Įkraunama...
Įkraunama...

San Francisko raganos (Charmed)

Ta Peidž mane nervina juodai gun_rifle.gif.
Šiaip bent kol kas atrodo, kad serialas toks pat kaip buvęs biggrin.gif
Atsakyti
reikia pasižiūrėt kada rodys g.gif , suintrigavot mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 02 22, 19:39)
dar nemačiau, bet VAAAALIOOOOOOOOOOOOOo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaip ilgai laukiau  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi labai apsidžiaugiau, kad vėl raganas rodo thumbup.gif
Atsakyti
Tai dabar nesupratau, Fibi myli Koulą, bet vistiek rašosi nat skyrybų dokumento g.gif Ar aš ką ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 03 03, 18:34)
Tai dabar nesupratau, Fibi myli Koulą, bet vistiek rašosi nat skyrybų dokumento g.gif Ar aš ką ne taip supratau g.gif

taip, fibi labai myli koulą, bet dėl jo yra labai prisikentėjusi (ankstesniuose sezonuose). Ji nebenori kentėt ir nori jį pamiršt. Šiandien buvo 5x02 serija, o 5x12 Fibi paskutinį kartą ir galutinai jį sunaikins tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 03, 22:04)
taip, fibi labai myli koulą, bet dėl jo yra labai prisikentėjusi (ankstesniuose sezonuose). Ji nebenori kentėt ir nori jį pamiršt. Šiandien buvo 5x02 serija, o 5x12 Fibi paskutinį kartą ir galutinai jį sunaikins  tongue.gif

ta kur ji sunaikins,tai man rodos kazkur maciau... ax.gif
Atsakyti
jega,labai patinka man tas serialas,toks neiprastas kaip visi,pilnas magijos ir burtu... ax.gif pasiilgau ju wub.gif saunu kad jos vel musu ekranuose tongue.gif
Atsakyti
tiesiog prilipus prie ekrano buvau kai rodo raganas
Atsakyti
man labai patinka sis serialas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 03, 22:04)
5x12 Fibi paskutinį kartą ir galutinai jį sunaikins  tongue.gif

o gaila, toks simpatiškas jis blush2.gif , gal jis ir tikrai geras dėl Fibi pasidarė g.gif
Atsakyti
Speju, kad jeigu ji nuzudys, tai taps vel blogu, nes gero zmogaus juk nezudytu... Idomu, kodel jis vel taps blogu...
Atsakyti
man tai patinka tokie stebuklai, pykš laiką sustapdžiau, vienu rankos mostu didžiausią vyrą primušiau. eh fantastika biggrin.gif
user posted image
Atsakyti