nuotraukos super, kitais metais ir mes ten važiuosim bet dar be vaikų jiems dar teks palūkėti. Mes apsidairysim ir nuspresim kelių metų juos geriausia vežtis.
Saunuole, Mamulia, labai grazios nuotraukos ir, speju, fainos atostogos buvo
O beje, reiketu nepamirsti musu susitarimo po atostogu susimatyti ir apsikeisti ispudziais, a?
ir linkejimai mergoms

as penktadieni isskrendu i turkija, ir man labai idomu ar galima vestis skustuka? bukit geros!ATSAKYKIT! ACIU
QUOTE(vaidakatasvile @ 2005 08 03, 22:43)
as penktadieni isskrendu i turkija, ir man labai idomu ar galima vestis skustuka? bukit geros!ATSAKYKIT! ACIU
Gal tu, buk gera, užeik į Turkijos temą "Kelionėse ir pramogose", ten rasi daug daugiau informacijos, nes dabar truputį ne ten pataikei

Atsiprašau, "Kelionėse ir atostogose"

QUOTE(remka @ 2005 07 25, 08:48)
Labai mamulia pasikeitus,man taip išgražėjus,suplonėjus

dėkui

QUOTE(Laisvė @ 2005 07 25, 09:05)
kažkaip neįsikelia normaliai

QUOTE(Just... @ 2005 07 31, 07:07)
beje, reiketu nepamirsti musu susitarimo po atostogu susimatyti ir apsikeisti ispudziais, a?

ka siūlai?

QUOTE(mamulia @ 2005 08 05, 11:18)
Siūlausi į svečius

mamulia, visą vasarą nemačiau Viltės... Ir Ievutės nuo Turkijos neregėjau... Kaipgi jos atostogauja? Ką veikia? Pailiustruok nuotraukytėmis jų veiklą...
QUOTE(Laisvė @ 2005 08 20, 18:02)
mamulia, visą vasarą nemačiau Viltės... Ir Ievutės nuo Turkijos neregėjau... Kaipgi jos atostogauja? Ką veikia? Pailiustruok nuotraukytėmis jų veiklą...
kaip miela, kad kažkas domisi, kad pasigedo