Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies stimuliatoriai

QUOTE(Girinukė @ 2007 09 03, 10:19)
Juk stimuliatoriu deda ant krutines lastos, po oda, todel ir matosi.

ačiū nuraminai mane 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,mano vyrui dabar 28 metai jis jau 12 metu nesioja sirdies stimuliatoriu.jis buvo idetas desimciai metu paskui jau reikejo ji keisti.taciau kiek nuvaziuojame apziurai pas gydytojus tiek ji isleidzia sakydami kad operuotis ir keisti kita stimuliatoriu mera reikalo nes jis visiskai pilnai dirba.dabar arteja vel apziura tai idomu kokios bus zinios.operacijos bijau as daugiau negu pats vyras,nors visi raso kad ji nera sudetinga.idomu butu suzinoti gal kam taip pat yra buve ir kiek ilgiau esate isnesioje stimuliatoriu.dar butu idomu suzinoti keleriems metams dedami dabar stimuliatoriai,nes pries desimt metu buvo kiti laikai.
Atsakyti
stimuliatoriaus veikimo trukme yra individuali... juk pvz. elementai irgi nevienodai ilgai laiko, nors atrodytu ir visiskai tokie patys. Siaip oficialiai turetu laikyti 5-7m., bet buna kad po 3-4 metu reikia keisti, o kartais ir daugiau nei 10m islaiko.
Jei laideliu keisti nereikia - tai operacija labai paprasta: prapjauna oda 4-5cm virs raktikaulio, sena aparaciuka atjungia ir isima, nauja prijungia ir uzsiuna toj pacioj vietoj.
Po paros istraukia drenuka, dar po keliu paru - siulus ir sekmes!
Beje, kai idedamas stimuliatorius - priklauso reabilitacija, tik kazin kaip kai pakeicia ji g.gif
Atsakyti
na va,jau greit vaziuosime stimuliatoriaus apziurai,bus matyt ar jau reiks keisti ar dar ne.tikiuosi kad vel bus viskas gerai,nors kiekviena operacija,kad ur nesunki yra didele rizika...
Atsakyti
na pas mane pacia stimuliatorius yra truputi daugiau nei metus laiko.operacijos iki siol nenoriu prisiminti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simute1 @ 2008 11 05, 18:02)
na pas mane pacia stimuliatorius yra truputi daugiau nei metus laiko.operacijos iki siol nenoriu prisiminti unsure.gif

labai butu idomu suzinoti kas naujo toje sirdies stimuliatoriu srityje,ar yra kokiu naujoviu?jei neseniai teko ji detis gal galetum placiau papasakoti keliems metams dabar jie dedami?mes rugpjuti vaziuojame patikrai stimuliatoriaus,kuris jau yra idetas 14 metu o jo pase parasyta kad jo garantija 10 metu bet jis vis dar gerai veikia ir vis jo nekeicia,bet siemet manau kad jau teks keistis...ar labai sunkiai atsigavot po operacijos?
Atsakyti
Labas vakaras, 4u.gif
Prieš mėnesį tetukui įdėjo elektrokardiostimuliatorių ( nors iš pradžių buvo kalbėję apie kardioverterį). Jau praėjom ir reabilitacija. Dabar namučiuose. kartais tetukui, sukyla kraujo spaudimas, (nors vartoja reikiamus išrašytus vaistukus) ir tankiai pradeda mušti širdelė. Tai neramina. Ar gali būti, kad stimuliatorius blogai sureguliuotas, ar reikia anksčiau kreiptis į gydytojus ? Pas juos vyksime tik po 3 savaičių... Ar tai galima vadinti , kad širdelė dar neprisitaikiusi prie stimuliatoriaus ? Kiek laiko Jums vyko prisitaikymas? Ar grįžę po reabilitacijos iškart ėmėtės kasdienių darbelių, ar laikėtės lėtesnio tempo? g.gif
Ačiū ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 spalio 2009 - 20:28
Laba diena. Gal kas zinot kiek reiketu duoti daktarui atliekanciam sirdies stimuliatoriaus operacija? ax.gif
Atsakyti
turim ir mes stumuliatorių šeimoje, pooperacinis laikotarpis tik sunkus buvo, o vėliau viskas gerai,po kokių 2 savaičių atsigavo pilnumoj, sanatorijoje Abromiškese gulėjo
Atsakyti
laba diena mamytes, ash naujoke, skaitau jus seniai bet rashau pirma karta. noreciau paklausti ar ira mamyciu jau pagymdziusiu su sirdies elektrokardiostimuliatoriumi. tiesiog susiduriau dabar kad turiu stimuliatoriu jau 8 metai, ir dabar pastojau, su vyru labai laukiam musu vaikelio. bet noreciau suzinuoti su kokiom problemom man teks susidurti nestumo ir gymdimo metu. Aciu uz atsakyma is anksto.
Atsakyti
labai numirus temuke, bet gal atsiras koks zinovas ir man i az parasys kaip kas ir kur, nes siand gavau nuosprendi Kauno klinikose - desim stimuliatoriu. As kaip baile aisku , apsiblioviau, bet nieko nepakeisi, reikia tai reikia. Birzelio gale operacija. Kas tai per procesas? Kas buna po to? gali lakstyt, plaukiot, sportuot? kas vyksta prisitaikymo metu? na domina visa info nuo iki. Aciu
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 06 04, 18:43)
labai numirus temuke, bet gal atsiras koks zinovas ir man i az parasys kaip kas ir kur, nes siand gavau nuosprendi Kauno klinikose - desim stimuliatoriu. As kaip baile aisku , apsiblioviau, bet nieko nepakeisi, reikia tai reikia. Birzelio gale operacija. Kas tai per procesas? Kas buna po to? gali lakstyt, plaukiot, sportuot? kas vyksta prisitaikymo metu? na domina visa info nuo iki. Aciu

labukas ash turiu stimuliatoriu spalio menesi bus jau 8 metai. operacija nebaisi, nes tau tik uzmarina kairia puse, bet viska matai ir girdi, kali kalbetis, trunka iki 2 valandu. gali daryti viska ir shokti ir plaukiot ir su parashiutu shokti smile.gif tik vat nezinau apie gymdima , klausiau gyditojo, tai sake stebesim ir tiek. po operacijos tik nakti prabuvau ligoninej paskuj ishejau namo. pirmom dienom skauda pety, nelabai gali kilnot rankos , bet sheip viskas normaliai. tik iki siol man nepatogu miegoti ant kairio sono smile.gif jai kas domina dar , klausk butinai atrashysiu. ir nebijok viskas bus gerai. rolleyes.gif
Atsakyti