Įkraunama...
Įkraunama...

Atlėpusios ausytės

Sveikutės 4u.gif 4u.gif mano mažiukas kai miegodavo jam visada užsiriwsdavo ausytė, ir netgi atrodė viena ausitė didesnė verysad.gif bet pradėjom nakčiai dėti kepurytę ir dabar dedam nors jam 7 su puse mėn.tai ausytės susinormalizavo. thumbup.gif Nežinau ar kam padės šis patarimas, bet nuo mažumės reikia stengtis kepurytę dėt bent nakčiai rolleyes.gif
Atsakyti
aš dėl to ir susidomėjau,mažius vis užriečia vieną ausytę gulėdamas ir man atrodo kad ji atlėpusi biški pasidarė,vyras sako kad aš tik isigalvoju ir nieko nėra biggrin.gif bet nenorėčiau kad kai užaugs vadintu atlepausiu schmoll.gif nors mes darlabai maži,bet reikia viską stebėt kad augtų gražus mano berniukas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamytee @ 2006 03 18, 21:18)
aš dėl to ir susidomėjau,mažius vis užriečia vieną ausytę gulėdamas ir man atrodo kad ji atlėpusi biški pasidarė,vyras sako kad aš tik isigalvoju ir nieko nėra    biggrin.gif 

Na ausyčių "nugulėti" tikrai neįmanoma schmoll.gif O jeigu pilvuke ji kiek prisispaudžia, tai po gimimo per kelias dienas "išsitiesina" 4u.gif

Labai norėčiau kreiptis į mamas, auginančias vaikučius su atlėpusiomis ausytėmis 4u.gif Neverta laukti ir "tempti gumos" - jeigu vakelio ausys atlėpusios, jas puikiausiai galima sutvarkyti atliekant plastinę ausų korekciją thumbup.gif Operacija visiškai nesudėtinga (na tik pirmas dvi naktis buvo sunku miegoti tiesiai ant nugaros, nes buvo prątės ant šoniuko), po mėnesio vaikas visai pamirš, kad ji buvo atlikta. Operacija visai neskausminga thumbup.gif Maniškis juk net dainavo gydytojui per operaciją ir išklausinėjo jį viską apie jo šeimą, žmoną, vaikus ir net paklausinėjo kaip jis nusprendė tapti gydytoju thumbup.gif , o psichologinė būsena - nereali thumbup.gif Gal mes ir aplinkiniai dar galime priprasti prie vaiko atlėpusių ausų ir laikui bėgant jų net nepastėbime, bet jiems patiems tai "įvaro" kompleksą. Dabar mano vaikui 10 metų ir aš pagalvojau, kad reikėjo ją atlikti anksčiau (o operuoja man atrodo nuo 7-8 metų, o gal ir anksčiau) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bambolina* @ 2004 11 22, 12:54)
manau viska lemia genai! O pleistrai  laugh.gif tai senoliu ismislas  laugh.gif

QUOTE(Fikas @ 2004 11 24, 13:41)
Mano pirmojo sunaus abi ausytes nuo gimimo atlepusios, antro viena. Paveldimumas: senelis, tetis. sad.gif
Vyro bendradarbis savo dukrai 7m. dare operacija. Neskausminga, greit paleido, prisiuvo ausytes. Tai manau, kad toks budas pakeisti ju forma, o visi kiti tai tikrai nepades. huh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Rituxx @ 2006 03 18, 18:19)
Sveikutės 4u.gif  4u.gif mano mažiukas kai miegodavo jam visada užsiriwsdavo ausytė, ir netgi atrodė viena ausitė didesnė verysad.gif bet pradėjom nakčiai dėti kepurytę ir dabar dedam nors jam 7 su puse mėn.tai ausytės susinormalizavo. thumbup.gif Nežinau ar kam padės šis patarimas, bet nuo mažumės reikia stengtis kepurytę dėt bent nakčiai rolleyes.gif

Nu nežinau, tok kepurytės tai ir nieko gero, man mama dėjo tai paskui iš ausų udegimų neillįsdavau doh.gif Jei jau labai atlėpusios ausys, tai manau išeitis operaciją ax.gif
Atsakyti
Mano viena ausyte buvo atlepuse, bet kai buvau 3 klasej mama nuvede i Kosmetologijos centra Jogailos g. Vilniuje(dabar kitaip vadinamas). As puikiausiai prisimenu operacija, nes narkozas buvo tik ausytei, nebijojau visiskai. Dabar nieks ir nepasakys kuriai ausytei buvo atlikta operacija. Dabar mano vyresnisis sunus turi dvi atlepuses ausytes, paveldimas, ka daryti, mano brolys, tevas - irgi. Dabar cia jokia tragedija. Tik reikia palaukti, kol vaikas paaugs ir pirmin ant operacijos stala smile.gif
Atsakyti
Gal zinote ar Siauliuose gerai operuoja atlepusias ausytes?
Atsakyti
Mano pusbrolis turi atlepusias ausis. Aisku tevams ir kitiems suaugusiems tai atrode nieko baisaus. Bet jis vaikysteje neturejo draugu, nes visi saipesi, begdavo is pamoku ir siaip buvo vienisius.
Dabar jis suauges vyras ir jau turi savo vaikiuka, ausys taip pat nebetrukdo, taiau sake savo vaikui tokios vaikystes nelinketu, nes is jos nieko sviesaus neatsimena tik patycias ir pravardes verysad.gif
Todel nemanau kad reikia laukti kol vaikas uzaugs ir pats nuspres ar jam reikia tos operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano bernužėlis kai miega nuo pat gimimo (dabar esam 2mėn) abi ausytės sulinksta per pusę. šiaip nėra didelė problema, bet vistiek pergyvenu.
gydytoja sakė, kad dar nėra tvirtos kremzlės, ji sukietės tik apie 3mėn. ir dabar nieko nereikia daryti. kai kurie giminaičiai vis: oioioiii ausytė užsilenkė, reikia pataisyti.
o kaip jam pataisyti, jeigu jis miegodamas 100 kartų tą galvą į vieną pusę į kitą ir t.t. g.gif
manau paaugsim pamatysim.
Atsakyti
norejau paklausti mamyciu, ar atlepusios ausytes pasimato nuo gimimo? jei ne tai nuo kelinto men.?
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2006 06 27, 13:15)
norejau paklausti mamyciu, ar atlepusios ausytes pasimato nuo gimimo? jei ne tai nuo kelinto men.?

Taip, nuo gimimo matosi 4u.gif
Atsakyti
Prasau merginos patarkit ka daryt jei mano sunelio ausytes atlepusios o jis dar kiekviena kart miegodamas sugdamas galvyte vis jas uzlenke verysad.gif jau net nezinau ka daryt doh.gif Gal koke juosta det ant ju ar kepuryte bet ar nenuspaus!Gal jums yra taip buve ir gal galit kanors patart 4u.gif
Atsakyti
NIEKO.
ta prasme, niekas nepades- tik operacija pries mokykla, jei atrodys taip, kad bus gresme del pravardziavimosi.
Atsakyti