Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi sauskelnės

O kur pirkti tuos swimmeriu pampersus parduotuvese? As kazkaip nerandu.. ax.gif
Atsakyti
nepasakyciau kad jos nepraleidzia ax.gif prie juros naudojom tai visgi buvo avarijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2008 11 20, 13:24)
Sveikos mamytes 4u.gif  mes su maziuku keliausim pasipliuskenti...vat perskaiciau visa temele bet vistiek nelabai supratau kas geriau? g.gif  spec.triusikeliai ar tie spec.pampersai? g.gif  gal kas nors galetu man paaiskinti... ax.gif

Man taip pat butu idomu suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
mums asmeniskai, labai patiko neperslampamos sauskelnes, avariju neturejome 4u.gif
kiekvienos mamytes pasirinkimas, ka ji des mazyliui per maudynes
tik kiek esame buve baseine ar pan, tai reikalaudavo uzdeti priziuretojai, nzn, o gal cia tik mums taip pasitaike blush2.gif
ta prasme reikalaujama higienos, juk maziukui nepasakysi, kad nedaryk i baseina wub.gif
Atsakyti
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu doh.gif Gal uzmatet kur?
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2009 09 23, 08:56)
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu  doh.gif  Gal uzmatet kur?

zinokit ir as tokio dydzio niekur neradau bent jau Alytuje g.gif
tai ejom veliau i baseina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niviuke @ 2009 09 23, 08:56)
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu  doh.gif  Gal uzmatet kur?

as pirkau hyper maximoj, bet tai buvo pries kelis menesius. turiu pora atlikusiu tokio dydzio jei reiktu smile.gif o siaip tai pas mus baseine turedavo parduoti smile.gif tik ten tada labai brangiai gaunasi
Atsakyti
Mamytes, nesikrimskit, jei nerandat visai mazu sauskelniu plaukimui. Mano suneliui 2 men, sveria nepilnus 5 kg. Labai sekmingai paplaukiojom su Huggies Little Swimmers 7-12 kg. O tokiu prekybos centruose buna.
Atsakyti
Sveikos,

Aš tai saviškiui pirkau Lindex'e tokias plavkytes daugkartines, kur viduje idetas celofanas. Labai patogu, isplauni ir vel naudoji tongue.gif
Atsakyti
mes naudojam huggies spec. plaukiojimui,labai patogios.
Atsakyti
Konkretus ''deficitas'' su tom Huggies maudymosi sauskelnėmis. Kai nereikėjo, atrodo visur jų buvo pilna, o kai prisireikė tai nė sau žiburiu nerasi. Aš pirkau ''Vaikų mieste'', taip pat kiek žinau pardavinėja www.assorti.lt
Atsakyti
KAIP GI JIE VANDENS NESIURBIA g.gif
Atsakyti