Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

mamulia, nuostabios tavo dukrytes, labai grazutes wub.gif Kur Vilte ant laiptu man kaip ir daugumai irgi labai patiko thumbup.gif O Ieva grizus is vestuviu kaip princese wub.gif
Atsakyti
Vilte labai užaugo, o atsimenu dar mažą pupą 4u.gif Sesutės kopija, graži bus mergytė, t.y. ir yra graži smile.gif
Atsakyti
Kaip čia gražu pas jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2005 08 21, 22:47)
Vilte labai užaugo, o atsimenu dar mažą pupą 4u.gif  Sesutės kopija, graži bus mergytė, t.y. ir yra graži smile.gif

Džiugu, kad nepamiršai mūsų, kad prisimeni ax.gif blush2.gif

Ačiū už pagyras visoms wub.gif
Atsakyti
Tikra vestuvininkė toji Ievutė!
Atsakyti
Labai gražios nuotraukytės, nuo pat pirmųjų peržiūrėjau, mergytės gražiai auga 4u.gif
Atsakyti
O aš va šiandien "Veide" paskaičiau straipsniuką apie Mamulią 4u.gif , atėjau pasicekavit blush2.gif , fainuolės visos trys wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantalux: 25 rugpjūčio 2005 - 07:18
QUOTE(Fantalux @ 2005 08 25, 07:13)
O aš va šiandien "Veide" paskaičiau straipsniuką apie Mamulią  4u.gif , atėjau pasicekavit  blush2.gif , fainuolės visos trys  wub.gif .

blush2.gif dėkui.
Atsakyti
nu grazuoles tavo dukruzeles wub.gif wub.gif ,o jau Ieva kaip graziai papuosta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perziurejau viska 4u.gif Vajetau kokios grazios mergytes wub.gif Ale palaukti,tai ne Ievute ten istekejo g.gif Grozio matyt visos pamerges su nuotaka pavydejo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ar ruduo jus pasiekė? Į mokyklą, darželį jau einate? Kaip sekasi?
Atsakyti
Sveikos aplankančios mūsų skyrelį wub.gif

Gyvename gerai, Ievutė vakar atšventė savo 8-ąjį gimtadienį, šiandien dar pratęsėm, taigi tuoj išsamiai iliustruosiu 4u.gif
Atsakyti