Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 16, 13:31)
Na jau kvepiančios tuštumu, naivumu, vėjavaikiškumu nei vienas vyras nesirinks vietoj brandžios, protingos, savo vertę žinančios moters. Paprastai nuotykiai su pirmosiomis labai išsamiai aptariami vyriškose kompanijose[beje, teko girdėti lotuliukas.gif ], o antrųjų vardai tariami labai atsargiai ir su didele pagarba.
Atminkit, kad vyrai - tai amžini vaikai ir jiems reikia žaislų, kurie greit ir nusibosta. Bet kur kas jiems labiau reikia rūpestingos moters...

nors nesu už meilužes, bet čia man užkliuvo..
"Atminkite, kad vyrai amžini vaikai"..kam tas pamokomasis tonas?ir dar tokia didelė nesąmonė tokiu oriu tonu.
Ne vaikai jie...jei jūs jiems kaip mamos, tai vaikais jiems ir belieka tapti.
Vyrasm, kaip ir moteris, gyvenime praeina visus brandos etapus, todėl, jei lieka kažkokioj fazėj, tai čia jau bėda...
Jei vyras-vaikas eina rankiodamasis ir mėtydamas žaislus ir vėl gryžta pas savo viską suprantančią mamą perekšlę, kuri visada jam viską atleis, tai anoks čia tos moters pranašumas prieš kitas.
Tikrai neturėčiau kaip girtis, kad jis vaikelis matai pasilakstė, jam ruja ..ar kas ten, bet vis tiek pas mane gryžo, kitą pavasarį pasilakstys, bet gryš, kur jis geriau ras...aišku kur ras daugiau tokią kvailelę, kuri viską atleidžia ir leidžia visą gyvenimą būti vaikeliu bejėgiu...
taip ir nugyvena vyras be jokio supratimo apie meilę, pagarbą ir įsipareigojimą, palikęs krūvas įskaudintų moterų.
Ir patikėkit, jūs žmonos, pas kurias grįžta, visiškai neatrodot aukštumoje, nors ir labai norėtusi.
Čia nekalbu apie atsitiktinius atvejus per gyvenimą nutinka kartais nesusipratimų, kalbu apie nepataisomų erelių, kazanovų ar visokių ten žmonas.Neaukštumoje jūs, jei giriasi nuotykiais jūsų akivaizdoje, tai nerodo pagarbos ir jums, vienoje kompanijoje jūsų vardas tariamas su pagarbia baime, kitoje meilužių..priklausomai nuo aplinkybių.
niekada neleidžiu chebroj prie manęs varyti ant kitų moterų, ar jos meilužės ar jos žmonos..man neskanu klausytis tokių blevyzgų ir save gerbiantis vyras to niekada nedarys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 16 kovo 2007 - 13:59
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 11:45)
bis.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif    nail.gif  nail.gif  Jau galiu teigti, kad pas mane ta išmintis atėjo  g.gif

gražiai ta išmintis įsipaišo tarp nagų. Prasmingai taip, apgalvotai, toli man iki Jūsų dar šūdais plaukt...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 14:36)
Ne, kad aš kvaila, mes tai jau išsiaiškinom. Kad tuščia taip pat prisipažinau, nepradedam iš naujo, gerai? Kur jums teko skaityti apie mano amžių?

Tarp jūsų eilučių doh.gif
Atsakyti
Moterie, toji, kur jau išmintinga, paskaityk dar karteli savo pacios postus.
Tos, jusu nemegstamos personos, tik nori parodyti, kad jusu vyrai labai saunus kaip partneriai ir cia moterims reikia suimti save i rankas, o Jus, ismintingoji, rekiate,kad cia jus protinga, o jis tik kvailelis, ieskantis pramogos, kuris pazais ir pareis.

Tai jus man paaiskinkit, nejaugi ismintingas ir protingas, save gerbiantis zmogus gali gyventi su kazkokiu zaidzianciu nevisprociu?
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 14:52)
Moterie, toji, kur jau išmintinga, paskaityk dar karteli savo pacios postus.
Tos, jusu nemegstamos personos, tik nori parodyti, kad jusu vyrai labai saunus kaip partneriai ir cia moterims reikia suimti save i rankas, o Jus, ismintingoji, rekiate,kad cia jus protinga, o jis tik kvailelis, ieskantis pramogos, kuris pazais ir pareis.

Tai jus man paaiskinkit, nejaugi ismintingas ir protingas, save gerbiantis zmogus gali gyventi su kazkokiu zaidzianciu nevisprociu?

Jūs čia apie ką? Dabar jau aš blondinė bo nieko nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 03 16, 11:43)
nors nesu už meilužes, bet čia man užkliuvo..
"Atminkite, kad vyrai amžini vaikai"..kam tas pamokomasis tonas?ir dar tokia didelė nesąmonė tokiu oriu tonu.
Ne vaikai jie...jei jūs jiems kaip mamos tai vaikais jiems ir belieka tapti.
Vyras kaip ir moteris gyvenime praeina visus brandos etapus, todėl jei lieka kažkokioj fazėj, tai čia jau bėda...
Jei vyras-vaikas eina rankiodamasis ir mėtydamas žaislus ir vėl gryžta pas savo viską suprantančią mamą perekšlę, kuri visada jam viską atleis, tai anoks čia tos moters pranašumas prieš kitas.
Tikrai neturėčiau kaip girtis, kad jis vaikelis matai pasilakstė, jam ruja ..ar kas ten, bet vis tiek pas mane gryžo, kitą pavasarį pailakstys, bet gryš, kur jis geriau ras...aišku kur ras daugiau tokią kvailelę,, kuri viską atleidžia ir leidžia visą gyvenimą būti vaikeliu bejėgiu...
taip ir nugyvena vyras be jokio supratimo apie meilę, pagarbą ir įsipareigojimą, palikęs krūvas įskaudintų moterų.
Ir patikėkit, jūs žmonos, pas kurias gryžta visiškai neatrodot aukštumoje, nors ir labai norėtusi.
Čia nekalbu apie atsitiktinius atvejus per gyvenimą nutinka kartais nesusipratimų, kalbu apie nepataisomų erelių, kazanovų ar visokių ten žmonas.Neaukštumoje jūs, jei giriasi nuotykiais jūsų akivaizdoje, tai nerodo pagarbos ir jums, vienoje kompanijoje jūsų vardas tariamas su pagarbia baime, kitoje meilužių..priklausomai nuo aplinkybių.
niekada neleidžiu chebroj prie manęs varyti ant kitų moterų, ar jos meilužės ar jos žmonos..man neskanu klausytis tokių blevyzgų ir save gerbiantis vyras to niekada nedarys

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 11:55)
Jūs čia apie ką? Dabar jau aš blondinė bo nieko nesupratau  blush2.gif

Čia manau, kad Jums taikyta, juk jau rašiau, kad patarčiau atidžiau skaityti ir viską suprasite pati. Juk Jūs labai daug išminties turite (beje, čia ne aš, o Jūs taip sakėte). Ar Jūsų išmintis leidžia tik amžių tarp eilučių įskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidar: 16 kovo 2007 - 13:58
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 14:55)

Gražu pats procesas, kai žmogus prisipažįsta, supranta, nebesvaičioja, netrydalioja.
Suvartė Jus, tsakant. Tikiuos dabar aiškiau...
Papildyta:
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 14:49)
Tarp jūsų eilučių  doh.gif

Palikite mano eilutes ramybėj, Aš ne Jūsų sesė, kad mane auklėtumėte
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 15, 18:14)
kad tai tokios kaip mes puikiai mokam apsukti jūsų vyrus aplink pirštą . Tai dėl mūsų jie eina iš proto , o jus palieka skalbti kojinių . Na štai tau ir ne konkurentės .

O gal atvirksciai? Vyrai jus apsuka ir ne tik apie pirsta... pasinaudoja ir numeta...
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 03 16, 13:55)

mes čia apie tą patį...sustok giliai pakvėpuok ir pasižiūrėk į save iš šono....
dabar mostaguojatės, įrodinėjat kažką...
niekada kitą žemindamas, pats aukščiau neiškilsi.iliuzija...tam momentui gal ir geriau, bet iš šono žiūrint nekaip atrodo, kartais komiškai kartais apgailėtinai.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 12:03)
O gal atvirksciai? Vyrai jus apsuka ir ne tik apie pirsta... pasinaudoja ir numeta...

Tai nejaugi turėti tokį sutuoktinį yra garbė?

Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 15:03)

Nepamirškit, kad Jūs su tokiais vyrais gyvenat, o Šaltutė tik laikinai. Kaži kuriai čia labiau pasisekė?
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 03 16, 15:03)
mes čia apie tą patį...sustok giliai pakvėpuok ir pasižiūrėk į save iš šono....
dabar mostaguojatės, įrodinėjat kažką...
niekada kitą žemindamas, pats aukščiau neiškilsi.iliuzija...tam momentui gal ir geriau, bet iš šono žiūrint nekaip atrodo, kartais komiškai kartais apgailėtinai.

Nu mergaitės, visai nugrybavot. Niekam nieko nesiruošiu įrodinėti. O štai jūs kaip laukiniai kačiukai šnypščiate, teisinatės, breidus kažkokius rašote...

Beje, Aidar, iš kur ištraukei, kad mano vyras nesusitupėjęs kvailys (ai žaidžiantis nevisprotis)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiJo: 16 kovo 2007 - 14:12