visokie kepuryčių,juostų dėjimui tikrai neapsaugos nuo ausyčių atlėpimų tai tik bobučių prietarai
palauk kol užaugs plaukučiai gal tada kitaip atrodys
šneku iš savo patirties,ant manovaiko irgi visi puolė vos ne raupsuotoja ją laikė,kokios ausys ir t.t bet aš neklausiau,pati esu pusiau medikė ir tikrai žinau kad jei vaiko ausys yra linkusios atlėpti tikrai jokia kepurytė nepadės.užaugo mano mergytei plaukučiai ir visi stebisi kurgi dingo "atpėpusios "ausys.

šneku iš savo patirties,ant manovaiko irgi visi puolė vos ne raupsuotoja ją laikė,kokios ausys ir t.t bet aš neklausiau,pati esu pusiau medikė ir tikrai žinau kad jei vaiko ausys yra linkusios atlėpti tikrai jokia kepurytė nepadės.užaugo mano mergytei plaukučiai ir visi stebisi kurgi dingo "atpėpusios "ausys.
na nereiketu taip jaudintis.
ausys kaip ir visa kita yra paveldeta.nekankinkit vaikucio del tokiu ausyciu ,kai paaugs matysite ar jo ausytes labiau prigludo ar vis dar atlepe.
mano sunaus ausytes atlepe ,bet berniukui ne taip matosi jam jau 11 metu ir matau kad jam tai nesudaro problemu.(na ziurint kokio laipsnio tas atletimas )kai gime dukryte vyliausi kad ji tures mano ausis ,bet ji turi tecio, jai gali tai nepatikti,ir kai paaugs mes tai kazkaip spresime.,o prispaudimas ar dar kazkas nepades.
ir tai kad vaikutis patempia uz ausyciu ar atsigula kitaip ant ju neduoda didesnio atlepimo.bent jau maniskiui.sekmes ir kantrybes
---------------------------------

---------------------------------

Maniskio taip pat siek tiek atlepe ausytes, ypac visutine dalis. O gime su dailiom mazom prigludusiom ausytem
atsimenu, kaip ziurejau neatsiziurejau.
O va jau 3 men ausys buvo siandienines formos. Keista buvo kol plaukuciai neuzaugo. Dabar net i akis nekrenta. Pamatysit ir jums, uzaugs sukuosena, dings visos problemos
O jei ne, teks sprest sia problema chirurgiskai

O va jau 3 men ausys buvo siandienines formos. Keista buvo kol plaukuciai neuzaugo. Dabar net i akis nekrenta. Pamatysit ir jums, uzaugs sukuosena, dings visos problemos

O jei ne, teks sprest sia problema chirurgiskai
Manoji dukryte irgi gime su graziom prigludusiom ausytem.dabar siek tiek virsutine dalis atlepusi....manau,kad dideliu problemu nesudarys jai ateiti, nes nekrenta i akis...
Gal kuri nors mamyte parekomenduotu kur galima atlikti ausyciu korekcija Kaune?
Mes jau esame apsisprende del dukros, jai 7 metai, ir ji pati jau supranta savo problemele ir nori ja pasalinti
Mes jau esame apsisprende del dukros, jai 7 metai, ir ji pati jau supranta savo problemele ir nori ja pasalinti
atlepti ausytes gali ir keliu menesiu.Maniskis gime su graziom prigludusiom ausytem,o veliau jos atlepo.Taciau jos dar nera tokios baisios,kad reiketu operuoti.Nebent pats kada panores.

sveikos mamyės,
gal kuri buvo susidūrusi su tokia problema, kaip dukrytė miega užlenkia ausytę į kitą pusę ir po truputį ji darosi atlėpusi
per tokius karščius nesinori vaiką laikyti namuose su kepuryte, gal žinot ir galit patarti ką padaryti? gal priklijuot su pleistriuku? žinau yra pirkti tokios juostelės ant ausų, bet miegant ji tikriausiai nuslystų ir naudos iš jos nebūtų. ta juostelė gerai dieną turbūt kai vaikutis nemiega. kol dar kremzlytė nesusiformavus iki galo galima kažkaip ją pakoreguoti
gal kuri buvo susidūrusi su tokia problema, kaip dukrytė miega užlenkia ausytę į kitą pusę ir po truputį ji darosi atlėpusi

Manoji irgi miega ant uzlenktu ausyciu, viena jau ryskiai atlepo
na bet atlepusi ausis tai dar nera kazkas baisaus, svarbu sveikas vaikas ir neturi kitu problemu. Galiausiai kada veliau padarysim operacija tai ausytei
O siaip labai daug patarimu susilaukiu, kad rist skaryte, det kepuryte... vyresni zmones sako, kad senais laikais taip atstatydavo, na as nieko nzn, negaliu komentuoti...

na bet atlepusi ausis tai dar nera kazkas baisaus, svarbu sveikas vaikas ir neturi kitu problemu. Galiausiai kada veliau padarysim operacija tai ausytei

O siaip labai daug patarimu susilaukiu, kad rist skaryte, det kepuryte... vyresni zmones sako, kad senais laikais taip atstatydavo, na as nieko nzn, negaliu komentuoti...
mano sūnus ir besiraitydamas užlenkia ausytę, kartais taisau, dažna, kai įminga pažiūriu, ar neužsilenkus, naktį labai dažnai randu užsilenkusią
bet jokių kepuryčių ar skarelių nededu
pas mus šeimoj atlėpausiukų yra, todėl ir saugau... tai dažniausiai paveldima 
beje, SM jau yra kažkur temelė apie atlėpausiukus, tik dabar neatsimen, kur

beje, SM jau yra kažkur temelė apie atlėpausiukus, tik dabar neatsimen, kur