Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi sauskelnės

Manau,kad Huggies geriausos wink.gif
Atsakyti
Nors niekas neatsake, pati Kotrynoj radau 11 - 15 kg, yra ir dar didesniu. Kaina 25 lt. Maudykim savo mazuosius... bigsmile.gif
Atsakyti
Gaila, anksčiau nemačiau šios temos, iškart būčiau pasakius. Jų daugiausiai ir yra Kotrynos tinklo parduotuvėse. Mes perkam vaikų mieste.
Atsakyti
Tikrai maudymosi sauskelnių yra ir Čipoline - Akropolyje, Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
o būna mažesnių dydžių?tikiuosi,kad taip nes ruošiamės į baseiną..tai teks į parduotuves užsukt,o aš kažkaip galvojau,kad jos vaistinėse visad būna g.gif
Atsakyti
O jūs man atsakykit kur ir kada naudojat tas maudymosi kelnaites? g.gif
Nusipirkau aš jas prieš važiuojant prie jūros,bet pasirodo,kad ten jos visai nenaudingos schmoll.gif
Netgi nepatogu vaikui,kai smėlio prilenda po apačia schmoll.gif
O ir sysiuko sugeria gal tik vieną pasysiojimą rolleyes.gif
Tai kad ir kam jas naudoti? g.gif
Gal nebent į baseinus g.gif g.gif
Atsakyti
mes einam į basieną, tai ten ir naudojom. aki buvom viešbuty atostogaudami, ten irgi buvo baseinas. Atsiklausėm ir mums leidos u mažuliu eiti, tai irgi naudijom. Prie jūros buvo su paprastu ir nesukom saugalvos. Išlipus iš vandens, iškart nuimu tongue.gif
Atsakyti
tik į baseiną keliaujant 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin bigsmile.gif Kazi NUKE buna tokiu dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ieskanti @ 2007 03 12, 11:51)
Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin bigsmile.gif Kazi NUKE buna tokiu dalyku g.gif

jeigu moka daryt į puoduką ir avarijų nepasitaiko, tai galima be tokių kelnaičių, bet jei, aš nerizikuočiau schmoll.gif
Atsakyti
labai geras dalykas.
Atsakyti
kaip jos sugeria sisiuka,o vandens ne?????????? g.gif
Atsakyti