Įkraunama...
Įkraunama...

San Francisko raganos (Charmed)

QUOTE(Tiara1 @ 2007 05 15, 13:25)
Sakydama TV turejau omeny, kad ziuriu per televizoriu (per LNK savaitgali), o ne siunciuos internetu.

supratau blush2.gif
Atsakyti
Oi, kaip man patinka sitas serialas, ziuriu ir naujas serijas ir kartojimus, nes per kartojimus atrandu seriju, kurias buvau ir praleidus. O kokia kalba jus parsisiuntusios?
Atsakyti
sestadieni per lnk buvo superine serija bigsmile.gif
Atsakyti
Dinariuke, gal galetum trumpai papasakoti kokia ir apie ka ta superine serija buvo? bigsmile.gif
aš kaip ir jūs didelė šio serialo gerbėja, tik bėda, kad kartais pamirštu pažiūrėt, tai taip ir gaunasi.. blush2.gif
Atsakyti
na ten buvo tai kad kiekviena is seseru prarado fibi klausa, piper tapo akla o kita sesuo vardas uzkrito blush2.gif prarado balsa ir tada prasidejo visas idomumas kaip jos bande susisneketi ir kovojo prie blogasias jega bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai nebloga serija buvo, o ir vaikelis dar neblogų galių turi, įdomu iki kokio lygio ateity jos sustiprės biggrin.gif
Atsakyti
ką šiandien rodė? bigsmile.gif
Atsakyti
vaiko krikstynos buvo, serija gana idomi buvo bet ne per ypatingiausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 05 23, 19:28)
Oi, kaip man patinka sitas serialas, ziuriu ir naujas serijas ir kartojimus, nes per kartojimus atrandu seriju, kurias buvau ir praleidus. O kokia kalba jus parsisiuntusios?

Aš angliškai. Ne viską suprantu, bet esmę bent jau. Žodžiu kaip ir viskas galiausiai atsibosta...
Atsakyti
Lbai patinka man sanfrancisko raganos first.gif Gaila ,kad šį šeštadienį nematysiu dry.gif
Atsakyti
Žiūrėdavau seniau labai dažnai, bet dabar iš naujo sezono mačiau tik 2 serijas. ax.gif Nu, nepatinka man ta naujoji ragana... Pru man labai patiko, gaila kad mirė. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2007 07 26, 21:45)
Pru man labai patiko, gaila kad mirė. verysad.gif

Užtat su savo tikru raganos vaidmeniu perėjo į " Šiaurės pakrantę" tongue.gif
Atsakyti