Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(*plepute* @ 2007 03 03, 15:30)
Matai, laikas galingas gydytojas. Labai galingas  mirksiukas.gif
Man sekasi... nezinau kaip biggrin.gif Dabar va sunkiai sergu, visas dienas miegu, temperatura laikosi doh.gif
O siaip gyvenime daug dirbu, apleidau sokius blush2.gif Bet butinai sugrisiu prie ju kai pasveiksiu. Ir vis dar esu isimylejus ta nepaprasta vyra wub.gif

Linkiu kuo greiciua pasveikti 4u.gif O mes visos pametusios galvas det tu nepaprastu vyru wub.gif Tikiuos *plepute* ir jis del Taves pametes galva wub.gif
Atsakyti
Gal kuriai padės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiilgau @ 2007 03 03, 17:15)
Tai ko tiki melais ir visokiais kitokiais dalykais, jei tai buvo melas. Nesuprantu, kam nešioti širdyje tai, kas nėra tikra. Nešiotis su savimi iliuziją. Gal nori, kad ir kitos sutiktos meilės būtų netikros ir jų galėtum tik ilgėtis...
Nežinau, nežinau... Kartais susidaro įspūdis, kad moterys ilgisi tik tų diedų, kurie jas nusitempė į lovą ir tiesiog sunku pripažinti, kad tik lova ir buvo pagrindinis tų diedų tikslas. Tipo ne taip, ne?

hmz zinai. nea neargumentuosiu kodel.. tik galiu pasakyt yra zmones kuriems duota mylet.. yra zmonems kuriems ne.. jei tau tai duota tu tikrai nemylesi kiekvieno gali gyvenime myleti 1,2,3 kartus bet ne kaskart.
Is tavo komentaro spredziu kad tai tau neduoda.. bet cia tik is komentaro:) galiu klysti sorry cia tik mano nuomone.. nes tavo ats. dvelkia salciu ir ledu.. 4u.gif
Atsakyti
sveiki visi,
vakar sutikau savo "gerbėją". keistom aplinkybėm tiesą sakant...jo draugas pakvietė mane į svečius. paprašiau, kad susisiektų su "gerbėju" ir paklaustų, ar namie, nes kitaip ten važiuoti atsisakiau. bet į jo sms "gerbėjas" neatsakė, o aš vis dėl to pasiryžau važiuoti. nu ir ką...aišku "gerbėjas" namie....ir ne vienas...su mergina...užeinam mes į butą, aš aunuos batus, velkuos sriuke ir atsidaro "gerbėjo" kambario durys. nemačiau jo veido, kai mane pamatė, bet prisiverčiau pasisveikinti. iš tikrųjų buvo labai juokinga. keli žodžiai ir dingo vėl. dar paklausė, kaip gyvenu. šiaip kažko labai ėmė juokas. ir supratau, kad aš jau sveika, nors iš tikrųjų širdį skaudėjo. tiesiog su juo man buvo labai labai gera. bet dabar to nebėra ir reikia gyventi toliau mirksiukas.gif tai tiek mano istorijų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 03 kovo 2007 - 22:37
QUOTE(rubija @ 2007 03 03, 17:41)
Linkiu kuo greiciua pasveikti  4u.gif O mes visos pametusios galvas det tu nepaprastu vyru  wub.gif  Tikiuos *plepute* ir jis del Taves pametes galva  wub.gif

Aciu, Rubija 4u.gif Jau pradejau sveikti, tai net akyse prasvyto. Pamaciau, kad jau pavasaris atejo smile.gif
Oi kaip noreciau, kad jis butu visiskai pametes del manes galva rolleyes.gif ir po to niekur negaletu jos rasti biggrin.gif
O jei labai rimtai, tai kartais noreciau apsilankyti jo mintyse nors minutelei. Kad suzinociau, ka jis jaucia, galvoja... Bet jo minciu neturiu. Turiu tik jo zodzius ir poelgius. O zodziu ir poelgiu interpretacija labai priklauso nuo musu nuotaikos, savijautos. Kartais tie patys zodziai ir poelgiai gali atrodyti kaip didziausios meiles irodymas, o kartais kaip melo zenklai. Siandien jis man atrodo mylintis ir rupestingas vyras. O koks jis man atrodys rytoj net Dievas nezino smile.gif Tai priklauso nuo musu abieju. Is tiesu viskas dabar musu rankose...

Vaiciuke, na tavo gerbejas ir pavaro doh.gif Blin, jis man nuo pat pradzios nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 04, 13:25)
O jei labai rimtai, tai kartais noreciau apsilankyti jo mintyse nors minutelei. Kad suzinociau, ka jis jaucia, galvoja...

Ir man toks sugebėjimas labai praverstų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 04, 11:36)
Ir man toks sugebėjimas labai praverstų... biggrin.gif

Welcome to the club mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 04, 12:25)
Vaiciuke, na tavo gerbejas ir pavaro doh.gif Blin, jis man nuo pat pradzios nepatiko g.gif

Baik tu viskas ok. Iš tikrųjų tai čia aš pavarau, kad važiavau pas jį į namus, nesvarbu, kad ne pas jį į svečius, bet vis tiek. Ir šiaip jau galėjau neiti, kai jo draugas pasakė, kad jo lange dega šviesa. Tikiuosi, bent jau jo veidas ištyso mane pamačius, atvažiavusią su jo draugu.
Tik įdomu, kas per mergaitė pas jį buvo. pagal batus ir striukę sprendžiu, kad jaunutė, kokių 18 metukų. Kažkaip mąstau, kad jis man parašys ar paskambins. Žiūrėsim.
Klausykit, o pas jus viskas ok su SM? nes man tai labai keistu formatu viską rodo...
Atsakyti
Labas rytas!
Sėkmingos naujos savaitės visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 03 05, 07:50)
Labas rytas!
Sėkmingos naujos savaitės visoms. 4u.gif

Labas rytas, sėkmingos tau ir visiems kitiems mirksiukas.gif
SM susitvarkė, vėl matau visus normaliu formatu biggrin.gif
O su nuotaikom irgi viskas gerai bigsmile.gif Vakar jau buvau išsigandusi, kad vėl pasidarysiu liūdna, labai norėjosi jam parašyti, bet šianiden kažkokia šviesesne galva labai apsidžiaugiau, kad to nepadariau ax.gif Jei norės, tai tikrai parašys. Pamenu, kai parūkęs grįžo iš balkono, mūsų žvilgsniai susitiko ilgesniam laikui ir juose aš pastebėjau...ilgesį. na, bent jau reikia įsikalti sau į galvą, kad jam manęs irgi trūksta biggrin.gif tegul kankinasi...oi kokia aš negera blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Nu kaip nuotaikos atejus pavasareliui? O as susirgau pavasario proga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 05, 10:52)
Sveikutes  4u.gif  Nu kaip nuotaikos atejus pavasareliui? O as susirgau pavasario proga  verysad.gif

Visi dabar serga....Aš dar laikausi, nors gerklę vis paskauda jau kokias dvi savaites unsure.gif Sveik 4u.gif
O nuotaikos tai labai geros, bent jau mano. Net nežinau kodėl.
ir jūs neliūdėkit mirksiukas.gif
Atsakyti