QUOTE(adrijana87 @ 2007 03 06, 21:49)
[COLOR=blue][SIZE=1][FONT=Times]sveikos visos

tik db radau si skyreli ir noreciau prie jusu prisijungti

as auginu suneli 8 men ir mums tik pries kelias dienas pasake ,kad musu sunui CP

sunku net pasakyti ka siuo metu mes jauciam,nes cia musu pirmagimis:(
Labas,labas
Prasom i musu pokalbiu kambareli..
Istversi,pamatysi,mums pasake kai mano sunui buvo 3menesiai,dar jie patys nezinojo,o man Kaune is karto pradejo sakyti apie pinigus,atvaziuok dar po 3men,ir mas padarysim viska,kad tu gautum pinigelius,kam palikti juos valstybei,dieve galvoju,kas cia dabar,as rimtai visikai ne del pinigu cia,vadinasi neurologe-apsisikusi kazkokia,kaip nervai tada paeme,namo gryzusi praverkiau ir negalejau patiketi,kad tip gali buti mano sunui,tik viena siulau,nepriimk labai giliai i sirdi ka sako daktarai,gal pagalvosi kad tai mano nuomone,bet rimtai,kas pasidaro visas ligas-pats zmogus,nereikia sureiksminti visko,GERAI?
Kas jusu vaikuciui,kodel jie nustate CP?turk vilties,ir viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2007 03 07, 14:06)
mielai prasom

cia mamytes draugiskos,paguos jei reikia,ar koki patarima duos. drasiau junkis prie musu
Joolita,kaip tavo mergytes sveikat,maciau rasiai kitam skyriui,kad serga?
Mano Marius nuo siastadienio serga taip pat,po pietu atsikeles pradejo vemti,po keliu dienu viduriuoti,kaip nusilpo,nes nieko i burna neima,galvojau vezti i ligonone,nes jai skysciu organizme mazai,juos gali atstatyti tik su lasinem,fui kaip buvau issigandusi

bet siandiena jau geriau,pradejo po biski valgyti,antra diena nevemia,va tik su viduriukais ne kas,sake Lietuvoje vaiskto tas virusas,koks biaurus,nualina vaika...
Rodavirusas,taip vadinasi jis,daug informacjos radau nete apie ta virusa...vienas musu darugu vaikas irgi susirgo,tik keliom valandom anksciau,katik suzinojau,kad dar vienas vemia ir,kazkas uzpuole cia visus...
sekmes