Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi sauskelnės

mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2010 07 19, 18:05)
KAIP GI JIE VANDENS NESIURBIA g.gif

siurbia kazkiek, tik jos kaip celofanines, imerkit vaika su paprastu "Pampersu", tai tiek prisiurbs vandens kad nuo svorio nukris nuo sikniuko, o tos plonutes ... itariu jai daug kartu apsisisioja lelius tai ir isbega pro sonus viskas blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 02 01, 15:38)
mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau.  thumbup.gif

ir mes sitas naudojam thumbup.gif

o kaip atrodo tos daugkartines?nes kiek ziurejau tai pas mus tik tos potty training pants yra, o maudynems nemaciau blush2.gif nors maciau vienas tokias kaip plastmasines, tai cia tos?bet net nepagalvojau paziureti, nes as kazkaip uz labiau naturaluma blush2.gif
Atsakyti
klausykit, važiuojam atsotogaut, žadu mažajam imt tų sauskelnių, kad į baseiną neprivarytų. Iš patirties - kiek per dieną susinaudoja? 2vnt dienai pakaktų? g.gif šiaip jis eina ant puoduko, planuoju ir su paprastom maudymosi kelnaitėm laikyt, bet vat į baseiną žadu kišt su tom vienkartinėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 04, 00:55)
siurbia kazkiek, tik jos kaip celofanines, imerkit vaika su paprastu "Pampersu", tai tiek prisiurbs vandens kad nuo svorio nukris nuo sikniuko, o tos plonutes ... itariu jai daug kartu apsisisioja lelius tai ir isbega pro sonus viskas  blush2.gif  cool.gif

Pastebėjau, kad šios sauskelnės nedaug šlapimo sugeria, mūsų mažajam greitai viskas lauk išbėgo, kadangi buvo ne vandenyje tuo metu, tai ir pamatėme smile.gif Tai įtariu, kad kai vaikas ilgai vandenyje, tai tuomet viskas vandenin doh.gif
Atsakyti
na o kaip Bambino Mio maudymosi kelniatės.. prisiskaičiau gerų atsiliepmų apie jas. Gal kas jau turit, bandėt?
Atsakyti
nu ir pravalas , kaip tik paemiau i rankas vaika , nesiau i vandeni tai zinokit kiaurai ji mane pasventino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viksvaa @ 2011 07 19, 23:40)
nu ir pravalas , kaip tik paemiau i rankas vaika , nesiau i vandeni tai zinokit kiaurai ji mane pasventino  doh.gif

Aha, pastebėjau ir aš, kad tos sauskelnės dėl vaizdo tik, nes kaip iškeliu iš vandens taip iš šyla man šonas biggrin.gif tai nupirkau dabar kūdikiškas glaudes, koks skirtumas per ką siusiot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 09 07, 11:12)
Aha, pastebėjau ir aš, kad tos sauskelnės dėl vaizdo tik, nes kaip iškeliu iš vandens taip iš šyla man šonas  biggrin.gif tai nupirkau dabar kūdikiškas glaudes, koks skirtumas per ką siusiot hihihi.gif

Man tai atrodo, kad tos sauskelnes ir nera pritaikytos sisiukui sulaikyt, o tik tam, kad sulaikytu kakuti smile.gif mums namuose maudant buvo taip, ikisom savo mazaja i vonele, po keliu minuciu ziuriu kyla spiriukai i pavirsiu biggrin.gif tai tos sauskelnes tam ir reikalingos, kad tokia situacija neivyktu baseine biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

norejau paklausti kaip naudojat tas neperšlampamas maudymosi kelnaites (ne sauskelnes).

kaip jas naudojat? dedat pampersus po apacia ar kaip? 4u.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame skyrelyje yra draudžiami.
Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten.

Moderatoriai
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 02 01, 16:38)
mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau.  thumbup.gif

Kokia ju kaina mazdaug? Kaip jos apsaugo nuo avariju vandenyje?

Reikia sauskelniu ar daugkartiniu kelnaiciu vaikui 11 kg sverianciam. Jei kas turit likusiu, rasykit. Vilniuje.

Kokia nuomone apie tokias daugkartines sauskelnes? Ar jos geros, ar verta tokias pirkti? Ar jos nepadidintos? Gal kas turejot, idomu butu isgirsti jusu nuomone..

klausiu apie tokias daugkartines sauskelnes maudynems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 29 sausio 2012 - 19:06