Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

Sveikos mergaites!!!
Kur buvus kur nebuvus- stai ir vel cia pasirodziau...
Taigi sirgau...Gripas 'baisuoklis' buvo prigriebes... Bet dabar ji iveikiau, grizau i pavasari i smarkiai atsilusi ora (na apie 10 dienu is gyvenimo iskritus buvau) 4u.gif
Taigi, pora valandikiu man prireike, kol perskaiciau viska, ka per ta laika jus cia priraset lotuliukas.gif
Zinokit, pasiilgau jusu... Karts nuo karo vis prisimindavau, pagalvodavau, kaip ten jums sekasi ax.gif

O kaip as?! Na lyg ir neblogai, kazkaip gyvenu ir jauciu kaip sveikstu, taip vis lengviau ir lengviau. Aisku buna visokiu minciu, jausmu... Na bet labai dziugina mintis, kad dar ne menuo nepraejo, o man jau taip geriau smile.gif tai perspektyvos dar geresnes... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute Zizelius 4u.gif Tai pasirodė tavo tas pirdžius ar jau taip ir dingo nuo tada su galais?
Atsakyti
Laba visoms. Mano pirdžius vakar pasirodė.. ir taip pasireiškė, kad nuotaikos visai neliko.. Nesupratau, kas jam pasirodė, bet kalbėjo išties sausai ir lakoniškai.. Ir išsiaiškinti jam jokio noro nebuvo. Seniai žinojau, kad viskas taip baigsis. Visada taip yra - jei labai ko nors noriu ir svajoju, būtinai neišsipildo. Tai va - liko iš mano svajonių eilinį kartą nuodėgulių krūvelė... O viltis dar vis rūsena... Nors ir visai nereali - jis galutinai atsisveikino...
Dievuli, mergaitės, kaip širdelę skauda.. Sukies kaip bitė visą dieną, apsimeti labai svarbi, reikalinga, pasineri į darbus, šypsais, bendrauji.. Bet lieki viena - ir katės širdį drasko...
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 03 13, 16:50)
Dievuli, mergaitės, kaip širdelę skauda.. Sukies kaip bitė visą dieną, apsimeti labai svarbi, reikalinga, pasineri į darbus, šypsais, bendrauji.. Bet lieki viena - ir katės širdį drasko...

Svarbiausia nesedėt rankų sudėjus ir neverkt - pas drauges, į barus, spintas pertvarkyk 10 kartų... Ir laikas greičiau eis ir minčių pašalinių mažiau bus. (Na čia bent jau mano metodas patikrintas)
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 13, 16:28)
Sveikute Zizelius  4u.gif  Tai pasirodė tavo tas pirdžius ar jau taip ir dingo nuo tada su galais?

Na... pasirode mano brangiausias...po dvieju savaiciu...na net ne pasirode, o apsireiske sms'ais...
net nepajutau kaip jis mane itrauke i tokia intelektualia 'raganu medziokle'... doh.gif
Na bet nepergyvenu del to- kazkaip nelabai ir skaudejo, o ir visai smagu buvo ax.gif Kazkaip i visa ta santykiu aiskinimasi sikart ziurejau tarsi is salies g.gif ir tuo esu labai patenkinta ax.gif
Na pasirodo... cia sitoj situacijoj labai 'sauniai' suzaide triaciasis musu 'trikampio' zmogus doh.gif saunu ejima padare... galvojau, kad taip tik filmuose buna... blink.gif
Taigi po to sms'inio aiskinimasi, kita diena gavau jo zinute, kad visdelto as buvau teisi...atsiprase...nieko neatsakiau.kita jo zinute- siulo ramiai susitikti ir pakalbeti. Parasiau, kad nera prasmes. Kita diena issidrasino ir paskambino blink.gif Kalbejo i kampa ivaryto sikniaus balsu doh.gif lotuliukas.gif Na kadangi sirgau, tai sutikau kada susimatyt ir pakalbet. Na nuo to jau prabego savaite-taigi...
Atsakyti
Labas rytas visoms! 4u.gif
Toks gražus pavasario rytas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytuks!!!
Išties pavasariu šįryt kvepia... lotuliukas.gif
Kaip nuotaikos pas jus?
Atsakyti
Labas rytas. Mano nuotaika labai bloga, visą naktį niekaip negalėjau užmigti. Nemigos priežastį tikriausiai jau žinot blush2.gif Suskydau ir naktį jam išsiunčiau laišką, parašiau, kad noriu su juo pasikalbėti, kad nebenoriu blogai jaustis dėl to, kad jis manim tiesiog ėmė ir atsikratė. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės,
mano nuotaika labai gera, oras puikus, dar šiandien ir viršininko nebus, nes neištverčiau jo matyti, vakar pakanakamai prinervino doh.gif
net pagalvojau, kad apie savo "gerbėją" jau senokai nemąsčiau g.gif laikas daro savo, jau visai nebeskauda, ilgesys nebekankina. viskas tik į gerą mirksiukas.gif
beje, man patiko mintis apie spintos tvarkymą ax.gif reikės užsiimti...nors savaitgaliui suplanavau mašiną išsičiustyti. saulė išlindo, tai langai baisūs doh.gif darbe nė vienos laisvos minutės, taigi pašalinių minčių nerasta. to linkiu ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Džiaugiuosi už tave Vaiciukę ir pavydžiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlė @ 2007 03 14, 09:27)
Labas rytas. Mano nuotaika labai bloga, visą naktį niekaip negalėjau užmigti. Nemigos priežastį tikriausiai jau žinot  blush2.gif  Suskydau ir naktį jam išsiunčiau laišką, parašiau, kad noriu su juo pasikalbėti, kad nebenoriu blogai jaustis dėl to, kad jis manim tiesiog ėmė ir atsikratė.  doh.gif

O jei jis tau neatrašys unsure.gif g.gif Gal bent jau tada nurimsi? 4u.gif Man neramu dėl tavęs vien todėl, kad per ilgai negali atsikratyti minčių apie jį, negali tiesiog gyventi sau ir tiems, kurie yra šalia tavęs, negali džiaugtis saule danguje, jau prisikeliančiomis gėlėmis...(Prisiminiau, kad savaitgalį jau mačiau pražydusias snieguoles.) Pasižiūrėk į savo gyvenimą iš šalies. Koks jis? ar tas, dėl kurio taip kankinies bent truputį vertas tavo kančios? na, atsakyk sau sąžiningai. gali nesakyti to garsiai, bet atsakyk sau 4u.gif laikykis, turi išlikti stipri ir tvirta. parašei tai parašei, bet daugiau schmoll.gif viskas, brauk lauk tą žmogų. kam jis tau? kam ta kančia? juk pati save kankini savo tokiu elgesiu, o vardan ko...

Merginos, tema baigiasi...Reikės tęsti toliau, nes žiūriu, kad dar vis yra tokių, kurioms ji reikalinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 03 14, 10:41)
Merginos, tema baigiasi...Reikės tęsti toliau, nes žiūriu, kad dar vis yra tokių, kurioms ji reikalinga  4u.gif

Reikia tęsti. 4u.gif
Atsakyti