Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

nuotraukos super, kitais metais ir mes ten važiuosim bet dar be vaikų jiems dar teks palūkėti. Mes apsidairysim ir nuspresim kelių metų juos geriausia vežtis.
Atsakyti
Saunuole, Mamulia, labai grazios nuotraukos ir, speju, fainos atostogos buvo biggrin.gif O beje, reiketu nepamirsti musu susitarimo po atostogu susimatyti ir apsikeisti ispudziais, a? smile.gif ir linkejimai mergoms mirksiukas.gif
Atsakyti
as penktadieni isskrendu i turkija, ir man labai idomu ar galima vestis skustuka? bukit geros!ATSAKYKIT! ACIU
Atsakyti
QUOTE(vaidakatasvile @ 2005 08 03, 22:43)
as penktadieni isskrendu i turkija, ir man labai idomu ar galima vestis skustuka? bukit geros!ATSAKYKIT! ACIU

Gal tu, buk gera, užeik į Turkijos temą "Kelionėse ir pramogose", ten rasi daug daugiau informacijos, nes dabar truputį ne ten pataikei tongue.gif
Atsakyti
Atsiprašau, "Kelionėse ir atostogose":)
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2005 07 25, 08:48)
Labai mamulia pasikeitus,man taip išgražėjus,suplonėjus  thumbup.gif

dėkui blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 07 25, 09:05)
mamulia, o kur dingo su_skara? g.gif  blush2.gif

kažkaip neįsikelia normaliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Just... @ 2005 07 31, 07:07)
beje, reiketu nepamirsti musu susitarimo po atostogu susimatyti ir apsikeisti ispudziais, a? smile.gif

ka siūlai? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios fainos atostogos thumbup.gif o mamulia tikrai sukūdus thumbup.gif net pavydas suėmė pažiūrėjus,kaip linksmai leidot laiką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 08 05, 11:18)
ka siūlai?  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Siūlausi į svečius blush2.gif pvz. kada šią savaitę po darbo užlėkti mirksiukas.gif bo labai jau tavęs ir mergu pasiilgau rolleyes.gif
Atsakyti
mamulia, visą vasarą nemačiau Viltės... Ir Ievutės nuo Turkijos neregėjau... Kaipgi jos atostogauja? Ką veikia? Pailiustruok nuotraukytėmis jų veiklą...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 08 20, 18:02)
mamulia, visą vasarą nemačiau Viltės... Ir Ievutės nuo Turkijos neregėjau... Kaipgi jos atostogauja? Ką veikia? Pailiustruok nuotraukytėmis jų veiklą...

kaip miela, kad kažkas domisi, kad pasigedo ax.gif blush2.gif wub.gif taisysiu padėtį, pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti