Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(RVB @ 2007 02 21, 17:31)
Pati rasai, kad po darbo dienos ateina lauktas rezultatas, kai jis tave nori matyti ir tai padaro pries tavo nora (?), vadinasi, jo vis tiek lauki, kad prieitu, uzkalbintu, o paskui vel viena paliktu. Sunku, kai myli be atsako ir sunku su tuo susitaikyt...
Jei is tikruju nenori su juo matytis po darbo, susitark is anksciau su savao kai kuriom bendradarbem, kad eisit kur nors ir neliks laiko jam... Bet visa tai tau sprest, nes sunku dar atsilaikyti norams ir galimybems...

zinau, kad atrodo, kad elgiuosi kaip 15iolikos - noriu/nenoriu. Faktas, kad noriu, tiesiog netenkina tokie santykiai, tai vis ruosiuosi baigti...bet neturiu tiek valios, dar per "astrus" jausmai jam
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 21, 16:02)
Zinot mergaites, o man siandien atejo pasiryzimas ji paleisti...
Tikiuosi taip ir padarysiu...

Tikiuosi, rimtai apsisprendei, man sis sprendimas sirpo kelias dienas, kol parasiau jam laiska, kuriame ji paleidziu, nes nenoriu daugiau laukime savo dienas praleisti. Perskaite ne is karto, kaip suzinojau, o tik tada, kai per sms jo paklausiau ar mano laiska jau mate. Buvo labai sukrestas. Uzvakar buvom susitike (jau pries tai diena buvau nusiteikus mest rukyt biggrin.gif ), kalbejomes puse nakties, ka ne taip padarem ir kodel iki sio liepto priejom, kad as ji palieku. Jis nebutu patikejes, kad rysiuos siam zingsniui ir suprato, ka dis tikruju apie mane mazai nutuokia. d abar palaikom kol kas rysi, buna isijunges pastoviai Skype, kad galeciau su juo pasnekuciuoti, kai turesiu noro, bet stengiuos jo pirma nekalbint, nes noriu, kad jis dabar stengtusi, jei jam is tikruju rimta. Neturiu daugiau ko prarasti... nes ji vis tik galiu palikti, ta jis irgi suprato, matyt per saugiai jautesi ir mane, kad vis tiek jo lauksiu, kiek jam patiks. Apsukau lazda kitu galu ir panaudojau ta pati ginkla. Tikiuosi, sikart JIS stengsis. Bet iseidamas pats pasake, kad nenori daugiau su manim slepyniu zaisti. Kiek tame tiesos yra, pamatysim...
Papildyta:
QUOTE(dinaja @ 2007 02 21, 19:42)
zinau, kad atrodo, kad elgiuosi kaip 15iolikos - noriu/nenoriu. Faktas, kad noriu, tiesiog netenkina tokie santykiai, tai vis ruosiuosi baigti...bet neturiu tiek valios, dar per "astrus" jausmai jam

Neturejau omeny, kad elgiesi kaip 15-os, nes visos mes kairtais ir ne -niolikos budamos taip elgiames, nes bunam, tuo metu pasimetusios ir nerandam iseities is padeties. Kad tu zinotum, kaip as elgiaus pacioj pradzioj doh.gif , bet nekaltinu saves del nieko, nes buvau beviltiskoj padety, kai griebiausi kiekvieno siaudo. Kiekviena nugyventa diena duoda mums stiprybes arba silpnumo, o kartais ir abu is karto. Niekas taves cia nesmerks, bent jau as ne uz tavo poelgius. Paprasciausiai, kol tikrai nezinai, ko nori, blaskysies... Linkiu, kad tas blaskymasis kuo greiciau tau praeitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 21, 15:25)
...susivokiau, kad pavasaris juk čia pat  blink.gif  ir mums teks susitikti... Bijau net spėlioti ...

Viskas bus nuostabu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif

uzmaciau siandien bibliotekoje knyga, minejote kazkuri is jusu, "Ne taip jau jam ir patinki".. Bet kadangi ji buvo is parodos, o as dar ir nepareiginga skaitytoja, neatnesanti knygu laiku blush2.gif , tai neisdave man jos namo..
Tik kita skaitykloje paskaiciau - apie pirmaja pagalba sudauzytoms ir paliktoms sirdims. Palengvejo.. toks jausmas, kad knyga mane suprato smile.gif Ir keleta tikrai geru minciu perkaiciau, pvz "Geriausias kerstas - paciai gyventi puikiai" smile.gif Su tokiu kerstu tikrai niekam nepakenkciau smile.gif blush2.gif
stengiuos daugiau su savim kalbet, ir suprasti visu pirma save pacia.. wub.gif

RVB, esu tikra, kad palengvejo tau issiuntus laiska ir judviem pasikalbejus...

zizelius, labai gerai, kad ryzto yra smile.gif padaryk tai - akmuo nuo sirdies nusiris... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 21, 10:00)
Kaip pleputei ir pasiilgau, nežinau. Bet Laurai kiek žinau, sekasi neblogai.
o kaip tu pati?
As tai blogai. Siandien liudna buvo visa diena, nuotaikos jokios....... Nesiseka man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 21, 19:51)
Viskas bus nuostabu. wub.gif  wub.gif

Ačiū, Gytare, žinau, kad linki paties geriausio. Na, bent jau , tikiuosi, pasitikrinsiu ko čia aš taip ilgai ilgėjausi ... biggrin.gif biggrin.gif
friends.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(-Agata- @ 2007 02 21, 21:01)
4u.gif

uzmaciau siandien bibliotekoje knyga, minejote kazkuri is jusu, "Ne taip jau jam ir patinki".. Bet kadangi ji buvo is parodos, o as dar ir nepareiginga skaitytoja, neatnesanti knygu laiku  blush2.gif , tai neisdave man jos namo..

labas, jei nori galiu duot tau ja paskaityt, as nusipirkus turiu.. thumbup.gif

Mergaites, sitas dienas net beveik neskaiciau ka rasot. Buvo labai geda.. blush2.gif tada pratrukau taip. Ta nakti iskart nenuejau miegot, sedau prie darbu, ir zinot, jis pradejo kalbint per skype.. doh.gif doh.gif buvau mandagi ir oficiali, bet supratau, kad to nebereikia. Nes jis pagaves tokia taktika, pats pradeda pokalbi, itraukia i ji, o paskui po kokio mano klausimo tiesiog dingsta ir palieka jaustis tokia kvailele. Tikriausiai teks ji visiskai ignoruoti. Kitu keliu nebematau.. nenoriu blokuot jo skaipuose ar telefonuose, kad jis nematytu kaip jauciuosi, bet daugiau nebusiu mandagi.
Kaip jus metat rukyt, taip as ji mesiu lauk! Siandien visa diena visai kitur buvo mintys, tik kartais tarsi smeksteldavo prisiminimas koks. Bet vakare jis vel pradejo..
tai buvo tikrai paskutinis musu pokalbis. Darbe vargsiu is paskutiniuju, knaisiosiuos bet jo jau nebeklausiu nieko. Zinau kad dar turi atvaziuot kazkada, tai tik pasisveikinsiu ir eisiu pas moteris i kita skyriu. Noreciau kad kas rankas man ir liezuvi suristu ir akiu neleistu pakelt. Nenoriu net i akis jam ziuret.. ir neziuresiu.

Ir dar! noriu labai labai labai visoms padekot kurios ta vakara buvot, isklauset ir pataret! man tai labai labai svarbu.. Tikiuosi kada bus gyvenime tokia diena kai galesiu jus paguost ir but salia, kai labiausiai to reikes. ACIU 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 21, 23:19)

Mergaites, sitas dienas net beveik neskaiciau ka rasot. Buvo labai geda.. blush2.gif  tada pratrukau taip. . Bet vakare jis vel pradejo..
tai buvo tikrai paskutinis musu pokalbis. Darbe vargsiu is paskutiniuju, knaisiosiuos bet jo jau nebeklausiu nieko. Zinau kad dar turi atvaziuot kazkada, tai tik pasisveikinsiu ir eisiu pas moteris i kita skyriu. Noreciau kad kas rankas man ir liezuvi suristu ir akiu neleistu pakelt. Nenoriu net i akis jam ziuret.. ir neziuresiu.

Ir dar! noriu labai labai labai visoms padekot kurios ta vakara buvot, isklauset ir pataret! man tai labai labai svarbu.. Tikiuosi kada bus gyvenime tokia diena kai galesiu jus paguost ir but salia, kai labiausiai to reikes. ACIU 4u.gif  wub.gif

Baik, Mantuska, kokia gėda biggrin.gif Viskas gerai, mes dar ne tiek prirašėm, įlystum į mūsų senas temas blush2.gif ax.gif Tai ilgimės, tai nebesiilgim... kiek kartų aš pati pasakiau, kad viskas, taškas, šita istorija baigta ... blush2.gif ir vėl iš naujo ...
Ir kai Tu vėl su Juo pasikalbėsi " tikrai paskutinį kartą " ax.gif , nepasikuklink, parašyk, mes jau tikrai būsim tikros, kad paskutinį mirksiukas.gif

group.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 22, 02:04)
Baik, Mantuska, kokia gėda  biggrin.gif Viskas gerai, mes dar ne tiek prirašėm, įlystum į mūsų senas temas  blush2.gif  ax.gif  Tai ilgimės, tai nebesiilgim... kiek kartų aš pati pasakiau, kad viskas, taškas, šita istorija baigta ... blush2.gif  ir vėl iš naujo ...
Ir kai Tu vėl su Juo pasikalbėsi " tikrai paskutinį kartą "  ax.gif , nepasikuklink, parašyk, mes jau tikrai būsim tikros, kad paskutinį  mirksiukas.gif

group.gif

Aha, ir as patikesiu, garbes zodis! biggrin.gif o kai po sito paskutinio karto kitas paskutinis kartas bus, irgi patikesiu, duodu dar buvusi pionieriaus zodi (i komjaunuolius jau nebespejau) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 22, 00:04)
Ačiū, Gytare, žinau, kad linki paties geriausio. Na, bent jau , tikiuosi, pasitikrinsiu ko čia aš taip ilgai ilgėjausi ...  biggrin.gif  biggrin.gif
friends.gif  oro_buckis.gif

O kurį mėnesį nusimato tas nuostabus įvykis? g.gif Kumščius už Tave laikysiu. biggrin.gif

QUOTE(heide @ 2007 02 22, 02:04)
Baik, Mantuska, kokia gėda  biggrin.gif Viskas gerai, mes dar ne tiek prirašėm, įlystum į mūsų senas temas  blush2.gif  ax.gif  Tai ilgimės, tai nebesiilgim... kiek kartų aš pati pasakiau, kad viskas, taškas, šita istorija baigta ... blush2.gif  ir vėl iš naujo ...
Ir kai Tu vėl su Juo pasikalbėsi " tikrai paskutinį kartą "  ax.gif , nepasikuklink, parašyk, mes jau tikrai būsim tikros, kad paskutinį  mirksiukas.gif

group.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif

visoms daringos dienos!!! 4u.gif
Atsakyti

Neturejau omeny, kad elgiesi kaip 15-os, nes visos mes kairtais ir ne -niolikos budamos taip elgiames, nes bunam, tuo metu pasimetusios ir nerandam iseities is padeties. Kad tu zinotum, kaip as elgiaus pacioj pradzioj doh.gif , bet nekaltinu saves del nieko, nes buvau beviltiskoj padety, kai griebiausi kiekvieno siaudo. Kiekviena nugyventa diena duoda mums stiprybes arba silpnumo, o kartais ir abu is karto. Niekas taves cia nesmerks, bent jau as ne uz tavo poelgius. Paprasciausiai, kol tikrai nezinai, ko nori, blaskysies... Linkiu, kad tas blaskymasis kuo greiciau tau praeitu 4u.gif
[/quote]

taip taip - elgiuosi kaip 15iolikos - gal net jaunos mergaites dar protingiau daro doh.gif zinoti, as net kartais draugem negaliu papasakoti, kad su juo buvau susitikus - zinau kad iskvailins... Tad nors cia - niekas napazista - truputuka issipasakosiu unsure.gif
Atsakyti