiciau Dzeuse,uzsuk pas mus dazniau gathering.gif friends.gif
Atsakyti
Na va,aplankėm šiandien 'kiss' ir Samanta jau su Airidu rolleyes.gif
Mergina,tai labai džiaugėsi,kad kavalierius atvažiavo,tik kad tas mano žiopliukas nemokėjo tinkamai 'asistuoti' damai,neturi tokių žymių emocijų doh.gif
Pasėdėjom porą valandikių,pabendravom.. Airidas greitai pavargsta-tai grįžus namo,krito miegoti iškart.

Geriant vaistus,užtirpimų plotas truputį sumažėjo,jau žando neapima,ties smilkiniu baigiasi..Tikiuos ilgai nereikės vaistų gerti,nesinorėtų nuo tokių metų jau rimtų ligų turėti..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 03 05, 20:24)
Na va,aplankėm šiandien 'kiss' ir Samanta jau su Airidu  rolleyes.gif
Mergina,tai labai džiaugėsi,kad kavalierius atvažiavo,tik kad tas mano žiopliukas nemokėjo tinkamai 'asistuoti' damai,neturi tokių žymių emocijų  doh.gif
Pasėdėjom porą valandikių,pabendravom.. Airidas greitai pavargsta-tai grįžus namo,krito miegoti iškart.

Geriant vaistus,užtirpimų plotas truputį sumažėjo,jau žando neapima,ties smilkiniu baigiasi..Tikiuos ilgai nereikės vaistų gerti,nesinorėtų nuo tokių metų jau rimtų ligų turėti..

irnesakyk.gif antra kart bus drasesnis cool.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][SIZE=1][FONT=Times]sveikos visos biggrin.gif tik db radau si skyreli ir noreciau prie jusu prisijungti biggrin.gif as auginu suneli 8 men ir mums tik pries kelias dienas pasake ,kad musu sunui CP verysad.gif sunku net pasakyti ka siuo metu mes jauciam,nes cia musu pirmagimis:(
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 03 05, 19:24)
Na va,aplankėm šiandien 'kiss' ir Samanta jau su Airidu  rolleyes.gif
Mergina,tai labai džiaugėsi,kad kavalierius atvažiavo,tik kad tas mano žiopliukas nemokėjo tinkamai 'asistuoti' damai,neturi tokių žymių emocijų  doh.gif

gal dar truputeli per jaunas aistavimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamazu isidrasins, o jau tuomet su kiss manau turesit pasisaugot. lotuliukas.gif abudu jie tokie grazuciai, butu be galo grazi poryte. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 03 06, 21:49)
[COLOR=blue][SIZE=1][FONT=Times]sveikos visos biggrin.gif  tik db radau si skyreli ir noreciau prie jusu prisijungti biggrin.gif  as auginu suneli 8 men ir mums tik pries kelias dienas pasake ,kad musu sunui CP verysad.gif sunku net pasakyti ka siuo metu mes jauciam,nes cia musu pirmagimis:(

sveikute prisijungus, adrijana. 4u.gif zinau kaip nelengva suzinoti sia diagnozyte ir su ja susitaikyti, bet susitaikyti tikrai imanoma. reikia tik trupucio laiko. as pati cerebralinuke, bet jau visiskai susitaikius su savo negale ir deka nuolatiniu mankstu, operaciju ir didziulio uzsispyrimo gyvenanti beveik normalu ir labai aktyvu gyvenimeli. svarbiausia, susidurus su sia ligele kiek imanoma nepasiduoti, neuzsidaryt tarp keturiu sienu ir viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 03 06, 22:49)
[COLOR=blue][SIZE=1][FONT=Times]sveikos visos biggrin.gif  tik db radau si skyreli ir noreciau prie jusu prisijungti biggrin.gif  as auginu suneli 8 men ir mums tik pries kelias dienas pasake ,kad musu sunui CP verysad.gif sunku net pasakyti ka siuo metu mes jauciam,nes cia musu pirmagimis:(

Zinoma gali friends.gif suprantu jus,visos mes per ta pati praejom verysad.gif kaip ir Ernestulka sako reikia laiko viskam:emocijom,susitaikymui,suvokimui pirmiausiai del to kad jus nekalti,kad pas jus toks sunelis 4u.gif
Tiesiog jus ypatingi teveliai kaip ir jusu sunelis wub.gif wub.gif junkites prie musu,bendrom jegom viska iveiksim mirksiukas.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2007 03 06, 21:49)

Labas,labas
Prasom i musu pokalbiu kambareli.. rolleyes.gif
Istversi,pamatysi,mums pasake kai mano sunui buvo 3menesiai,dar jie patys nezinojo,o man Kaune is karto pradejo sakyti apie pinigus,atvaziuok dar po 3men,ir mas padarysim viska,kad tu gautum pinigelius,kam palikti juos valstybei,dieve galvoju,kas cia dabar,as rimtai visikai ne del pinigu cia,vadinasi neurologe-apsisikusi kazkokia,kaip nervai tada paeme,namo gryzusi praverkiau ir negalejau patiketi,kad tip gali buti mano sunui,tik viena siulau,nepriimk labai giliai i sirdi ka sako daktarai,gal pagalvosi kad tai mano nuomone,bet rimtai,kas pasidaro visas ligas-pats zmogus,nereikia sureiksminti visko,GERAI? drinks_cheers.gif
Kas jusu vaikuciui,kodel jie nustate CP?turk vilties,ir viskas bus ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2007 03 07, 14:06)
mielai prasom 4u.gif  cia mamytes draugiskos,paguos jei reikia,ar koki patarima duos. drasiau junkis prie musu 4u.gif

Joolita,kaip tavo mergytes sveikat,maciau rasiai kitam skyriui,kad serga?
Mano Marius nuo siastadienio serga taip pat,po pietu atsikeles pradejo vemti,po keliu dienu viduriuoti,kaip nusilpo,nes nieko i burna neima,galvojau vezti i ligonone,nes jai skysciu organizme mazai,juos gali atstatyti tik su lasinem,fui kaip buvau issigandusi doh.gif verysad.gif bet siandiena jau geriau,pradejo po biski valgyti,antra diena nevemia,va tik su viduriukais ne kas,sake Lietuvoje vaiskto tas virusas,koks biaurus,nualina vaika...
Rodavirusas,taip vadinasi jis,daug informacjos radau nete apie ta virusa...vienas musu darugu vaikas irgi susirgo,tik keliom valandom anksciau,katik suzinojau,kad dar vienas vemia ir,kazkas uzpuole cia visus...
sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Egliauskis,2007 03 07, 18:42]
Labas,labas
Prasom i musu pokalbiu kambareli.. rolleyes.gif
Istversi,pamatysi,mums pasake kai mano sunui buvo 3menesiai,dar jie patys nezinojo,o man Kaune is karto pradejo sakyti apie pinigus,atvaziuok dar po 3men,ir mas padarysim viska,kad tu gautum pinigelius,kam palikti juos valstybei,dieve galvoju,kas cia dabar,as rimtai visikai ne del pinigu cia,vadinasi neurologe-apsisikusi kazkokia,kaip nervai tada paeme,namo gryzusi praverkiau ir negalejau patiketi,kad tip gali buti mano sunui,tik viena siulau,nepriimk labai giliai i sirdi ka sako daktarai,gal pagalvosi kad tai mano nuomone,bet rimtai,kas pasidaro visas ligas-pats zmogus,nereikia sureiksminti visko,GERAI? drinks_cheers.gif
Kas jusu vaikuciui,kodel jie nustate CP?turk vilties,ir viskas bus ok thumbup.gif
Papildyta:
sekmes drinks_cheers.gif
sveikos visos ax.gif dekui,kad priemet i savo rata.Musu sunelis gime lb priduses,nes as pati nepagimdziau,o daktarai delse daryti cezary,kai pradejo kristi vaikucio sirdeles tonusai tik td padare cezari.mums jau 1menesio laiko daktarai itarinejo kazka negero,bet vis sake ,kad tai tik sutrikimas,veliau psichomotorines raidos sutrikimas,na o dabar jau pasake,kad tai CP. verysad.gif Jis nemoka vartytis,neima nieko i rankas,nes visada laiko sugniauzes kumstukus,nemoka laikyti galvytes ir t.t. O dar lb ir neramus,be manes nepabuna nei minutes.Ar visi vaikuciai sergantys tokia liga buna tokie irzlus?
Atsakyti
[quote=adrijana87,2007 03 07, 19:36]
[quote=Egliauskis,2007 03 07, 18:42]
visos ax.gif dekui,kad priemet i savo rata.Musu sunelis gime lb priduses,nes as pati nepagimdziau,o daktarai delse daryti cezary,kai pradejo kristi vaikucio sirdeles tonusai tik td padare cezari.mums jau 1menesio laiko daktarai itarinejo kazka negero,bet vis sake ,kad tai tik sutrikimas,veliau psichomotorines raidos sutrikimas,na o dabar jau pasake,kad tai CP. verysad.gif Jis nemoka vartytis,neima nieko i rankas,nes visada laiko sugniauzes kumstukus,nemoka laikyti galvytes ir t.t. O dar lb ir neramus,be manes nepabuna nei minutes.Ar visi vaikuciai sergantys tokia liga buna tokie irzlus?
[/quote]
maniske irgi laike kumstukus sugniauzus,galvytes nelaike,visada verke.........jau mums 2metukai. kumstukai ir liko sugniauzti,galvyte truputi palaiko,nasivarto,nesedi,nesliauzioja. geriam raminamus. bet labai linksma mergyte. buk stipri thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliauskis @ 2007 03 07, 17:42)
Papildyta:

Joolita,kaip tavo mergytes sveikat,maciau rasiai kitam skyriui,kad serga?
Mano Marius nuo siastadienio serga taip pat,po pietu atsikeles pradejo vemti,po keliu dienu viduriuoti,kaip nusilpo,nes nieko i burna neima,galvojau vezti i ligonone,nes jai skysciu organizme mazai,juos gali atstatyti tik su lasinem,fui kaip buvau issigandusi doh.gif  verysad.gif bet siandiena jau geriau,pradejo po biski valgyti,antra diena nevemia,va tik su viduriukais ne kas,sake Lietuvoje vaiskto tas virusas,koks biaurus,nualina vaika...
Rodavirusas,taip vadinasi jis,daug informacjos radau nete apie ta virusa...vienas musu darugu vaikas irgi susirgo,tik keliom valandom anksciau,katik suzinojau,kad dar vienas vemia ir,kazkas uzpuole cia visus...
sekmes drinks_cheers.gif

sveikute,jau gereja miglutes sceikatele thumbup.gif pradejo valgyti,bet nuo antibiotiko salutinis poveikis tikriausiai pasireiske. rytoj pas gydytoja vesiu. idomu ka pasakys. nes as tai esu alergiska tam antibiotikui kur dukra geria,sakau gal ir ji alergiska verysad.gif
Atsakyti