Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

QUOTE(mamulia @ 2005 05 15, 11:46)
ir mamulia įsirangė į traukinuką (beje labai bijojau  blush2.gifbiggrin.gif

Ale gerai, kad traukinukas patempė. Aš įsirangiusi vis bijau, kad ims ir... sustos traukinys blush2.gif .
Atsakyti
nu sauniai pasilinksminot thumbup.gif ,o cia kur dabar yra tos karuseles? norim ir mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2005 05 15, 16:01)
nu sauniai pasilinksminot  thumbup.gif ,o cia kur dabar yra tos karuseles? norim ir mes  biggrin.gif

čia prie Mindaugo tilto netoli, prie sporto rumų. Bet vaikams sakau, nieko gero, tik didesniems paaugliams. Vaikams sako geriau prie Mados wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 05 15, 14:35)
Ale gerai, kad traukinukas patempė.

na as nesu labai labai storutė blush2.gif tik biškį blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 15, 17:34)
na as nesu labai labai storutė  blush2.gif tik biškį  blush2.gif  blush2.gif

Na, ir aš taip visada apie save galvoju. O ypač, kai šalia ryškiai per ploni stovi thumbup.gif .
Atsakyti
Nors ir retai pasireiškiu šitam forume, bet prisiregistravau čia jau senai, ir tikrai nebuvo tos savaitės, kad neužsukciau čia ir nepaskaityčiau (ką čia slėpti, kiauras dienas cia sėdžiu ir skaitinėju). Ir galiu pasakyti vieną dalyką: MAMULIA, tu mano herojė!!!
Toks kaip tavo supratingumas ir meilė gyvenimui bei žmonėms - tikrai ne kiekvieną dieną sutinkami dalykai. Žaviuosi Tavimi, esi MOTERIS ir MAMA iš didžiosios raidės!!!

O tavo dukrytės, tai wub.gif wub.gif wub.gif

Sėkmės tau!!!
Atsakyti
QUOTE(Carm @ 2005 05 17, 00:05)
Nors ir retai pasireiškiu šitam forume, bet prisiregistravau čia jau senai, ir tikrai nebuvo tos savaitės, kad neužsukciau čia ir nepaskaityčiau (ką čia slėpti, kiauras dienas cia sėdžiu ir skaitinėju). Ir galiu pasakyti vieną dalyką: MAMULIA, tu mano herojė!!!
Toks kaip tavo supratingumas ir meilė gyvenimui bei žmonėms - tikrai ne kiekvieną dieną sutinkami dalykai. Žaviuosi Tavimi, esi MOTERIS ir MAMA iš didžiosios raidės!!!

O tavo dukrytės, tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sėkmės tau!!!

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
ačiū wub.gif
Atsakyti
Nusipirkome naują fotoaparatą, dabar kankinsim jus smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
smile.gif