QUOTE(mammy @ 2007 03 16, 09:09)
Mes kai važiavom į akvaparką pirkom huggies maudimosi pampersus. Visai man jie patiko. O vandens tai tikrai kažkokiu būdu jos nesugeria 

puiku, jei i baseina su jais galima!!! o as taip intensyviai ieskojau triusikeliu baseinui

ar man kas paaiskins kaip taip gali buti? sisiuka sugeria,o vandens ne?

QUOTE(joolita @ 2007 03 19, 16:34)
iš išorės nepraleidžia vandens į vidų

pirkom Little swimmer praeitą vasarą, 19.99 lt IKI parduotuvėj 12 vnt 7-12 kg. žiemą tos pačios sauskelnės kainavo toj pačioj parduotuvėj 9.99 lt (ne sezonas). tad jei yra galimybė, įsigykit bent pakuotę žiemą. be to jie nėra tokie "vienkartiniai". vaikutis baseine per 20 min tiek ten ir tepadaro. namie išvertus puikiai išdžiūsta ir galima naudot vienus bent 3-5 kartus laisviausiai.

QUOTE(Meka @ 2004 12 12, 21:12)
siaip geriau pirkt kokioj vaistinej nes viso poko tikrai nereikia.. vienas sauskelnes turi ir viskas paskui jas isdziovini ir vel naudoji mum taip baseino sesutes patare sake visos mamos taip daro.. o jei nori tai gi su triusikeliais geriau..
Su triusikėliais ne visur leidžia,nes jos vistiek praleidžia. O kad pampersus džiovina, tai nežinau, aš kažkaip prieš. Tai gal ir prisisiotus pampersus pradėsim džiovinti?
QUOTE(vaida L @ 2007 04 16, 08:48)
Su triusikėliais ne visur leidžia,nes jos vistiek praleidžia. O kad pampersus džiovina, tai nežinau, aš kažkaip prieš. Tai gal ir prisisiotus pampersus pradėsim džiovinti?
tai kad baseine vaikas tebūna 20 min. (bent jau kūdikių baseine, nekalbu apie aquaparkus ar ilsėjimusis prie vandens) negi tiek daug prisisioja. be to instruktoriai patys sako, kad baseine vaikai ne tuo užsiėmę, todėl sisioja retai. todėl vidus nesušlampa visai, arba vos vos... nemanau kad vaikui nuo to blogiau

QUOTE(ieskanti @ 2007 03 12, 13:51)
Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin
Kazi NUKE buna tokiu dalyku 

aš tai perku spec triusikėlius mažylio pasaulyje, kartais tokių daiktų būna "rubukuose". Kadangi komentaruose daug teorijos, papaskosiu kaip sekėsi mums, nes dažnai i baseina pavaikštom.
Taigi -aplamai ir sauskelnės ir spec triusikėliai yra tik kakučiui sulaikyti, siusiukas i vandenį tikrai pateks. mums buvo beda kai plaukiojom su sauskelnem, nes jos nugarytėje pilnai neapgaubia ir deja raveliu kakutis gali "pabėgti", kas mums ir atsitiko.
O va kelnytės, jos yra ne tik su gumytėmis, bet ir raišteliais, todėl yra tikrai saugiau.
Tiesa spec. sauskelnes tikrai galima džiovinti, nes jos visai kitokios nei paprastosios
Taigi -aplamai ir sauskelnės ir spec triusikėliai yra tik kakučiui sulaikyti, siusiukas i vandenį tikrai pateks. mums buvo beda kai plaukiojom su sauskelnem, nes jos nugarytėje pilnai neapgaubia ir deja raveliu kakutis gali "pabėgti", kas mums ir atsitiko.
O va kelnytės, jos yra ne tik su gumytėmis, bet ir raišteliais, todėl yra tikrai saugiau.
Tiesa spec. sauskelnes tikrai galima džiovinti, nes jos visai kitokios nei paprastosios
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 04 16, 18:33)
Labas, tokiu reikia mums skubiai... Gal kas patars kur yra pirkti tikrai, kad nesiblaskyciau be reikalo?
Gal kas turit pradaryta poka ir nebenaudojat ar neisnaudosit tu pampersu baseininiu, kur kelis kart panaudot galima... Parasykit i az , labai prasau.

Fantastika. Perskaičiau visus komentarus ir radau, ko reikia - kur yra specialių maudymuisi skirtų kelnaičių. Kadangi čia paminėta daug parduotuvių, tai neabejoju, kad rasiu. Dabar belieka susirasti specialius batukus į vandenį bristi ir galime ramiai skristi ilsėtis.
mes ir pries pora dienu buvom akvaparke ir isigijau tu sauskelniu tai viskas buvo