Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(RVB @ 2007 02 19, 00:53)
Jei turetumem geru patarimu, kurie veikia, kla gi mes cia veiktumem?  g.gif Kiekvienas savo isbando. Kas gi buvo netvarkoj? Jis gal ka uzsimine, kalbejotes? Kiek jau laiko si busena trunka? Siaip daug kam padeda, jei sugebi susikoncentruot, daug darbo, nauji uzsiemimai, darbus daryt, kuriu nekenti, bet reikia padaryt, bent jau tuo metu uzimi smegenine  mirksiukas.gif
Tasymaisi po kabakus su draugem bent jau man nieko nedave, nezinau, kaip tau, bet man tai dar labiau sirdi suspausdavo, tam turi prisirpti laikas, kai PATI to nori. Skaityk daug knygu, kur reikia labai susikaupti (na tai kas, jei ta pati puslapi desimt kartu perskaitysi ir nieko nesuprasi, bet bandysi suprast, apie ka rasoma  biggrin.gif , gal vienuolikta karta vis tik gausis). Eik i grozio salonus, as ta dariau nuo pat pradziu, bent jau sau pagerinsi nuotaika, palengvinsi pinigine, bet ir sirdi tai dienai. Isidemet reikia stai ka butinai! :mylek dabar save, nes tau niekas kitas meiles taip negali duot, kaip pati sau, elkis su savim graziai, pirk sau geliu, na, papuosalu at kitka, sugalvosi, ko nori, vnz, lepink save, kaip gali, patikek, tai atsimokes butinai! Gal ne iskart, bet bus rezultatu! Pradziai tiek, manau, kitos merginos ryte perskaiciusios irgi tures, ka pasiulyt. O dabar, kai eisi i lovyte palinkek sau desimt kartu geros nakties ir isivaizduok, kokia ji gera turetu buti (na, pagal galimybes, zinoma  biggrin.gif ). Labanakt!

Pirmas patarimas ir pats pats svarbiausias - JOKIU BUVIMU DRAUGAIS JEI KAZKA JAM JAUTI NEI PAPRASTA DRAUGISKUMA IR TAVE TAI SKAUDINA schmoll.gif Cia kategoriskas mano pareiskimas, bet patikek - matydama, bendraudama kas diena ne tik draskysi sau sirdy dar labiau, bet ir niekad nesusigrazinsi, nes jei ir jaute tau kazka kaip merginai, pagalvos, kad va neapsimoka grazios draugystes griauti jausmais, tegu taip viskas ir lieka schmoll.gif Kai nieko jam nebejausi, tada galesi buti draugais, bet patikek tavo situacijoj dabar tai reikstu tai, kad pati uzsineri kilpa ir save smaugi, o juk tu nori isbristi is sios busenos? mirksiukas.gif
Antras patarimas - laikinai istrink, uzblokuok visus kontaktus ir tobulink save. Skaityk knygas, eik kazkur su draugem, ieskok veiklos, kad butum uzsiemus ir negalvotum apie jy. Nusipirk nauju drabuziu, kosmetikos, pasidaryk masaza ar siaip kokia malonia procedura - patikek, tai stebuklingai veikia, na ir kas kad trumpam mirksiukas.gif
Trecia, suprask, kad gyvenimas negali suktis aplink viena vaikina. Jei jam neskaudu, jis taves nenori, tad kodel ir tu turetum kankintis? Rask gyvenime rimta tiksla ir jo siek, o meile ateis tada, kai pati to nores mirksiukas.gif 4u.gif
Ketvirta, kaip sake RVB - mylek save, nes tik tada kazkas pamils ir tave 4u.gif wub.gif
O jei tik kas - rasyk mums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 15, 16:05)
o aš dar vieną šaltą dušą gavau  ax.gif
mano draugas pasakė, kad man stogas nučiuožė...ir aš tai visai sutinku su tuo...reikia susiimt, nes jau nesąmonės visiškos prasideda. šiaip jau kažkodėl galvoju, kad tai ne pabaiga, todėl matyt tokios ir mintys kvailos aplanko. va dabar užėjo kvaila mintis jam sms parašyt. o kokį velnią aš jam rašyčiau...nu jo tikrai kad stogas čiuožia......

viskas, kas beatsitiktų - tik į gera.
Atsakyti
murzilka, tau irgi reiki pagalbos?
tai junkis prie musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 18, 17:37)
Vaiciuke isskystam mes visos,svarbiause kad pagerejo  mirksiukas.gif  O as susitariau su savuoju Ilgesiu kad rytoj per skype pasikalbesim...Aciu dievui jis manes neignoruoja,visada atraso...ir pats paraso... wub.gif  Kaip as jo pasiilgau ........ wub.gif  wub.gif

Bet ir gerai, kad išskydau. Dabar aiškiai suvokiu, kokia esu kvaila. Juk dėl šito žmogaus galėjau paaukoti tai, ką turiu. O velniam doh.gif Kažkaip šitoje pažintyje labai apsirikau žmonėse. Galvojau, kad gerbėjas toks įdomus, protingas, blaiviai žiūrintis į gyvenimą, o pasirodė didesnis liurbis nei gali būti. Mane labiausia užgavo tai, kad jis pamynė savo draugus. Labai nemėgstu, kai žmonės dėl pinigų, dėl užimamų pareigų išsižada tų, kurie yra arčiausia. Turėjau tokį draugą, būdavo šlykštu klausyti, kaip jis sako, kad jam nereikia draugų, nes jis daro karjerą. Negi tai yra svarbiausia. Taigi, visai džiaugiuosi, kad nepadariau klaidos, nepalikau savo vyro. Sa anuo santykių gaivinti nebenoriu, net ir matyti jo nenoriu. Man net nebeįdomu, kaip jis gyvena. Gaila tik vieno, kad jis paskui save tempia ir vaikiną, kurio firmoj dirba. Jis, būdamas didelės, gerą pelną duodančios firmos savininku, buvo paprastas kaip trys kapeikos, o dabar susidėjęs su anuo turbūt pasikels iki aukštumų. Kodėl pinigai taip gadina žmones verysad.gif

QUOTE(murzilka @ 2007 02 19, 01:37)
viskas, kas beatsitiktų - tik į gera.

Dabar jau tikrai žinau, kad viskas tik į gerą. Labai buvo gera pamoka šie du mėnesiai. Matyt toks didelis spyris į šikną buvo, kad daugiau gyvenime taip aklai žmonėmis tikrai nepasitikėsiu ir vertinsiu tai, ką turiu šalia.

Aš, matyt, jau nebelabai tinku į jūsų būrį, bet niekur nepabėgu. parašysiu vis laiks nuo laiko ir būtinai paskaitysiu, kaip jūsų laikotės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 19 vasario 2007 - 08:39
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 19, 09:38)
Aš, matyt, jau nebelabai tinku į jūsų būrį, bet niekur nepabėgu. parašysiu vis laiks nuo laiko ir būtinai paskaitysiu, kaip jūsų laikotės  4u.gif

Svarbiausia, kad viena pasveikusia sirdele bus daugiau, o tai teikia vilciu ir kitoms, kad ir jos taip gali 4u.gif Sveikinu atsikracius ilgesio jausmo 4u.gif
Atsakyti
Dar galit ir mane pagirti ax.gif Ką tik ištryniau jo telefono numerį bigsmile.gif Nenusakomas palengvėjimo jausmas. Ir tai užkirs kelią galimiems skambučiams, sms'ams ir kitoms nesąmonėms. Viskas, to žmogaus mano gyvenime nebėra, jis taip žemai nukrito mano akyse, kad man net pačiai baisu doh.gif Paprastai neapsirinku žmonėse. Net ir tais atvejais, kai žmogus kitiems atrodo blogietis aš sugebu teisingai jame įžvelgti gerumą. O dabar...šitaip suklysti...bet gerai, kad visa tai jau pamačiau ir neužgaišau ilgiau dėl jo besikankindama. jis tikrai manęs nevertas.
sėkmės, merginos. aš tikrai jūsų nepaliksiu ir būtinai užsuksiu, tik gal rečiau nei iki šiol
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 19, 11:43)
Dar galit ir mane pagirti  ax.gif Ką tik ištryniau jo telefono numerį  bigsmile.gif Nenusakomas palengvėjimo jausmas. Ir tai užkirs kelią galimiems skambučiams, sms'ams ir kitoms nesąmonėms. Viskas, to žmogaus mano gyvenime nebėra, jis taip žemai nukrito mano akyse, kad man net pačiai baisu  doh.gif Paprastai neapsirinku žmonėse. Net ir tais atvejais, kai žmogus kitiems atrodo blogietis aš sugebu teisingai jame įžvelgti gerumą. O dabar...šitaip suklysti...bet gerai, kad visa tai jau pamačiau ir neužgaišau ilgiau dėl jo besikankindama. jis tikrai manęs nevertas.
sėkmės, merginos. aš tikrai jūsų nepaliksiu ir būtinai užsuksiu, tik gal rečiau nei iki šiol

Saunuole vaiciuke thumbup.gif wub.gif Taip dziaugiuosi del taves drinks_cheers.gif Na is tikro kai mums zmogus patinka, pasitikim pirmu yspudziu, o jis neretai buna klaidingas, bet jau buna per velu ieskot kazkokiu minusu ir tai tampa ne taip svarbu g.gif Svarbiausia, kad pamatei, koks jis is tikro yra ir nesikankinsi, busi laiminga vel su savo vyru, ir tik su juo wub.gif thumbup.gif
Ir visoms kitoms patarimas - paieskokit savo ilgesiukuose ydu, tai padeda isgyti greiciau 4u.gif Jie juk tokie patys kaip visi kiti, nei geresni, nei blogesni, tik skirtinga mastysena, charakteriai, bet jie taip pat tik zmones ir neidealus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 19, 11:55)
Saunuole vaiciuke thumbup.gif  wub.gif  Taip dziaugiuosi del taves drinks_cheers.gif  Na is tikro kai mums zmogus patinka, pasitikim pirmu yspudziu, o jis neretai buna klaidingas, bet jau buna per velu ieskot kazkokiu minusu ir tai tampa ne taip svarbu g.gif  Svarbiausia, kad pamatei, koks jis is tikro yra ir nesikankinsi, busi laiminga vel su savo vyru, ir tik su juo wub.gif  thumbup.gif
Ir visoms kitoms patarimas - paieskokit savo ilgesiukuose ydu, tai padeda isgyti greiciau 4u.gif  Jie juk tokie patys kaip visi kiti, nei geresni, nei blogesni, tik skirtinga mastysena, charakteriai, bet jie taip pat tik zmones ir neidealus mirksiukas.gif

Aš pati savim džiaugiuosi biggrin.gif
Kai užpuola tikri jausmai, nebematai tų ydų. o kad ir matai, niekas galvoje nebeveikia...taigi džiaugiuosi, kad viską pamačiau iki jausmų. jis pats būdavo sau kritiškas, sakė, kad nėra auksinis, bet kas gi iš mūsų yra auksinis g.gif nekreipiau dėmesio, juo labiau, kad jis ožiaragis, taigi toks pat raguotas kaip ir aš. bet kad jis tiek smukęs žmogus, nesitikėjau. duok dieve jam laimės, tikrai nelinkiu nieko blogo. bet tegul būna laimingas be manęs. viskas, taškas šitoj istorijoj bigsmile.gif labai geras jausmas
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 19, 11:13)
viskas, taškas šitoj istorijoj  bigsmile.gif labai geras jausmas

friends.gif su tuom ir sveikinu tave...atgauk vidine ramybe ir laisve wub.gif
juk sakiau parasyk anksciau-kuo greiciau gausi "smugi" tuo greiciau suvoksi mirksiukas.gif
gyvenime jau taip yra,nenori suprasti,pamatyti pati-viskas bus parodyta per kitokia prizme doh.gif ir tai dazniausiai nebus malonu ax.gif

gerai kai gerai baigiasi...kai liekam ne prie suduzusios geldos 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas visoms gyjancioms ir pagijusioms!
As einu tuoj i kosmetologini, grazintis, kad buciau dar grazesne nei esu biggrin.gif ir kad visiems aptemtu protas, kai mane pamatytu, nors siandien vel saule sviecia. Vnz, darysiu siandien proto uztemima biggrin.gif , jei gausis. Varysiu i karnavala paskui, o jus imkit vaiszuku nuo ilgesio ir toliau, sveikit!
Atsakyti
Sveikos,

Džiugu, kad čia pas jus ne per liūdniausios nuotaikos biggrin.gif Aš, tiesą sakant, gal irgi ne taip ir blogai jaučiuosi, nors jau nebežinua, net jažkaip sunku įvertint g.gif
Gaila, kad visiškai nebesuprantu savo buvusiojo ir mano Ilgesio kaltininko, vakar buvom susitikę, tikrai visais gerai laiką praleidom, jis daug apie save kalbėjo, kad labai pasimetęs gyvenime, kad jam tūksta atramos, tada susimčstė ir pasakė, kad nesijuokčiau, bet ta atrama jam vis dar esu aš. Stengiausi nenagrinėti to, kas buvo, po to labai sunku būna, o rezultatas tas pats, tiesiog bendravau ir tiek, bet tai vis tęsiasi ir tęsiasi, susitinkam vos ne kiekvieną savaitgalį, bet niekas nesikeičia. Jis pasako, kad pasiilgo manęs, bet nieko nedaro, kad vėl būtume kartu, gal daugiau elgiasi kaip su gera drauge, bet intymumas jaučiasi, nu nesuprantu doh.gif galiu įsivaizudoti jo pasimetimą apskritai gyvenime - bet jo elgesys tai schmoll.gif be viso šito, jis dar ir atsiprašo manęs, kad paskambina, kad skaudina, nu žodžiu... unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, Afroditte. Tu man visada sakei, kad taip padaryčiau, o aš neklausiau. Pati nesupratau savęs. Nesupratau, ko iš jo noriu. Galbūt tikėjau, kad tai gali būti mano žmogus. Bet dabar doh.gif dėkinga likimui, kad parodė, koks jis egoistas, savanaudis. Juk pamenat, jis mano neteisingu sprendimu pavadino tai, kad susitaikiau su vyru unsure.gif Iš kur jam žinoti, kas yra neteisinga. Aš apsisprendžiau ir tas sprendimas yra mano. Matyt, teisingu sprendimu būtų pavadinęs mano skyrybas su vyru ir lakstymą paskui jį blink.gif Savanaudis, savimyla kaip tas drakoniukas: viskas tik man ir man biggrin.gif Bet stengsiuos nelaikyti pykčio, stengsiuos atleisti, juk pati jo to prašiau. Buvo laikas, kai suvokiau, jog galėsiu su juo kalbėtis apie orą, galėsiu bendrauti ir širdies neskaudės. Dabar suvokiu tai, kad su tokiu žmogumi aš net ir apie orą kalbėtis nenorėčiau. Bet kaip jau sakiua, šitoj istorijoj taškas padėtas. Iš naujo nepradėsiu. Jis daug man davė, vien jo dėka pasitaisė santykiai su vyru, bet tik tiek.
Gėlyte, tavo ilgesio elgesy aš kažkodėl matau savo ex"gerbėją"-genį. Tikiu, kad tau gali labiau pasisekti, bet būk atsargi, neleisk, kad žaistų tavo jausmais 4u.gif
Atsakyti