Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi sauskelnės

mes turime 8 vienetus, 10-15kg, pampers.Galetume perleisti, nes jau isaugome.
Atsakyti
QUOTE(skorpas+saulys @ 2004 12 16, 16:59)
mes turime 8 vienetus, 10-15kg, pampers.Galetume perleisti, nes jau isaugome.

Mums reiketu!!!O kur tu randiesi???
Atsakyti
Gal zinot ar buna maziems leliukams plaukimo sauskelniu? Nes man mazylio pasaulyje sake,kad mazesniu kaip 7 kg nebuna, o mano pupa kol kas tiek nesveria wink.gif

O su kelnytem tai nerizikuociau, nes manoji megsta pakakoti i vandeni, tai baseinas po musu turtu vandeni keisti smile.gif
Atsakyti
Man truputi nepatinka kad leidzia plaukiot su medvilniniais trusikeliais. Tie vaikai ir sisioja i vandeni. O daugelis ir kakoja skystai tai tie medvilniniai triusikeliai tiek ir teapsaugo...
Atsakyti
as pirkau Kotrynos parduotuvej Ukmerges gatvej
Atsakyti
QUOTE(musmere @ 2004 12 20, 23:11)
Man truputi nepatinka kad leidzia plaukiot su medvilniniais trusikeliais. Tie vaikai ir sisioja i vandeni. O daugelis ir kakoja skystai tai tie medvilniniai triusikeliai tiek ir teapsaugo...

Na nezinau, maniske baseina lanke nuo 2 men ir tikrai nei karto nepasisiojo, nei pakakojo i vandeni g.gif Paprasati tai padarydavo tik isrengus, kol perrenginedavau. Na pacios pagalvokit juk kai vonioj maudot ar pasisioja vaikas? pakakoja? jei taip tai tik tada verta susirupinti.
kazkokiu nauju super maudymosi kelnaiciu, tipo nepraleidzia tai kas i vidu padaroma, o paskui iskalbiama, maciau naujoj Semper parduotuvej, Kubiliaus 1 Vilniuje. Kaina virs 10lt nesidomejau.
Atsakyti
Brendutei
mes gyvename Kaune, Jonavos gatveje.
Atsakyti
Maudymuisi skirtu sauskelniu buna ir Kotrynoje (Huggies).
Parodoje "Vaiku salis" pirkau daugkartines plaukiojimo sauskelnes (atseit "plavkes"), jos is storos specialios medziagos, gerai apsispaudzia apie kojytes ir pilvuka, dydziai pagal svori, galima skalbti masinoje. Tik kaina nelabai patraukli - 23lt. Pakelis sauskelniu (12vnt.) - apie 28lt. Tai ir skaiciuokit, kas labiau apsimoka. Jas veza ta pati firma, kuri importuoja BEBI, Humana koses. Kaune jie randasi kazkur Europos prospekte (Vilijampoleje).
Atsakyti
QUOTE(Ingule @ 2004 12 21, 10:38)
Na nezinau, maniske baseina lanke nuo 2 men ir tikrai nei karto nepasisiojo, nei pakakojo i vandeni g.gif  Paprasati tai padarydavo tik isrengus, kol perrenginedavau. Na pacios pagalvokit juk kai vonioj maudot ar pasisioja vaikas? pakakoja?

Maniskis buvo prikakojes vonioje smile.gif
Dabar kai didesnis tai jau nekakoja. O ar pasisioja tai kaip matyt? g.gif
Atsakyti
Dakui, Zise.

Ingule, del prisysiojimo - tai negali buti tokia tikra. Mano trimetis kartais dar voniaoje prisysioja, tai ka kalbet apie leliukus. O juk vandenyje nesimato wink.gif
Atsakyti
Man stai klausimas iskilo. O maziai tame sysiuky ir kakuty (na jei taip nutinka) maudosi ir nardo g.gif Taip gundziausi su sunaiteliu i baseina vazineti, bet dabar jau net nezinau. Nors gal reikia pratinti g.gif Juk ezeruose vanduo turbut dar labiau pri...pri...pri... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Na, tam ir reikia sauskelniu smile.gif Be to vanduo atskiedzia, jis keiciamas ir chloruojamas... O ir vonioje pasysiojus juk netrauki vaiko ir vandens nekeiti smile.gif
Atsakyti