Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimai kūdikiams ir vaikams

sakykit, o ar grikiu kose gali viduriukus kietinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 05 08, 14:44)
sakykit, o ar grikiu kose gali viduriukus  kietinti g.gif

Ne, nekietina smile.gif
Atsakyti
ACIU, as kazkaip buvau isitikinusi,kad kietina, tad vengdavau duoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 05 09, 14:02)
ACIU,  as kazkaip buvau isitikinusi,kad kietina, tad vengdavau duoti  ax.gif

Ryziai tai tikrai kietina, tai mes iki siol ryziu neragave rolleyes.gif
Atsakyti
ryziu as taip pat neduodu jau labai senai, kiek zinau tai sie produktai tvarko viduriukus, bet patiems maziausiams gali buti peranksti dar duoti schmoll.gif
kivis,
dziovintos, sviezios slyvos, slyvu sultys
kefyras,
vynuoges,
selenos,
morku sultys,
nesmulkinti grudai, mes daigintus grudus pamirkytus vandenyje, labai graziai "lesam", zaidimo forma ji man ju pakramto, galvoju,kad gerai pilveliui g.gif

as surasiau ka zinau, kaip prieda prie pagrindinio maistelio, o kas dar tiktu g.gif g.gif
Atsakyti
As prie koki menesi pradejau duoti jogurta Activia. Ir labai skaniai valgo, ir manau, kad gerai veikia. Paprasto jogurto negaliu ikisti schmoll.gif
neva, idomi mintis apie grudus bigsmile.gif Kaip juos ruosti, is kur pirkti? blush2.gif niekada nesu susidurus smile.gif Be to, ar mums jau galima? unsure.gif
Atsakyti
mums beveik 2 metukai, uztat pasiulau grudu pakramsnoti, o perku tokiuose mazuose indeliuose, parasyta daiginti kvieciai, daiginti rugiai, juos ismirkau,kad butu minksti (nors kai nusiperku, paprastai visad buna minksti, tik labai gerai praplaunu butinai) ir zaidziam, "lesam" kaip pauksciukai biggrin.gif , zinoma, nedaug ten privalgo, tik pazaidzia smile.gif
pirkau juos rimi parduotuveje, prie ekologisku produktu buna padeti (taciau saldytuvuose), bet tikrai maciau ir maksimoje kur ekologiskos darzoves.

p.s. http://www.sveikaszm...r...&subtema=46

cia pasikaityti idejau, jei niekad nesate vartoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 05 07, 22:42)
Erdne, negi jums jis kietina?

Prisiduodam ir mes smile.gif Kaip ir neblogai gyvenam, tebegeriam Forlax kas 3 dieną. 3 dieną kakis kietokas pasidaro, bet pasitustina pati, visi pagaliukai, klizmutes seniai pamirstos. Del misinuku tai tikrai pastebejau, kad mums kietina bet koks, tik nustojus duoti misinuka susitvarkem. Buvau karves pienuko laseli pradejus duot, bet gastro gydytoja sake iki metuku geriau nieko nepilt i kose, na vis dar kiek ilasinu MP.
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 05 10, 21:17)
mums beveik 2 metukai, uztat pasiulau grudu pakramsnoti, o perku tokiuose mazuose indeliuose, parasyta daiginti kvieciai, daiginti rugiai, juos ismirkau,kad butu minksti (nors kai nusiperku, paprastai visad buna minksti, tik labai gerai praplaunu butinai) ir zaidziam, "lesam" kaip pauksciukai  biggrin.gif ,  zinoma, nedaug ten privalgo, tik pazaidzia  smile.gif
pirkau juos rimi parduotuveje, prie ekologisku produktu buna padeti (taciau saldytuvuose), bet tikrai maciau ir maksimoje kur ekologiskos darzoves.

p.s. http://www.sveikaszm...r...&subtema=46

cia pasikaityti idejau, jei niekad nesate vartoje  smile.gif

Aciu uz info. Kai ismoksim kramtyti, reiks pabandyti smile.gif

QUOTE(erdne @ 2009 05 11, 06:06)
Prisiduodam ir mes  smile.gif Kaip ir neblogai gyvenam, tebegeriam Forlax kas 3 dieną. 3 dieną kakis kietokas pasidaro, bet pasitustina pati, visi pagaliukai, klizmutes seniai pamirstos. Del misinuku tai tikrai pastebejau, kad mums kietina bet koks, tik nustojus duoti misinuka susitvarkem. Buvau karves pienuko laseli pradejus duot, bet gastro gydytoja sake iki metuku geriau nieko nepilt i kose, na vis dar kiek ilasinu MP.

O kaku i puodeli darote? As kazkaip galvoju, kad kai pradejom sodinti ant puoduko, problemos kaip ir nebeliko g.gif Manau, kad vaikui paprasciau daryti sedint ant puoduko.
O kiek kartu per diena darote? Mes tai paprastai 2-3 kartus (viena diena darem 5, tai buvau beissigandanti biggrin.gif). Butinai ryte sodinu, paskui po pietu miego ir vakare jei yra nuotaika smile.gif I pampersa labai retai bedarome kaku thumbup.gif
Atsakyti
nu pagaliau mums forlaks suveike ir suskystimo viduriukus smile.gif
Atsakyti
mums forlax suveike po 6 dienu, jau tada matesi kad kakutis geras, o del Jusu tokios problemytes ka gydytojas sake, kodel taip nutiko, ar jau buvo nuo gimimo? ar del kazkokiu priezasciu taip pasidare? gerai tai, kad kakutis nekieteja, o ar vartojate kokius vaistukus viduriams, nes esu skaiciusi, kad kazkurie vaistai taip padaro, jog paskui nelaiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 18 gegužės 2009 - 14:19
Labukas smile.gif
Seniai bebuvau uzsukusi pas jus - sesija ir egzai, tai laiko visai nera.
Pas mus viduriuku uzkietejimo problemos nebera, tfu tfu tfu ax.gif Jau menesi nebegeriam Forlaxo, profilaktiskai duodu savo pacios darytos slyvu ar kiviu tyreles ir viskas ok.
Tik va su puoduku nedraugaujam schmoll.gif Jei tik pradeda stenet, iskart ant puodo sodino ir... nieko. Dazniausiai lovytej atsistojusi pakakoja lotuliukas.gif
Atsakyti