Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 15:11)
Nu mergaitės, visai nugrybavot. Niekam nieko nesiruošiu įrodinėti. O štai jūs kaip laukiniai kačiukai šnypščiate, teisinatės, breidus kažkokius rašote...

Beje, Aidar, iš kur ištraukei, kad mano vyras nesusitupėjęs kvailys (ai žaidžiantis nevisprotis)?

Tai, kad susitupėjęs su tokia negyventų, ir Aidar netraukė to iš niekur, logiškai pamąstė ir...
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 12:11)
Nu mergaitės, visai nugrybavot. Niekam nieko nesiruošiu įrodinėti. O štai jūs kaip laukiniai kačiukai šnypščiate, teisinatės, breidus kažkokius rašote...

Beje, Aidar, iš kur ištraukei, kad mano vyras nesusitupėjęs kvailys (ai žaidžiantis nevisprotis)?

Aš nesakiau, kad būtent Jūsų vyras, bet Jūsų postuose yra sutuoktiniai eskaluojami kaip žaidžiantys. Čia kalbėjau apskritai apie patį požiūrį, o ne konkretų asmenį.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 15:15)
Tai, kad susitupėjęs su tokia negyventų, ir Aidar netraukė to iš niekur, logiškai pamąstė ir...

Waw, tai bent pasiekimas - pasirodo turiu jauną vyrą.
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 14:11)

aš labai ramiai geriu kava ir man šiek tiek linksma....iki šnypštimo ir teisinimosi man labai toli, nes kaip ir nėra dėl ko teisintis...pernelyg laki vaizduotė MiJo, galėtum produktyviau ją naudoti, o ne įžeidinėjimams

..o įrodinėjat Jūs nuolat - įdomiausia man pasirodė teorema, kad vyrai - vaikai...ir argumentų daugybė buvo pažerta...tik ne pirmą kart girdėta ir visiškai neįtikinama šita nesąmonė...

apie vyrą, žaidžiantį vaiką, rašė Miledi...bet kadangi jūs irgi toj pačioj barikadų pusėj tai teko ir jum atremti šitą ietį...sory
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 16 kovo 2007 - 14:24
QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 15:17)
Aš nesakiau, kad būtent Jūsų vyras, bet Jūsų postuose yra sutuoktiniai eskaluojami kaip žaidžiantys. Čia kalbėjau apskritai apie patį požiūrį, o ne konkretų asmenį.

Skaityk atidžiau, Aidar. Svetimaujančių vyrų niekada nevadinau žaidžiančiais. Nors manau yra ir tokių. Vieniems tai vienkartinis nuotykis, kitiems sportas, treti gal ieško paguodos ar švelnumo. Dėja tokia realybė - vyrai suko ir suks į šoną. Pati niekad naiviai netikėjau, kad vyras bus man ištikimas 100 metų, todėl iškart ir paaiškinau kas ir kaip. Jei tai būtų vienkartinis nuotykis - nieko nenoriu apie jį žinoti, o jei rimtai susidomėtų kita - turėtų pasirinkti, nes privalo gerbti ir mane ir kitos merginos jausmus. Tokia jau esu, nieko nelaikau Jei jau kažką darai - turi priisimti visą atsakomybę.
Atsakyti
Mane piktina ne pats reiškinio egzistavimo reikalas, bet moterų požiūris į vyrus, kaip į nepakaltinamus, visada teisius ir grižtančius, nesvarbu iš kur, bet kad tik grįžtų ir t.t.
Ir labai stebina, kad pykstama ne ant vyrų, o ant tų moterų, kurios niekam nieko neįsipareigojusios, gyvenančios taip kaip jos nori. Čia vyrukui rauti plaukus reikėtų, bet mes kažkodėl pasirenkam moteris.
Keista, labai labai keista... vyrai eina savo noru, tai lai jie ir būna atsakingi už savo pasirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 15:04)
Tai nejaugi turėti tokį sutuoktinį yra garbė?

Toks sutuoktinis - maza garbe, bet toks meiluzis...........didele garbe.......ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 16 kovo 2007 - 14:29
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 03 16, 15:17)

..o įrodinėjat Jūs nuolat - įdomiausia man pasirodė teorema, kad vyrai - vaikai...ir argumentų daugybė buvo pažerta...tik ne pirmą kart girdėta ir visiškai neįtikinama šita nesąmonė...

apie vyrą, žaidžiantį vaiką, rašė Miledi...bet kadangi jūs irgi toj pačioj barikadų pusėj tai teko ir jum atremti šitą ietį...sory

Jo, pagaunu save, kad turiu teisintis. Bet todėl, kad jūs man priskiriate kažkieno rašytas eilutes. Nu nerašiau aš, kad vyrai vaikai. Jei neklystu - tai Miledi žodžiai ir argumentai. Jums jau nesvarbu kaip ir ant ko pult, svarbu, kad būtumėt teisios.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 14:28)
Toks sutuoktinis - maza garbe, bet toks meiluzis...........didele garbe.......ane?

meilužio statusas kitas...iš meilužio laukiama kitko nei iš vyro..

prastas vyras gali būti puikus meilužis...čia lygybės ženklo nėra
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 15:24)
Skaityk atidžiau, Aidar. Svetimaujančių vyrų niekada nevadinau žaidžiančiais. Nors manau yra ir tokių.
1.Vieniems tai vienkartinis nuotykis,
2.kitiems sportas,
3.treti gal ieško paguodos ar švelnumo. Dėja tokia realybė - vyrai suko ir suks į šoną. Pati niekad naiviai netikėjau, kad vyras bus man ištikimas 100 metų, todėl iškart ir paaiškinau kas ir kaip. Jei tai būtų vienkartinis nuotykis - nieko nenoriu apie jį žinoti, o jei rimtai susidomėtų kita - turėtų pasirinkti, nes privalo gerbti ir mane ir kitos merginos jausmus. Tokia jau esu, nieko nelaikau Jei jau kažką darai - turi priisimti visą atsakomybę.

1.Dar neteko matyti ir pažinoti vyro, kuris tik vienąkart pabuvo neištikimas, ir vsio, viską baigė, pradėjo gailėtis, arba jį užgraužė sąžinė.
2. Sportas- sveikata, nu ir ką jiems daryti, jei žmonos yra nesportuojančios?
3. nei to, nei to. Ko ieško reikia klausti kiekvieno atskirai, ne visi randa, jei jau randa, stengiasi nepamesti.

Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 15:29)
svarbu, kad būtumėt teisios.

Meiluzes visada teisios - nepaneigiamas faktas ir gincytis neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 12:28)

Nežinau, neturiu ir niekad neturėjau, bet taip įsivaizduoju, kad kam reikia iš vyrukų tik gero laiko, tinka ir tokie. Juk tos moterys yra ištikimos iki galo, sau, nes daugiau neturi kam būti ištikimomis smile.gif Pasiima tai ko joms reikia ir keliauja sau toliau, kaip Jūs sakot, kartais sustiprėję.
Atsakyti