QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 16, 13:31)
Na jau kvepiančios tuštumu, naivumu, vėjavaikiškumu nei vienas vyras nesirinks vietoj brandžios, protingos, savo vertę žinančios moters. Paprastai nuotykiai su pirmosiomis labai išsamiai aptariami vyriškose kompanijose[beje, teko girdėti
], o antrųjų vardai tariami labai atsargiai ir su didele pagarba.
Atminkit, kad vyrai - tai amžini vaikai ir jiems reikia žaislų, kurie greit ir nusibosta. Bet kur kas jiems labiau reikia rūpestingos moters...

Atminkit, kad vyrai - tai amžini vaikai ir jiems reikia žaislų, kurie greit ir nusibosta. Bet kur kas jiems labiau reikia rūpestingos moters...
nors nesu už meilužes, bet čia man užkliuvo..
"Atminkite, kad vyrai amžini vaikai"..kam tas pamokomasis tonas?ir dar tokia didelė nesąmonė tokiu oriu tonu.
Ne vaikai jie...jei jūs jiems kaip mamos, tai vaikais jiems ir belieka tapti.
Vyrasm, kaip ir moteris, gyvenime praeina visus brandos etapus, todėl, jei lieka kažkokioj fazėj, tai čia jau bėda...
Jei vyras-vaikas eina rankiodamasis ir mėtydamas žaislus ir vėl gryžta pas savo viską suprantančią mamą perekšlę, kuri visada jam viską atleis, tai anoks čia tos moters pranašumas prieš kitas.
Tikrai neturėčiau kaip girtis, kad jis vaikelis matai pasilakstė, jam ruja ..ar kas ten, bet vis tiek pas mane gryžo, kitą pavasarį pasilakstys, bet gryš, kur jis geriau ras...aišku kur ras daugiau tokią kvailelę, kuri viską atleidžia ir leidžia visą gyvenimą būti vaikeliu bejėgiu...
taip ir nugyvena vyras be jokio supratimo apie meilę, pagarbą ir įsipareigojimą, palikęs krūvas įskaudintų moterų.
Ir patikėkit, jūs žmonos, pas kurias grįžta, visiškai neatrodot aukštumoje, nors ir labai norėtusi.
Čia nekalbu apie atsitiktinius atvejus per gyvenimą nutinka kartais nesusipratimų, kalbu apie nepataisomų erelių, kazanovų ar visokių ten žmonas.Neaukštumoje jūs, jei giriasi nuotykiais jūsų akivaizdoje, tai nerodo pagarbos ir jums, vienoje kompanijoje jūsų vardas tariamas su pagarbia baime, kitoje meilužių..priklausomai nuo aplinkybių.
niekada neleidžiu chebroj prie manęs varyti ant kitų moterų, ar jos meilužės ar jos žmonos..man neskanu klausytis tokių blevyzgų ir save gerbiantis vyras to niekada nedarys