O mum tik 25 dienos, bet jau para kaip neissitustina, stena, bet nieko nesigauna, kartais pirscioja. Patarkit ka tokiam mazam daryti? Maitinu savo pienu, bet pritrukus kartais daduodu maistelio tuteli 1.
O kaip daznai vaikiukas turi tustintis, kaip yra normalu? Nes, kai maitinau pati tas kelias dienas, tai pakakodavao per kiekviena maitinima, ir gydytoja sake, kad tai yra normalu, o dabar vos ne vos isstena karta per diena...
QUOTE(Truta @ 2007 05 01, 14:44)
O kaip daznai vaikiukas turi tustintis, kaip yra normalu? Nes, kai maitinau pati tas kelias dienas, tai pakakodavao per kiekviena maitinima, ir gydytoja sake, kad tai yra normalu, o dabar vos ne vos isstena karta per diena...
na dar i diena tai, atrodo, normalu. Va kai jau neprakakoja kelias dienas - 2-3, tai manyciau jau nlb gerai. Paklauskit savo gydytojos, ji teisingiau isaiskins, jik kiekvienas lelius skirtingas.
Maniske anksciau tustinosi i kiekviena pampersa, kuri keisdavau pries kiekviena maitinima. Bedos prasidejo gal pries 1.5sav. Is pradziu pasitustindavo labai mazai ir ne i kiekviena pampersa. Pries kelias dienas pradejom valgyti misinuka (karta per diena),tai visai nesitustina jau gal 2-3 dienas. Siaip ji nestena, tik pradejus valgyti pradeda raitytis, keliskart patraukia ir verkia supykus, Ir apskritai pasidare labai irzli, ypac vakarais. Kaip jai padeti nezinau

mes ir turėjom problemų
maždaug nuo 2,5 mėnesio. Prieš tai darydavo kaip pagal grafiką. Pradėjo nesituštinti iki 5 dienų, neramus būdavo. Daktarė pasiūlė slyvų nuoviro duoti, tai tik tam kartui padėdavo. Nuo ketvirto mėnesio pradėjau duoti trinto banano ir reikaliukai susitvarkė

Mes vargstam nuo 1 mėn. ir taip jau 4 mėn.
Visokių gydytojų nuomonių prisiklausyta
vieni sako, kad normalu, kiti sako, kad nenormalu maitinant tik MP. Pakakodavo tik su termometro padirginimu, mikrolaxo klizmutėmis arba kartais duphalacas padėdavo. Nenorėjau šių priemonių naudoti, bet...nesituštindavo net iki savaitės, pradėdavo gausiai atpylinėti, darydavosi neramus.
Bet dabar situacija atrodo pradeda keistis
. Pradedu primaitinti avižų ir grikių košytėmis. Dar tarkuotą obuoliuką valgėme. O geriausiai tai Semper juodųjų slyvų tyrelė (nuo Hipp slyvų tyrelės buvo dar labiau sukietėję) padėjo (netyčia ją atradau Maximoje)
Daviau vakar ir šiandien po 1/2 indelio. Tai vaikis šiandien net 2 kartus prikrovė krovinį, vos ne kad ligi ausų
. Ir mačiau, kad pats gražiai pastenėjo
Gal kam tai ir juokinga, bet mums tai didžiulis stebūklas

Bet dabar situacija atrodo pradeda keistis

mamytės, gal galit pasakyt ar tos mikrolax klizmutės specialiai vaikams yra? Buvau nusipirkus sau, maniau kad po gimdymo prireiks, bet taip ir liko. Galvoju ar mažiukei tiktų. Jau 7 dieną nepakakoja...
Dar šiandien palauksiu, bet vakare jau turbut reiks padėt jai..

QUOTE(Monciuke @ 2007 07 24, 10:10)
mamytės, gal galit pasakyt ar tos mikrolax klizmutės specialiai vaikams yra? Buvau nusipirkus sau, maniau kad po gimdymo prireiks, bet taip ir liko. Galvoju ar mažiukei tiktų. Jau 7 dieną nepakakoja...
Dar šiandien palauksiu, bet vakare jau turbut reiks padėt jai..

Jeigu maitini savo pienuku tai nieko baisaus jei ilgiau nekakoja. O jeigu matai kad stengiasi tai daryti ir nesigauna tada reikia padet jau. As tai klizmuciu nenaudoju,paduodu kosytes avizu tai geraiu sekasi.
ir mes vargstam nuo 1 menesio...
siulyciau nueiti pasikonsultuot su gastroenterologu- jie kiekvienoje vaiku poliklinikoje yra, mes tai labai dziaugiames savo pilvuku daktaryte, daug naudingu patarimu dave
sekmes

siulyciau nueiti pasikonsultuot su gastroenterologu- jie kiekvienoje vaiku poliklinikoje yra, mes tai labai dziaugiames savo pilvuku daktaryte, daug naudingu patarimu dave

sekmes

QUOTE(kyccia @ 2007 02 15, 15:38)
mamytes padekit... mano katinelis jau keturios paros nepasitustina , kaip jam pagelbeti?

Pas mus irgi buvo tokia problema, tai vaistineje pirkau klizmutes, arba daviau vaistuku dupfalac
pakakojo!!!
tik kazkaip mazokai, galvojau per savaite turejo daugiau prisikaupt. Bet turbut labai jau gerai isisavino mano pienuka

tik kazkaip mazokai, galvojau per savaite turejo daugiau prisikaupt. Bet turbut labai jau gerai isisavino mano pienuka

Labas rytelis.Mes jau vargstam su viduriukais nuo 1 mėnesiuko,jau išbandžiau termometrą ir muiliuko gabaliuką kišau.Šiandien jau 10 para kaip nekakoja
,važiuojam pas GYD pasikonsultuot.Viduriukai neužkietėję ir vaikas ramus,tik dujos eina lauk.Maitinu MP,vieną-du kartus per parą duodu mišinėlio.Man tai kažkoks siaubas su tais viduriukais