vakar netycia isijungiau LTV, rode laida apie kariuomene, siek tiek baugoka pasidare
. As ten elgtis nemokeciau
. O ten apie viska apmoko rikiuotes, lakstymo, komandu
. Man tai tamsus miskas
.
QUOTE(Aristokratė @ 2008 12 16, 11:37)
vakar netycia isijungiau LTV, rode laida apie kariuomene, siek tiek baugoka pasidare
. As ten elgtis nemokeciau
. O ten apie viska apmoko rikiuotes, lakstymo, komandu
. Man tai tamsus miskas
.
tai tam ir yra mokymai. Be mokymų nė vienas nieko nemokėtų. Gaila, kad laidos nemačiau...
o as tai vis nepasiryztu eit i kariuomene
, nors labai noriu
. Buvau nuejus iki KP vartu, bet ir neisdrisau nueit
. Bet man ten taip ramu pasirode
.
QUOTE(Aristokratė @ 2009 01 28, 14:48)
o as tai vis nepasiryztu eit i kariuomene
, nors labai noriu
. Buvau nuejus iki KP vartu, bet ir neisdrisau nueit
. Bet man ten taip ramu pasirode
.
Iki KP vartų?
Čia ką Jūs KP vadinat?
QUOTE((ne)eiline @ 2009 01 28, 21:06)
karo policijos, olandu g.
QUOTE(Aristokratė @ 2009 01 28, 23:14)
Ten ne KP, o KM (Karinis miestelis), o viena iš ten įsikūrusių kuopų yra KP (Karo pilicijos). Kaiptik joje aš ir tarnauju. Nebijokit, ateikit, kol vietų yra. Naujokai pas mus laukiami.
Jei kažkokių pergyvenimų turit ar baimių, galit rašyt. Į visus klausimus atsakysiu. Ir dėl visų bėdų nuraminsiu
buvau nuejus
, vietu nera
Kodėl tema tokia neaktyvi?
QUOTE(Nox @ 2010 12 29, 18:09)
Ech...tikrai nežinau
Aš labai norėčiau į kariuomenę. Žinoma, dabar kelias mano toks - nebent eiti Rukloj į mokymus. Bet man ten baisu atrodo eiti, o jeigu neatlaikysiu?
Mano MB tarnauja, tai gal dėl to ir man noras yra. Aišku, norėtųsi kažką dirbti susijusį su jau įgyta specialybe, nelakstyti nuolat po miškus
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 22, 23:24)
Ech...tikrai nežinau 
Aš labai norėčiau į kariuomenę. Žinoma, dabar kelias mano toks - nebent eiti Rukloj į mokymus. Bet man ten baisu atrodo eiti, o jeigu neatlaikysiu?
Mano MB tarnauja, tai gal dėl to ir man noras yra. Aišku, norėtųsi kažką dirbti susijusį su jau įgyta specialybe, nelakstyti nuolat po miškus
Tai pabandyk į KASP įstoti, išmėginsi save, o tada pamatyti ar kareiviški batai ne per sunkūs..