QUOTE(zizelius @ 2007 02 21, 16:02)
Zinot mergaites, o man siandien atejo pasiryzimas ji paleisti...
Tikiuosi taip ir padarysiu...
Tikiuosi, rimtai apsisprendei, man sis sprendimas sirpo kelias dienas, kol parasiau jam laiska, kuriame ji paleidziu, nes nenoriu daugiau laukime savo dienas praleisti. Perskaite ne is karto, kaip suzinojau, o tik tada, kai per sms jo paklausiau ar mano laiska jau mate. Buvo labai sukrestas. Uzvakar buvom susitike (jau pries tai diena buvau nusiteikus mest rukyt

), kalbejomes puse nakties, ka ne taip padarem ir kodel iki sio liepto priejom, kad as ji palieku. Jis nebutu patikejes, kad rysiuos siam zingsniui ir suprato, ka dis tikruju apie mane mazai nutuokia. d abar palaikom kol kas rysi, buna isijunges pastoviai Skype, kad galeciau su juo pasnekuciuoti, kai turesiu noro, bet stengiuos jo pirma nekalbint, nes noriu, kad jis dabar stengtusi, jei jam is tikruju rimta. Neturiu daugiau ko prarasti... nes ji vis tik galiu palikti, ta jis irgi suprato, matyt per saugiai jautesi ir mane, kad vis tiek jo lauksiu, kiek jam patiks. Apsukau lazda kitu galu ir panaudojau ta pati ginkla. Tikiuosi, sikart JIS stengsis. Bet iseidamas pats pasake, kad nenori daugiau su manim slepyniu zaisti. Kiek tame tiesos yra, pamatysim...
Papildyta:
QUOTE(dinaja @ 2007 02 21, 19:42)
zinau, kad atrodo, kad elgiuosi kaip 15iolikos - noriu/nenoriu. Faktas, kad noriu, tiesiog netenkina tokie santykiai, tai vis ruosiuosi baigti...bet neturiu tiek valios, dar per "astrus" jausmai jam
Neturejau omeny, kad elgiesi kaip 15-os, nes visos mes kairtais ir ne -niolikos budamos taip elgiames, nes bunam, tuo metu pasimetusios ir nerandam iseities is padeties. Kad tu zinotum, kaip as elgiaus pacioj pradzioj

, bet nekaltinu saves del nieko, nes buvau beviltiskoj padety, kai griebiausi kiekvieno siaudo. Kiekviena nugyventa diena duoda mums stiprybes arba silpnumo, o kartais ir abu is karto. Niekas taves cia nesmerks, bent jau as ne uz tavo poelgius. Paprasciausiai, kol tikrai nezinai, ko nori, blaskysies... Linkiu, kad tas blaskymasis kuo greiciau tau praeitu