QUOTE(RVB @ 2007 02 19, 00:53)
Jei turetumem geru patarimu, kurie veikia, kla gi mes cia veiktumem?
Kiekvienas savo isbando. Kas gi buvo netvarkoj? Jis gal ka uzsimine, kalbejotes? Kiek jau laiko si busena trunka? Siaip daug kam padeda, jei sugebi susikoncentruot, daug darbo, nauji uzsiemimai, darbus daryt, kuriu nekenti, bet reikia padaryt, bent jau tuo metu uzimi smegenine
Tasymaisi po kabakus su draugem bent jau man nieko nedave, nezinau, kaip tau, bet man tai dar labiau sirdi suspausdavo, tam turi prisirpti laikas, kai PATI to nori. Skaityk daug knygu, kur reikia labai susikaupti (na tai kas, jei ta pati puslapi desimt kartu perskaitysi ir nieko nesuprasi, bet bandysi suprast, apie ka rasoma
, gal vienuolikta karta vis tik gausis). Eik i grozio salonus, as ta dariau nuo pat pradziu, bent jau sau pagerinsi nuotaika, palengvinsi pinigine, bet ir sirdi tai dienai. Isidemet reikia stai ka butinai! :mylek dabar save, nes tau niekas kitas meiles taip negali duot, kaip pati sau, elkis su savim graziai, pirk sau geliu, na, papuosalu at kitka, sugalvosi, ko nori, vnz, lepink save, kaip gali, patikek, tai atsimokes butinai! Gal ne iskart, bet bus rezultatu! Pradziai tiek, manau, kitos merginos ryte perskaiciusios irgi tures, ka pasiulyt. O dabar, kai eisi i lovyte palinkek sau desimt kartu geros nakties ir isivaizduok, kokia ji gera turetu buti (na, pagal galimybes, zinoma
). Labanakt!

Tasymaisi po kabakus su draugem bent jau man nieko nedave, nezinau, kaip tau, bet man tai dar labiau sirdi suspausdavo, tam turi prisirpti laikas, kai PATI to nori. Skaityk daug knygu, kur reikia labai susikaupti (na tai kas, jei ta pati puslapi desimt kartu perskaitysi ir nieko nesuprasi, bet bandysi suprast, apie ka rasoma

Pirmas patarimas ir pats pats svarbiausias - JOKIU BUVIMU DRAUGAIS JEI KAZKA JAM JAUTI NEI PAPRASTA DRAUGISKUMA IR TAVE TAI SKAUDINA

Antras patarimas - laikinai istrink, uzblokuok visus kontaktus ir tobulink save. Skaityk knygas, eik kazkur su draugem, ieskok veiklos, kad butum uzsiemus ir negalvotum apie jy. Nusipirk nauju drabuziu, kosmetikos, pasidaryk masaza ar siaip kokia malonia procedura - patikek, tai stebuklingai veikia, na ir kas kad trumpam

Trecia, suprask, kad gyvenimas negali suktis aplink viena vaikina. Jei jam neskaudu, jis taves nenori, tad kodel ir tu turetum kankintis? Rask gyvenime rimta tiksla ir jo siek, o meile ateis tada, kai pati to nores

Ketvirta, kaip sake RVB - mylek save, nes tik tada kazkas pamils ir tave

O jei tik kas - rasyk mums