QUOTE(mamytee @ 2006 03 18, 21:18)
aš dėl to ir susidomėjau,mažius vis užriečia vieną ausytę gulėdamas ir man atrodo kad ji atlėpusi biški pasidarė,vyras sako kad aš tik isigalvoju ir nieko nėra
Na ausyčių "nugulėti" tikrai neįmanoma

O jeigu pilvuke ji kiek prisispaudžia, tai po gimimo per kelias dienas "išsitiesina"
Labai norėčiau kreiptis į mamas, auginančias vaikučius su atlėpusiomis ausytėmis

Neverta laukti ir "tempti gumos" - jeigu vakelio ausys atlėpusios, jas puikiausiai galima sutvarkyti atliekant plastinę ausų korekciją

Operacija visiškai nesudėtinga (na tik pirmas dvi naktis buvo sunku miegoti tiesiai ant nugaros, nes buvo prątės ant šoniuko), po mėnesio vaikas visai pamirš, kad ji buvo atlikta. Operacija visai neskausminga

Maniškis juk net dainavo gydytojui per operaciją ir išklausinėjo jį viską apie jo šeimą, žmoną, vaikus ir net paklausinėjo kaip jis nusprendė tapti gydytoju

, o psichologinė būsena - nereali

Gal mes ir aplinkiniai dar galime priprasti prie vaiko atlėpusių ausų ir laikui bėgant jų net nepastėbime, bet jiems patiems tai "įvaro" kompleksą. Dabar mano vaikui 10 metų ir aš pagalvojau, kad reikėjo ją atlikti anksčiau (o operuoja man atrodo nuo 7-8 metų, o gal ir anksčiau)