Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
fainuole thumbup.gif
Atsakyti
Šauniai pramogauja Ievutė! thumbup.gif
O kur mažoji išdykėlė Viltė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 05 22, 06:31)
O kur mažoji išdykėlė Viltė? g.gif

o mažoji vakar su viduriukais kovojo, tai palikom namučiuose cry.gif kadangi Ievutei buvau pažadėjusi nuvežti, pažadą teko tesėti smile.gif Užtai Ievutė atsilygindama ir gailėdama sesės už savo santaupas nupirko rankena valdomą triratuką ir labai išdidžiai pardavėjai pareiškė : "Sesei perku už savo nuosavą šimtą litų". smile.gif Va tokia mūsų geroji Ievutė smile.gif O mažylę ir naująjį triratuką parodysime vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 22, 11:23)
Užtai Ievutė atsilygindama ir gailėdama sesės už savo santaupas nupirko rankena valdomą triratuką ir labai išdidžiai pardavėjai pareiškė : "Sesei perku už savo nuosavą šimtą litų". smile.gif Va tokia mūsų geroji Ievutė smile.gif

Belieka pasakyti: "Nu, žalias, aš apakęs..." Išties stebiuos, kad tokių šaunių merginų esama thumbup.gif Kur auklėjimo paslaptys?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 22, 09:23)
o mažoji vakar su viduriukais kovojo, tai palikom namučiuose  cry.gif kadangi Ievutei buvau pažadėjusi nuvežti, pažadą teko tesėti smile.gif Užtai Ievutė atsilygindama ir gailėdama sesės už savo santaupas nupirko rankena valdomą triratuką ir labai išdidžiai pardavėjai pareiškė : "Sesei perku už savo nuosavą šimtą litų". smile.gif Va tokia mūsų geroji Ievutė smile.gif O mažylę ir naująjį triratuką parodysime vakare smile.gif

šaunuolė Ievutė thumbup.gif ir nuotraukytės labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 05 22, 12:03)
Belieka pasakyti: "Nu, žalias, aš apakęs..." Išties stebiuos, kad tokių šaunių merginų esama thumbup.gif Kur auklėjimo paslaptys?

nuo mažens mokiau viskuo dalintis su kitais. Saldumynus, žaislus dalytis jau jai natūralu. Bet vakar net mane nustebino, kad nors važiavom jai pirkti riedučių, ji pareiškė, nereik man tų riedučių, užteks man ir paspirtuko smile.gif sesė tai nieko neturi smile.gif Ir mokytoja giria, kad visad dalinasi su klasiokais viskuo, o ir auklėtoją palepina. Dažnai manęs prašo poros litų gėlytei mokytojai smile.gif
Atsakyti
wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 22, 12:27)
nuo mažens mokiau viskuo dalintis su kitais. Saldumynus, žaislus dalytis jau jai natūralu. Bet vakar net mane nustebino, kad nors važiavom jai pirkti riedučių, ji pareiškė, nereik man tų riedučių, užteks man ir paspirtuko smile.gif sesė tai nieko neturi smile.gif Ir mokytoja giria, kad visad dalinasi su klasiokais viskuo, o ir auklėtoją palepina. Dažnai manęs prašo poros litų gėlytei mokytojai smile.gif

nu labai grazi Ievute visur,mamyte labai graziai rengia thumbup.gif ,ar cia jau pati gal turi savo skoni g.gif ,labai israiskinga tokia mergina mirksiukas.gif
nu mamulia ir as savo sunu mokau kad reik viskuom dalintis,bet jam per viena ausi tai ieina per kita iseina doh.gif ,ir nors tu ka,nieko sesei neduoda,tai isduok paslapti,kuom ta kita ausi uzkimst kad neiseitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2005 05 22, 12:52)
tai isduok paslapti,kuom ta kita ausi uzkimst kad neiseitu  biggrin.gif

sunku ką ir patart smile.gif matyt vaikai skirtingi smile.gif

čia Ieva prašė dar įdėt, sakė jai labai gražus čia mūsų Niau smile.gif
Atsakyti