Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris kariuomenėje

Tokiu atveju tiesiog tenka rinktis smile.gif
Atsakyti
vakar netycia isijungiau LTV, rode laida apie kariuomene, siek tiek baugoka pasidare blink.gif biggrin.gif . As ten elgtis nemokeciau unsure.gif . O ten apie viska apmoko rikiuotes, lakstymo, komandu ax.gif . Man tai tamsus miskas unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 12 16, 11:37)
vakar netycia isijungiau LTV, rode laida apie kariuomene, siek tiek baugoka pasidare  blink.gif  biggrin.gif . As ten elgtis nemokeciau  unsure.gif . O ten apie viska apmoko rikiuotes, lakstymo, komandu  ax.gif . Man tai tamsus miskas  unsure.gif .

tai tam ir yra mokymai. Be mokymų nė vienas nieko nemokėtų. Gaila, kad laidos nemačiau...
Atsakyti
o as tai vis nepasiryztu eit i kariuomene blush2.gif , nors labai noriu tongue.gif . Buvau nuejus iki KP vartu, bet ir neisdrisau nueit lotuliukas.gif . Bet man ten taip ramu pasirode blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 01 28, 14:48)
o as tai vis nepasiryztu eit i kariuomene  blush2.gif , nors labai noriu  tongue.gif . Buvau nuejus iki KP vartu, bet ir neisdrisau nueit  lotuliukas.gif . Bet man ten taip ramu pasirode  blink.gif .

Iki KP vartų?
Čia ką Jūs KP vadinat?
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2009 01 28, 21:06)
Iki KP vartų?
Čia ką Jūs KP vadinat?

karo policijos, olandu g. biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 01 28, 23:14)
karo policijos, olandu g.  biggrin.gif .

Ten ne KP, o KM (Karinis miestelis), o viena iš ten įsikūrusių kuopų yra KP (Karo pilicijos). Kaiptik joje aš ir tarnauju. Nebijokit, ateikit, kol vietų yra. Naujokai pas mus laukiami.
Jei kažkokių pergyvenimų turit ar baimių, galit rašyt. Į visus klausimus atsakysiu. Ir dėl visų bėdų nuraminsiu smile.gif Tarnausit ir ždžiaugsitės.
Atsakyti
buvau nuejus biggrin.gif , vietu nera cool.gif
Atsakyti
šiandien jau ir pati tai sužinojau. Bet yra kitų kuopų, jei norit smile.gif
Atsakyti
Kodėl tema tokia neaktyvi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 12 29, 18:09)
Kodėl tema tokia neaktyvi?  biggrin.gif

Ech...tikrai nežinau smile.gif
Aš labai norėčiau į kariuomenę. Žinoma, dabar kelias mano toks - nebent eiti Rukloj į mokymus. Bet man ten baisu atrodo eiti, o jeigu neatlaikysiu?
Mano MB tarnauja, tai gal dėl to ir man noras yra. Aišku, norėtųsi kažką dirbti susijusį su jau įgyta specialybe, nelakstyti nuolat po miškus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 22, 23:24)
Ech...tikrai nežinau smile.gif
Aš labai norėčiau į kariuomenę. Žinoma, dabar kelias mano toks - nebent eiti Rukloj į mokymus. Bet man ten baisu atrodo eiti, o jeigu neatlaikysiu?
Mano MB tarnauja, tai gal dėl to ir man noras yra. Aišku, norėtųsi kažką dirbti susijusį su jau įgyta specialybe, nelakstyti nuolat po miškus smile.gif

Tai pabandyk į KASP įstoti, išmėginsi save, o tada pamatyti ar kareiviški batai ne per sunkūs..
Atsakyti