Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

Pradedu pykti ant sapnų aggressive.gif Šiąnakt vėl doh.gif Kokio velnio jis nuo manęs neatstoja, kokio velnio įlindo į mano sapnus, kas jį ten kvietė, ko jam ten reikia doh.gif Ne kad ką nors gražaus susapnuoti, kokią vasarišką dieną prie ežero su mylimu žmogum. Tai ne...Tas genys ima ir įlenda...rrrrr...kaip pikta....
Viskas, papykau, išsiliejau ir einu dirbti biggrin.gif Juk ir savaitgalis ne už kalnų, o Vilniuj siaus kaziukas ir visai nesvarbu, kad oras šlapias, vis tiek eisim, pirksim, linksminsimės bigsmile.gif
Atsakyti
Lietus mums nebaisus!!!

Kartais jis nuplauna ir isvalo siela nuo beprasmiu, kvailu ar nereiksmingu 'dalyku'...

Davai mergaites-si savaitgali jauskimes gaiviai, lengvai, energingai ir ramiai! group.gif

Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 03 02, 08:36)
Lietus mums nebaisus!!!

Kartais jis nuplauna ir isvalo siela nuo beprasmiu, kvailu ar nereiksmingu 'dalyku'...

Davai mergaites-si savaitgali jauskimes gaiviai, lengvai, energingai ir ramiai! group.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pritariu - gana liudet!!!!
Atsakyti
Taip, aukščiau nosytes visos!!!
O kam tai šįkart nelabai pavyksta- prisiminiau gražią mintį:
Tik liūdint gimsta viltis būti laimingam... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o as pamaniau, kodel gi jums nesusitikus pagal galimybe per Kaziuka, nes juk daug kas vaziuos i ta muge, zinoma, vilnietem lengviau, bet galima gi butu susitart, gyvai pasiguost. Na, jei jums noro yra, man tokia mintis tik sove... ax.gif
Atsakyti
apie susitikimą aš jau seniai galvojau, bet per kaziuką tikrai neturėsiu galimybės ax.gif bet jūs būtinai burkitės ir susitikit. be to, pas mane jau to ir ilgesio nėra, tai nebent kurią paguosčiau ax.gif na, bet kokiu atveju aš su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 03 02, 11:30)
Sveikos, o as pamaniau, kodel gi jums nesusitikus pagal galimybe per Kaziuka, nes juk daug kas vaziuos i ta muge, zinoma, vilnietem lengviau, bet galima gi butu susitart, gyvai pasiguost. Na, jei jums noro yra, man tokia mintis tik sove...  ax.gif

Liuks mintis thumbup.gif
Atsakyti
Miestas jau miega. Pro langą matau pusę Vilniaus. Jame beveik nebeliko šviesų. Miestas miega, bet aš šiąnakt nemiegosiu. Neužmigsiu. Ši naktis bus šalčiausia šiuose metuose. Per televizorių pranešė, kad lauke atšals iki 28 laipsnių, bet mano širdyje šią naktį bus -280...
Tai buvo pirmieji žodžiai, kuriuos perskaičiau po dviejų savaičių vėl apsilankęs mudviejų virtualiame pasaulyje. Kodėl taip šalta ir man, nors šiandien per televizorių pranešė atšilimą? Akys, kurias vėl tyrinėju ekrane, tirpdo sniegą ir gali padaryti dar daugiau. Liečiu jas pirštų galiukais ir jaučiu, kaip artėja pavasaris. Kaunas paskendęs tamsoje. Šiąnakt nemiegosiu. Neužmigsiu. Rytoj vėl susitiksime.
Atsakyti
Labas, mergaites smile.gif Labas, Pasiilgau mirksiukas.gif
Norejau speti anksciau taves parasyti kazka, bet po tavo posto vargu ar surasiu grazesnius zodzius... wub.gif
Tai tuomet tik pasisveikinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 02, 16:40)
Labas, mergaites smile.gif Labas, Pasiilgau mirksiukas.gif
Norejau speti anksciau taves parasyti kazka, bet po tavo posto vargu ar surasiu grazesnius zodzius... wub.gif
Tai tuomet tik pasisveikinsiu ax.gif

Galvojau, kad pasakysi: "Tai tuomkart ir atsisveikinu".
Kaip laikot4s mergyčkos, mhm?
Atsakyti
As ne tik atsisveikinsiu, as cia pabusiu ir parasysiu daugiau tongue.gif

Mergaites, atsimenat kaip Pasiilgau planavo susukti man galva? Turiu pripazinti, kad jam visiskai pavyko tai padaryti blush2.gif To pasekoje as su susukta galva sergu jau kelinta diena, o to pasekoje pagaliau suradau laiko supermamai. Nebuvau cia simta metu, pasiilgau visu. Ypac taves, Pasiilgau rolleyes.gif
Papildyta:
Ziurek, Pasiilgau, mes vel likome vieni sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 02, 16:45)
As ne tik atsisveikinsiu, as cia pabusiu ir parasysiu daugiau tongue.gif

Mergaites, atsimenat kaip Pasiilgau planavo susukti man galva? Turiu pripazinti, kad jam visiskai pavyko tai padaryti blush2.gif To pasekoje as su susukta galva sergu jau kelinta diena, o to pasekoje pagaliau suradau laiko supermamai. Nebuvau cia simta metu, pasiilgau visu. Ypac taves, Pasiilgau rolleyes.gif

Vadinasi dabar esi be galvos, bet su pagalve doh.gif
Tai kiek turi temperatūros, gal kuom padėt galėčiau, mhm?
Papildyta:
Beje, manaiu, kad jau dauguma mergaičių išsigytė, bet kur tau verysad.gif
Atsakyti