Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi sauskelnės

Pas mus liko gal kokiu 10 plaukiojimui skirtu pampersu, kurios galetume padovanoti. Nes musu 2.gif jau didelis ir savarankiskas. wink_3.gif

Atsakyti
Sveikos,
ruošiamės mes šią vasarą į kelionę su maže, važiuosim pailsėti į šiltus kraštus, todėl beruošiant visą mantelę iškilo toks klausimas: kaip maudysimės baseine? O ir jūroj? g.gif Turbūt reiktų kažkokių a la maudymukų? Bet tokiai mažai mergaitei dar reiktų sauskelnių į vandenį... doh.gif
Ar esat pirkusios kažkokias maudymuisi skirtas sauskelnes? Ar jos daugkartinio naudojimo? Kur jas pirkti?
Žodžiu, pasidalinkit savo patirtimi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 06 14, 10:31)
Sveikos,
ruošiamės mes šią vasarą į kelionę su maže, važiuosim pailsėti į šiltus kraštus, todėl beruošiant visą mantelę iškilo toks klausimas: kaip maudysimės baseine? O ir jūroj?  g.gif  Turbūt reiktų kažkokių a la maudymukų? Bet tokiai mažai mergaitei dar reiktų sauskelnių į vandenį...  doh.gif
Ar esat pirkusios kažkokias maudymuisi skirtas sauskelnes? Ar jos daugkartinio naudojimo? Kur jas pirkti?
Žodžiu, pasidalinkit savo patirtimi  ax.gif  4u.gif

Sveikute, tavo maziule viena diena vyresne uz mano bernioka.
Atostogausime tikrai siltame kraste ir jokiu pampersu vaikui negalvoju deti (juk sitaip karsta bus), esu nupirkusi 2 maudymosi kelnaites (tokias tikras, vyriskas, labai juokingai atrodo). Juk kakuti jie jau daro 1 karta i diena, o sisiukas - ne beda.
Pampersinius trusikelius esu nupirkusi is smalsumo (nezinomos firmos) - tikrai nera daugkartiniai ir nemoku paaiskinti, bet zymiai prastesni uz Pampers normalius pampersiukus.
Atsakyti
Kad prikakos į baseiną, tai aš net nesijaudinu, nes ir dabar į pampersą nekakoja, tik į klozetą tongue.gif (aš ją palaikau virš klozeto ir jinai padaro "didįjį reikalą").
Bet kažkaip sakau gal privalomai kūdikiai turi būti su spec sauskelnėm, dėl higieninių sumetimu ar kokių tai baseino priežiūros reikalavimų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausyte1 @ 2005 06 14, 11:19)
Kad prikakos į baseiną, tai aš net nesijaudinu, nes ir dabar į pampersą nekakoja, tik į klozetą  tongue.gif  (aš ją palaikau virš klozeto ir jinai padaro "didįjį reikalą").
Bet kažkaip sakau gal privalomai kūdikiai turi būti su spec sauskelnėm, dėl higieninių sumetimu ar kokių tai baseino priežiūros reikalavimų  g.gif  biggrin.gif

Apie tuos reikalavimus net ir pagalvoti i galva neatejo. Drauge su sisiojanciu leliuku atostogavo, jisai maudesi baseine ir niekas nieko. Na, niekaip neisivaizduoju maudymosi su pampersu - taigi vanduo i ji susigers, temps vaika zemyn.
Bet vat pagalvoju, kaip jie ta siluma istvers, maciau tokiu spec.basanoskyciu papludymiams, tokios gumines (ar neteko nieko girdeti).
Atsakyti
Pas mus yra reikalavimas, kad jei vaikas dar naudoja sauskelnes ir baseine butinai turi buti su specialiomis maudymui skirtomis sauskelnem. Mes naudojame specialias Huges firmos sauskelnes (little swimers). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2005 06 14, 17:41)
Pas mus yra reikalavimas, kad jei vaikas dar naudoja sauskelnes ir baseine butinai turi buti su specialiomis maudymui skirtomis sauskelnem. Mes naudojame specialias Huges firmos sauskelnes (little swimers).  thumbup.gif

O Lietuvoj tokių yra? g.gif Kaip suprantu, jos nėra daugkartinio naudojimo? unsure.gif Vieną kartą užsidėjai, įlipai į baseiną, išlipai ir viskas?
Ar ne taip? doh.gif
Atsakyti
Jos tikrai vienkartinio naudojimo. Ar ju yra Lietuvoje nezinau smile.gif
Atsakyti
Baseine mes naudojame Hugies Little swimmers vienkartines sauskelnes (pirkome Čipoline). Kaina 12 vnt. apie 25 Lt.

Tačiau yra ir daugkartinių specialių plaukiojimui skirtų kelnaičių Banbinomio, sako jų yra pirkti Nuke (www.banbinomio.com). Mes kol kas jų nepirkome, bet į baseiną mamos su tokiomis atsineša leliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumzirgis: 14 birželio 2005 - 20:56
Ir mes baseine naudojome minetas HUGGIES sauskelnes. jos "neprigeria" vandens ir nepasidaro sunkios smile.gif Beje, mes turime beveik visa ipakavima(is jo esame sunaudoje tik 1 sauskelnes) galime jums parduoti tongue.gif
Atsakyti
O mes baseine nebenaudojam jokiu sauskelniu schmoll.gif Nereikalauja, tai ir neneudojam smile.gif Juolab prie juros, man gaila tu vaikuciu kurie su pamperiais laksto unsure.gif Nu prisisios ant smeliuko, nu ir kas tongue.gif turiu kelis tuos pamperius, drauge atidave, taip ir metosi iki shiol, taip ir mes kam nors atiduosim ax.gif
Atsakyti
Kaune, Mazylio baseine privaloma turet sauskelnes. Ir pageidautina butent tas vienkartines. Tos kelnaites daugkartinio naudojimo neapsaugo baseino taip patikimai. Siaip kalbejau su vieno sporto klubo darbuotojais - sake, kad jei vaikas prikakotu i vandeni baseine, tai bent jau jiems kainuotu apie 4000 lt jo valymas, filtru tvarkymas. Todel man visai suprantamas reikalavimas vaikus i baseina su sauskelnem vesti. Nezinau, kaip uzsieniuose su tokiais dalykais, rasau tik ka zinau apie musu situacija.
Atsakyti