Manau,kad Huggies geriausos

Nors niekas neatsake, pati Kotrynoj radau 11 - 15 kg, yra ir dar didesniu. Kaina 25 lt. Maudykim savo mazuosius...

Gaila, anksčiau nemačiau šios temos, iškart būčiau pasakius. Jų daugiausiai ir yra Kotrynos tinklo parduotuvėse. Mes perkam vaikų mieste.
Tikrai maudymosi sauskelnių yra ir Čipoline - Akropolyje, Vilniuje

o būna mažesnių dydžių?tikiuosi,kad taip nes ruošiamės į baseiną..tai teks į parduotuves užsukt,o aš kažkaip galvojau,kad jos vaistinėse visad būna

O jūs man atsakykit kur ir kada naudojat tas maudymosi kelnaites?
Nusipirkau aš jas prieš važiuojant prie jūros,bet pasirodo,kad ten jos visai nenaudingos
Netgi nepatogu vaikui,kai smėlio prilenda po apačia
O ir sysiuko sugeria gal tik vieną pasysiojimą
Tai kad ir kam jas naudoti?
Gal nebent į baseinus

Nusipirkau aš jas prieš važiuojant prie jūros,bet pasirodo,kad ten jos visai nenaudingos

Netgi nepatogu vaikui,kai smėlio prilenda po apačia

O ir sysiuko sugeria gal tik vieną pasysiojimą

Tai kad ir kam jas naudoti?

Gal nebent į baseinus

mes einam į basieną, tai ten ir naudojom. aki buvom viešbuty atostogaudami, ten irgi buvo baseinas. Atsiklausėm ir mums leidos u mažuliu eiti, tai irgi naudijom. Prie jūros buvo su paprastu ir nesukom saugalvos. Išlipus iš vandens, iškart nuimu

tik į baseiną keliaujant

Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin
Kazi NUKE buna tokiu dalyku

QUOTE(ieskanti @ 2007 03 12, 11:51)
Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin
Kazi NUKE buna tokiu dalyku 

jeigu moka daryt į puoduką ir avarijų nepasitaiko, tai galima be tokių kelnaičių, bet jei, aš nerizikuočiau

labai geras dalykas.
kaip jos sugeria sisiuka,o vandens ne??????????